تاریخ انتشار: ۱۳:۳۸ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۸

حقوق بازنشستگان امسال ۲ بار افزایش می‌یابد +جزییات

مدیرعامل جدید صندوق بازنشستگی کشوری، جوانی سی و شش ساله است که سوابق مدیریتی و علمی در عرصه‌های مختلف دارد و کمتر از یک ماه است که سکان هدایت صندوق بازنشستگی کشوری را به دست گرفته است.
636071365458944067
اقتصاد24- دکتر سید میعاد صالحی با بیان اینکه صندوق بازنشستگی یکی از مجموعه‌های مهم کشور است که در ساحت‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ایفای نقش می‌کند اظهار کرد: از یک سو به بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار بازنشسته و وظیفه بگیر متعهد هستیم و از سوی دیگر حدود یک میلیون شاغل در مجموعه‌های مختلف دستگاه‌های اجرایی داریم که کسورات پرداخت می‌کنند و نسبت به تأمین آتیه این افراد نیز وظیفه داریم.

وی با اشاره به بنگاه‌های اقتصادی زیر مجموعه این صندوق، اظهار کرد: عمده این بنگاه‌های اقتصادی، از محل رد دیون دولت به صندوق بازنشستگی در اختیار صندوق قرار گرفته است و از ماحصل و سود حاصل از فعالیت‌های اقتصادی این بنگاه‌ها، بخشی از نیازهای معیشتی بازنشستگان تامین می‌شود.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در خصوص میزان آشنائیش با مسائل صندوق بازنشستگی گفت: بنده چندسال قبل در یکی از شرکتهایی که در حوزه صنایع معدنی صندوق بازنشستگی فعالیت می کرد ایفای نقش کرده‌ام. بنابراین با مجموعه اقتصادی وابسته به صندوق از پیش آشنا هستم. علاوه بر این با توجه به اینکه خانواده‌ام جزو خانواده‌ بازنشستگان هستند و در یک خانواده بازنشسته بزرگ شده ام، سال‌هاست که مسائل و مشکلات خانواده‌های بازنشسته را از نزدیک حس می‌کنم.

صالحی با اشاره به این که در رویکرد جدید مدیریت صندوق چهار محور شفافیت، جوانگرایی، نخبه گرایی و فساد ستیزی را مدنظر قرار داده‌ایم گفت‌: اینها مولفه‌های مهمی هستند که مورد تاکید وزیر رفاه و نیز مورد اهتمام بنده است و رویکرد جدید صندوق بر این مبنا خواهد بود. طبیعی است که در مسیر حرکت به سمت جوانگرایی، شفافیت و فسادستیزی ممکن است منافع عده‌ای قطع شود و افرادی از این موضوع خوشحال نشوند و تخریب‌هایی نیز وجود داشته باشد ولی امیدواریم با حمایت‌های بی‌شائبه و پیگیر وزیر کار و ذی‌نفعان صندوق یعنی بازنشستگان، با این مشکلات مقابله و تمام تلاش خود را برای بهبود وضعیت معیشتی بازنشستگان به کار گیریم.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به این که به طور طبیعی افرادی مخالف شفافیت هستند و منافعی دارند که با به خطر افتادن آن‌ها دست به تخریب می‌زنند، در این باره اضافه کرد: یکی از برنامه‌های مهم بنده نخبه‌گرایی و استفاده از اساتید برتر دانشگاهی است. در این‌ راستا در همان هفته‌ اول مسئولیتم در صندوق با تعدادی از اساتید برجسته جوان دانشگاه‌ها در زمینه اقتصاد و مدیریت جلسه‌ای را برگزار و نظرات مشورتی خوبی دریافت کردم و ان شاء الله این جلسات ادامه‌ پیدا خواهد کرد.

