تاریخ انتشار: ۰۵:۴۱ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۲

دقیق‌ترین روش پخت قیمه نثار قزوینی

«قیمه‌نثار قزوین نخوردی؟ عمرت هدر رفته!» یکی از غذا‌های اصیل و خوشمزه و سنتی ایران قیمه نثار قزوین است که طعم آن تفاوت زیادی با قیمه‌ی معمولی دارد و یکی از خورش‌های پرهزینه درعین حال قابل توجه کشورمان است که باید برای حفظ سنت‌های‌مان هر از گاهی سری به آن بزنیم!

روش پخت قیمه نثار قزوینی

اقتصاد۲۴-درست کردن این غذا کار سختی نیست، ولی مراحلی دارد که با هم آن‌ها را از نظر می‌گذرانیم تا تجربه‌ی لذت بردن از یک ناهار یا شام فوق‌العاده را به زندگی خود اضافه کنیم!

مواد لازم برای قیمه نثار قزوین:

روش پخت قیمه نثار قزوینی

چطوری قیمه‌نثار درست کنیم؟

اول نیت خود را درست کنید! نیت خیلی مهم است و در مرحله‌ی بعد عاشق غذایی باشید که درست می‌کنید تا خوب از آب دربیاد و به شما کینه نورزد، و در مرحله‌ی سوم مهمان‌هایتان را که می‌خواهند این غذا را بخورند دوست بدارید که هیچ چاشنی‌ای بهتر و ماندگارتر از محبت نیست!

گوشت‌ها را نه ریز و نه درشت برش بزنید. گوشت با استخوان لازم ندارید.

پیاز‌ها را نگینی خرد کنید (اگر از حضور پررنگ پیاز در غذا بدتان نمی‌آید می‌توانید خلالی برش بزنید، ولی نگینی قشنگتر است!) پیاز را در روغن کرمانشاهی تفت بدهید و بعد از سبک شدن بافت پیاز، گوشت‌ها را اضافه کنید. با حرارت کم این تفت دادن را جلو ببرید و اجازه بدهید رمز اصلی موفقیت که همانا آهسته آشپزی کردن است به غذای شما انرژی بدهد! رب را اضافه کنید و وقتی رنگ رب باز شد (بیشتر از دو دقیقه زمان نمی‌برد) پودر هل و پودر گل محمدی و زعفران آب گرفته و چوب‌های دارچین را توی قابلمه بریزید. سه لیوان آب که حتما آب داغ باشد (نکته‌ی مهم) اضافه کنید و اجازه بدهید ۲ ساعت و نیم گوشت آرام آرام بپزد.

خلال بادام و خلال پسته و زرشک را هر کدام در ظرفی جداگانه با کمی گلاب خیس کنید.

خلال پوست پرتقال را در آب بجوشانید و از صافی رد کنید. این کار را سه بار انجام بدهید تا تلخی پوست پرتقال یا نارنج گرفته بشود.

در نیم ساعت آخر پخت گوشت نمک و گلاب و زعفران را به آن اضافه کنید و باز هم در قابلمه را ببندید تا خورش جا بیفتد.

خلال بادام و خلال پسته و زرشک را هر کدام جداگانه با روغن حیوانی (همان کرمانشاهی) تفت بدهید. روغن حیوانی نقطه‌ی دود بالایی دارد و نمی‌سوزد پس گزینه‌ی مناسبی است فقط حواس‌تان به شعله‌ی گاز باشد که بالا نرود.

خلال پوست پرتقال را هم در ظرفی دیگ به همراه یک قاشق شکر و مقداری زعفران تفت بدهید.

چوب‌های دارچین را از توی خورش بردارید.

این خورش لابه لای پلو سرو می‌شود پس در حین انجام کار برنج را نیز آبکش کنید و راز‌های آن را هم خوب رعایت کنید.

موقع سرو توی دیس برنج بریزید و گوشت را لایه‌ی بعدی قرار دهید و به همین صورت تکرار کنید. در لایه‌ی آخر خلال‌ها و زرشک را اضافه کنید.

بوی عطر این غذا پیچیده است! شما هم حس می‌کنید؟! نوش جان.

دو نکته:

از پودر دارچین به جای چوب دارچین استفاده نکنید. در تیره کردن رنگ غذا موثر است!

