اقتصاد ۲۴- آلودگی با عفونت قارچ سیاه میتواند با علائم درد قفسه سینه، سرفه، تنگی نفس و تب هم خودش را نشان دهد. همچنین در آلودگیهای گسترده بیمار مبتلا به قارچ سیاه با ضایعات پوستی، زخم، تاول و ناحیه آلوده سیاه نیز روبرو خواهد بود.
نقص سیستم ایمنی بدنی راه را برای ورود کرونا و عفونت قارچ سیاه آسانتر میکند. بنا به گفتههای متخصصان ویروس کرونا نیز با ورود به بدن موجب ضعیفتر شدن سیستم ایمنی میشود و در نتیجه محل مناسبی برای عفونت قارچ سیاه مهیا میشود.
بیشتر بخوانید:داروی ۳۰۰ هزار تومانی قارچ سیاه ۴ میلیون شد!
عفونت قارچ سیاه مسری نیست به این معنی که امکان ابتلای گسترده در مورد این بیماری و جود ندارد. این عفونت تنها با هدف قرار دادن افراد با نقص سیستم ایمنی، دیابت و یا فشار خون بالا وارد بدن میزبان میشود. بیماری قارچ سیاه قابل درمان است و با تشخیص سریع میتوان از پیشرفت آن در بدن بیمار جلوگیری کرد.
وضعیت داروی درمان برای بیماری قارچ سیاه
داروی «آمفوتیریسین بی» درمان اصلی بیماری قارچ سیاه است. متاسفانه در مورد تامین داروی آمفوتیریسین بی در کشور با مشکل روبرو هستیم به طوریکه برای بیماران بستری در بیمارستان هم دارو نیست! داروی آمفوتیریسین بی برای طول درمان بیماران قارچ سیاه بسیار ضروری است و نبود آن احتمال مرگ بیماران را بیشتر میکند.
مبتلایان به عفونت قارچ سیاه اگر در زمان مناسب داروی آمفوتیریسین بی را دریافت نکنند و بیماری پیشرفت کند، دچار نابینایی خواهند شد. متاسفانه با شیوع کرونا در ماههای اخیر شاهد شیوع بیشتر عفونت قارچ سیاه هستیم.
چرا مبتلایان یا بهبودیافتگان کرونا دچار عفونت قارچ میشوند؟
مبتلایان یا بهبودیافتگان کرونا به احتمال زیاد از طریق دستگاههای اکسیژن حاوی آب آلوده یا مرطوب کنندهها دچار عفونت قارچ سیاه میشوند. این عفونت بسیار تهاجمی عمل میکند و باید به سرعت روند درمان در بدن بیمار آغاز شود.