اقتصاد۲۴- با انتشار این ویدیوها در شبکه های اجتماعی و فحاشیهای صورت گرفته از سوی این شاخ مجازی به کادر درمان، دانشگاه علوم پزشکی شیراز واکنش نشان داد و در بیانیهای به توضیح برخی نکات پرداخت:
در بررسیهای صورت گرفته مشخص شد بیمار به دلیل علائم بالینی که در ویدئو نیز قابل مشاهده است، نیاز به بستری و ویزیت توسط پزشک برای دریافت خدمات درمانی داشته که متاسفانه از این امر خودداری کرده است. بدیهی است مطابق راهنماهای بالینی، انجام تمامی اعمال تشخیصی و درمانی به عهده پزشک و تیم درمان است که در خصوص بیمار مذکور نیز کادر درمان فرد را به طی این فرآیند دعوت کرده، اما همکاری لازم در این زمینه از سوی او صورت نگرفته است. با وجود تریاژ بیمار در بیمارستان نمازی و ارائه توضیحات کامل توسط سوپروایزر بیمارستان و تلاش برای ارائه خدمات درمانی لازم، بیمار از بستری و طی فرایند درمانی خودداری و مرکز درمانی را ترک کرده است.
مستر تیستر در یکی از استوری های اینستاگرامی اش نوشته بود: «اول پول رو بزن که بستری شی، بعد سی تی اسکن انجام میشه.» موضوعی که توضیح دانشگاه علوم پزشکی شیراز را در پی داشت:
پایش آمارهای شبانه روز گذشته در بیمارستان نمازی شیراز نیز حاکی از آن است که در آن تاریخ ۲۶۶ بیمار به تریاژ بیمارستان نمازی مراجعه کرده و در این بازه زمانی ۱۸۵ مورد سی تی اسکن برای بیماران بخشهای مختلف بیمارستان انجام شده است. همچنین در بیمارستان شهید دکتر فقیهی نیز با خدمت رسانی به بالغ بر ۱۵۰ مورد مراجعه طی همین تاریخ، ۱۰۰ مورد سی تی اسکن برای مراجعان انجام شده است.
معاون دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز درباره حواشی ایجادشده پیرامون ادعای مستر تیستر مبنی بر عدم انجام سی تی اسکن به خاطر وزن بالایش اینطور گفت:
با توجه به اینکه بر اساس دستور وزارت بهداشت انجام هرگونه اعمال رادیولوژی برای هر وزنی با دستور پزشک قابل انجام است، هیچ صحبتی درباره عدم انجام این اقدام به دلیل وزن بالا اتفاق نیفتاده و شخص یادشده به دلیل نپذیرفتن اصرارش جهت انجام سی تی اسکن بدون دستور پزشک مراکز درمانی را ترک کرده است.
مستر تیستر که تنها چند ساعت پس از ایجاد این جنجالها همچنان در حال ضبط ویدیو و تبلیغ در صفحه اینستاگرامش بود، روز گذشته در پاسخ به انتقاداتی که متوجهش شده بود، ویدیوی دیگری منتشر کرد که در آن وضعیت ظاهریاش همچنان نامناسب مینمود. او در این ویدیو مدعی شد:
امروز شاهد حملههای گستردهای بودم از پیجهای مختلف. از دانشگاه علوم پزشکی شیراز که ظاهرا با بیمارستانهای خاطی و تخلفگر همکاری ویژهای داره، تا پیج دکترها و پرستارهایی که ظاهرا رسوایی همکارانشون بهشون برخورده و سعی میکنن با توهین و استوری و پست، یک مریض احوال رو از پا در بیارن. البته خیلیهاشون هم دنبال فالوئر و موجسواری از یک انسان مریض احوال هستن. خواستم به این افراد بگم که فرد اشتباهی رو برای این کار انتخاب کردید و تا زندهام هدفم که نشان دادن غذای ایرانی بود و هست رو دنبال کنم.
حمید سپیدنام که به خاطر بلاگری در حوزه غذا به مستر تیستر معروف است، در سال ۱۳۵۶ در انگلیس متولد شد. او از پنج سالگی به همراه خانوادهاش به ایران بازگشت و پیش از تبدیل شدن به یک اینفلوئنسر در فضای مجازی، در حوزه کامپیوتر و تبلیغات فعالیت میکرد.
بیشتر بخوانید: فریبا نادری و مرد جنجالی اخیر اینستاگرام در رستوران
شهرت حمید سپیدنام به سالهای اخیر و فعالیت او در قالب مستر تیستر به دست آمده است. او به رستورانهای مختلف سر میزند و نظرات خود در مورد کیفیت غذا، محیط و موارد دیگر را در اینستاگرام منتشر میکند. اما نه تنها برای صرف غذا در رستورانها هزینهای نمیپردازد، بلکه در ازای این کار پول هم دریافت میکند.
مستر تیستر در حال حاضر بیش از دو میلیون دنبال کننده در اینستاگرام دارد، اما فعالیتهایش همواره با جنجال و حواشی فراوان و همچنین انتقاداتی همراه بوده است.