می‌توانید موقع سرو گوشت و خلال‌ها و زرشک را روی برنج قرار بدهید و لابه‌لای پلو نریزید این مرحله به میل شما بستگی دارد!

منبع: راهنماتو

 
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فیلم/ قالیباف: قانون مطبوعات باید اصلاح شود

دوگانه کاذب وعده صادق ۳ و دیپلماسی؛ هزینه‌سازی بیهوده برای مذاکرات آینده کلید می‌خورد

بازگشت ۲ بازیکن به اردوی استقلال

فیلم/ برگزاری جلسات تعیین مزد در بهمن و اسفند

ماجرای طلاق و ازدواج مجدد آزیتا حاجیان+ عکس

مشخصات تانک بولات T۶۴؛ تانک قدرتمند و مرگبار اوکراین

فیلم/ رقص کُردی نوید محمدزاده و روزبه حصاری در ایلام

آخرین وضعیت امید عالیشاه کاپیتان پرسپولیس

افزایش ۲۰ درصدی حقوق سربازان نهایی شد

محکومیت میلیاردی فولاد با شکایت یک بازیکن پرسپولیس

آغاز ثبت نام جدید برای خودرو‌های وارداتی

بهترین روش های سرمایه گذاری

فیلم/ آوازخوانی یک عرب زبان به فارسی زیر سی‌و‌سه پل

طنین امید بخش در صورت‌های مالی بیمه سرمد

قیمت این خودرو ۳.۵ میلیارد تومان گران شد

کارآفرین برتر صنعت فرش: اگر بانک ملی ایران از تولیدکنندگان حمایت نکند چرخ توسعه کشور نمی‌چرخد

فیلم/ ماجرای تذکر سید محمد خاتمی به اصلاح طلبان

فیلم/ پیشنهاد رسایی برای تابعیت دوگانه فرزندان ظریف

عکس/ طارمی روی پوستر اینتر برای دیدار با لایپزیش

هشدار نارنجی هواشناسی برای مازندران

فیلم/ رسایی: من را متهم کردند که در برابر دستور رهبری مقاومت می‌کنم

فیلم/ ادعای نماینده مجلس درباره زمان مصوبه افزایش قیمت خودرو

فیلم/ پاداش پایان خدمت کارمندان دولت ۶۵۰ میلیون تومان شد

تصویری دردناک از ای دی کارت امید عالیشاه

فیلم/ روش محاسبه حقوق سال آیندۀ کارمندان و بازنشستگان

گزارش بورس امروز سه شنبه ۶ آذرماه ۱۴۰۳

کشف جسد مرد جوان در پارک ستارخان

عکس/ تعهدات بیمه تکمیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ بازنشستگان

هشدار برف و سرما به این ۱۸ استان

پیش بینی آینده مذاکرات هسته ای ایران و اروپا

عکس/ سنگ تمام استقلالی‌ها برای عالیشاه

فیلم/ پرداخت یارانه به بازی تایید و تکذیب رسید

عکس/ سنگ‌نگاره شاهنشاه ساسانی در حال دادن گل به همسرش

فیلم/ سخنان عجیب قالیباف درباره تحریم نفت ایران

فیلم/ صدور حکم پروندۀ چای دبش تا پایان ماه

عکس/ استوری سرمربی پرسپولیس برای امید عالیشاه

عکس/ نمایی دیدنی از ‏مسجد وکیل شیراز

عکس/ خانه وزیر جنگ مظفرالدین شاه قاجار

فیلم/ تهدید پزشکیان به استیضاح از تریبون مجلس

پاییز هزار رنگ در نصف جهان

فیلم/ حمله تند ثابتی به پزشکیان در صحنه علنی مجلس

عکس/ پاییز تماشایی و درخشان در روستای شهرستانک تهران

عکس/ رضاشاه پهلوی و احمدشاه قاجار در یک قاب

مهدی ترابی به پرسپولیس بازگشت؟

اعلام قیمت گوشت مرغ سه‌شنبه ۶ آذر +جدول

استقلال اشک لئوناردو پادوانی را درآورد

فیلم/ گلایه قالیباف از وزیر نیرو

پیشنهاد لیگ برتری برای ستاره پرسپولیس

رابعه اسکویی: اگر نمی‌آمدم جنازه‌ام به ایران می‌رسید

اسرائیل و حزب‌الله در آستانه توافق آتش‌بس