وی در پاسخ به پرسشی درباره خروج از بنگاه داری، خاطر نشان کرد: خروج از بنگاه‌های زیان‌ده و ورود به سرمایه‌گذاری‌های با ارزش افزوده بالا مد نظر ماست و به سمت مدیریت بهینه سبد سرمایه سهام حرکت خواهیم کرد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره پرداخت حقوق بازنشستگان در سال جاری و افزایش دریافتی آنها، عنوان کرد: از آنجا که فروردین ماه، ماه اول سال است، به طور معمول ممکن است پرداخت ها با مشکلاتی روبرو شده و کمی دیرتر صورت بگیرد، اما با تلاش پرسنل صندوق و حمایت‌های سازمان برنامه و بودجه، این حقوق‌ها در روزهای گذشته به حساب بازنشستگان واریز شد.

وی ادامه‌ داد: مبنای پرداخت ما حقوق اسفند ماه به علاوه ۴۰۰ هزار تومان افزایش مصوبه مجلس شورای اسلامی بود که روزهای گذشته واریز شد.

صالحی درباره افزایش پلکانی حقوق بازنشستگان نیز گفت‌: با توجه به این که احکام حقوقی سال ۹۸ هنوز صادر نشده است، تلاش می‌کنیم که در اولین فرصت بتوانیم این کار را صورت داده و پرداختی را بر مبنای آن انجام دهیم، بنابراین چون هنوز احکامی صادر نشده بود و با توجه به وضعیت و شرایط اقتصادی کشور برای این که بازنشستگان کمی از تنگنا خارج شوند، در کنار حقوق‌ها، ۴۰۰ هزار تومان به صورت علی الحساب برای آنها واریز شد.

صالحی ادامه‌ داد: البته این پرداخت در دو مرحله و در فاصله چند ساعت انجام شد، زیرا حجم عملیات بانکی مربوطه بسیار سنگین است.

وی با تاکید بر این که پیگیر صدور احکام جدید بر اساس مصوبات دولت و نیز قانون مصوب مجلس شورای اسلامی در اولین فرصت ممکن هستیم، درباره میزان افزایش حقوق بازنشستگان کشوری اظهار کرد: افزایش حقوق بازنشستگان پلکانی است و علاوه بر این ۴۰۰ هزار تومان ثابت، درصدی به آن اضافه خواهد شد که منتظر هستیم سازمان برنامه جزئیات آن را قطعی کند تا بر مبنای آن حقوق قطعی بازنشستگان واریز شود.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به این که بنده فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی شریف در مقطع دکترا بوده و هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت هستم و سالهاست ارتباط خوبی با جامعه دانشگاهی دارم، در این زمینه گفت‌: از اساتیدی که در حوزه‌های اقتصادی، مدیریتی، فنی و مهندسی و ... ایفای نقش کرده‌اند و تجربه دارند، استفاده می‌کنیم. ارتباط صنعت و دانشگاه در جهت ایجاد ارزش افزوده برای ما بسیار مهم است و امیدواریم که از حالت شعارگونه خارج شده و گام‌های عملیاتی برداشته شود.

وی با تاکید بر این که امروز در مسیر گذار از نسل دوم به نسل سوم انقلاب هستیم، گفت‌: مقام معظم رهبری نیز تاکید داشتند که باید جوانان شانه خود را زیر بار سنگین مسئولیت بدهند و بر ما نسل سومی‌ها لازم است مسیری که نسل اول و دوم با زحمت و جانفشانی طی کرده‌اند را ادامه‌ دهیم و امیدواریم که بتوانیم در دهه پنجم انقلاب پرتوان‌تر و با گام‌های مصمم‌تر پیش برویم.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری ادامه‌ داد: طبق فرموده مقام معظم رهبری جوانگرایی به معنایی پیرزدایی نیست و ما به دانش انباشته پیشکسوتان نیاز داریم. امیدواریم بتوانیم در کنار استفاده از تجارب ارزشمند آنها و با اتکا به نیروی جوانی، گام‌های بهتری برای اصلاح در صندوق بازنشستگی برداریم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان این که در صندوق فعالیت‌های مختلفی در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی صورت می‌گیرد، اشاره کرد که مردم، صندوق را بیشتر با فضای اقتصادی آن می‌شناسند.

صالحی در این راستا از گفت و گو با ذی‌نفعان بازنشسته در آینده‌ای نزدیک خبر داد و اضافه کرد: اینکه وضعیت صندوق چگونه است و ما چه چیزی را تحویل گرفته‌ایم و چه گام‌های عملیاتی بر خواهیم داشت؟ در این گفت و گوها تشریح خواهد شد.

صالحی با اشاره به سیاست خروج از بنگاهداری، تصریح کرد: تفسیر این واژه بسیار مهم است. به طور کلی بر اساس روح حاکم بر قانون اصل ۴۴، دولت به سمت چابک‌سازی می‌رود و سیاست کلی، خروج از فضای تصدی‌گری است. با توجه به این که صاحبان و ذی‌نفعان صندوق، بازنشستگان هستند، باید این را بدانند که تلاش ما این است که حتی یک ریال از منابع صندوق که حق الناس است از بین نرود و ما از آن حراست می‌کنیم.

وی در ادامه اظهاراتش بیان کرد: بنگاه‌های اقتصادی از منظرهای مختلف تکنولوژی، مقیاس و سود و زیان و ... تقسیم‌بندی می‌شوند. گاهی اوقات ممکن است یک شرکت سوددهی بالایی داشته باشد که ناظر به استفاده از مواد اولیه ارزان است و یا ممکن است در صنایع پیشرفته که ارزش افزوده بالایی دارد فعالیت کند. ما برای هر کدام از این شرکت ها راه‌حل‌های متفاوتی خواهیم داشت، ولی سیاست کلی خروج از بنگاه های زیان‌ده و حرکت به سمت سرمایه‌گذاری در حوزه‌ای است که ارزش افزوده بیشتری دارد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری اضافه کرد: ممکن است نیاز باشد برخی شرکت‌های زیان‌ده صندوق را در برنامه کوتاه مدت به حداقلی از سوددهی برسانیم و بعد درباره واگذاری آن تصمیم‌گیری کنیم. ممکن است شرکتی در زنجیره تامین مناسبی قرار نگرفته باشد یا تکنولوژی پایینی داشته باشد و یا علت زیان‌دهی آن سوء مدیریت باشد.

وی اضافه کرد: در اولین فرصت پس از بررسی، بهترین تصمیم را درباره شرکت‌ها خواهیم گرفت.

وی درباره پوشش حمایتی صندوق نیز گفت‌: یک نسبت پشتیبانی مناسب می‌تواند اعداد بالای حدوداً ۴ تا ۵ باشد، یعنی باید به ازای هر چهار تا پنج نفر شاغل که کسورات پرداخت می‌کنند یک بازنشسته حقوق بگیرد، اما طبق آخرین گزارش ما در پاییز سال ۹۷ ضریب پشتیبانی صندوق بازنشستگی کشوری هفت دهم بوده است و بسیار پایین و زیر یک است.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری افزود: این رقم از یک سو نشان دهنده حرکت دولت به سمت چابک شدن است، اما از سوی دیگر هر چه میزان دریافتی کسورات ما کمتر باشد، وابستگی‌مان به بودجه دولتی بیشتر می‌شود و از این جهت با صندوق تامین اجتماعی تفاوت داریم و درصدد هستیم ولو یک گام در مسیر کاهش وابستگی صندوق به منابع دولتی حرکت کنیم. بنابراین امیدواریم بتوانیم سود سرمایه‌گذاری‌های صندوق را افزایش دهیم.

صالحی درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان نیز اظهار کرد: همسان‌سازی حقوق، مطالبه جدی و به حق بازنشستگان است و یک عقب ماندگی جدی در این زمینه داریم و لازم است گام‌های عملیاتی در جهت جبران آن برداریم.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی گفت: در این خصوص به زودی گزارشی از اقدامات انجام شده را به بازنشستگان ارائه خواهم داد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ + جدول

قیمت ماهی امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

مگر می‌شود مذاکره نکرد و FATF را نپذیرفت و منتظر روز‌های خوب بود؟/ بدون مذاکره تثبیت قیمت دلار دور از انتظار است

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت All-in-One اپل امروز + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

گروگان‌گیری در نوشهر

قیمت خودرو‌های سایپا امروز یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

اینفوگرافی/ قیمت‌ها بعد از عبدالناصر همتی

عکس/ باغ تخت شیراز که در دوره پهلوی نابود شد

عکس/خلاقیت جالب یک نانوا برای رفع مشکل صف

عکس/عاشقانه تازه بازیگر لحظه گرگ‌و‌میش با همسرش

عکس/پست تازه شقایق دهقان با تصویری از همدم همیشگی‌اش

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

دفتر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دوشنبه را عید فطر اعلام کرد

اقامه نماز عید فطر به امامت رهبر انقلاب، فردا در مصلای تهران

دفتر آیت الله سیستانی روز دوشنبه را عید فطر ۱۴۰۴ اعلام کرد

فاصله کم استقلال تا سقوط به لیگ یک!

ترامپ ایران را به بمباران تهدید کرد

اعلام ترکیب پرسپولیس مقابل شمس‌آذر قزوین

واژگونی اتوبوس در کرمان با دستکم ۷ کشته و ۳۰ مصدوم

پزشکیان: پاسخ رهبری به نامه ترامپ، از طریق عمان به دست آنها رسیده

پزشکیان: مسیر مذاکره غیرمستقیم با آمریکا باز است

انتقاد نزدیکان ترامپ از رویکرد مایک والتز علیه ایران

انفجار در یک کلانتری در مشهد؛ ۲ پلیس جان باختند

عکس/تبریک خاص عید فطر توسط رونالدو

صحبت کردن با خودتان فوایدی دارد که بهتر است بدانید

اولین خروجی آبی‌ها مشخص شد

پیام احمد مسعود به مناسبت عید فطر

قیمت ماهی امروز + جدول

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

کشف گنج ۵۰۰ میلیارد دلاری در عمق دریاچه سالتون

ترافیک سنگین در جاده چالوس و هراز و آزادراه شمال

فیلم/مراحل ضرب سکه طلا چگونه است؟

فیلم/اقامه نماز عید فطر آوارگان فلسطینی در میان ویرانه‌های غزه

پوکر صعودی بورس؛ موج ورود سرمایه به بازار سهام

فیلم/ویدئوی بهرام افشاری از پایتخت ۷

ادعای جادوگری کار دست یحیی گل‌محمدی و افشین پیروانی داد

بی‌اخلاقی بزرگ در ماجرای علیرضا بیرانوند!

نحوه پاسخ ایران به حمله آمریکا مشخص شد؟

فیلم/کیفیت پایین خودرو‌ها عامل اصلی تلفات

عکس/حمله تند و تیز امیرحسین ثابتی به پزشکیان

ماجرای شایعه انتصاب ظریف به جای علی اکبر ولایتی

سکه ۱۰۳ میلیون تومان را رد کرد؛ توصیه‌ای مهم به خریداران طلا

مهاجران افغان در ایران فرصت هستند یا تهدید؟

عکس/هیجان خاص مجتبی جباری در بازگشت به استقلال

چرا اقتصاد ایران مقتصاد شد؟

۴ فاکتور رشد بورس در سال ۱۴۰۴ / آیا بازار سهام از طلا و ارز عقب می‌ماند؟

توییت سخنگوی دولت درباره پاسخ ایران به نامه آمریکا

چرا عید فطر در ایران و عربستان متفاوت است؟

جولانی نام دولتش را تغییر و سازندگی گذاشت

شایعه سوء قصد به پوتین دروغ از آب درآمد

۱۴۰۳، سال سخت بازنشستگان؛ هر ماه دست‌کم ۶ تجمع اعتراضی/ پیامد‌های بیش از ۷۰ تجمع اعتراضی و کیسه خالی صندوق‌ های بازنشستگی

همه چیز درباره سریال ریپلی به کارگردانی استیون زایلیان و بازیگری اندرو اسکات

قیمت دلار در ۳ سناریو؛ اصلاح موقت ادامه دارد؟

موزه ملک؛ میزبان بهار

راهکار‌های رشیدی برای کاهش ناترازی برق تا یک سال آینده

زمان واریز حقوق بازنشستگان کشوری و تامین اجتماعی مشخص شد

معرفی مشخصات جنگنده سوخو-۳۰MKI

تکذیب افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴

ذخیره آب سد لتیان به روایت فرماندار پردیس

ثبت‌نام مردان مجرد نهضت ملی مسکن باطل شد