تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۰۷ آبان ۱۴۰۲

گل‌محمدی: مشکلات را نمی‌توان رسانه‌ای کرد

سرمربی پرسپولیس به اظهارات عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال پاسخ داد و گفت که خانی باید بداند درباره این تیم چگونه صحبت کند.

گل‌محمدی: مشکلات را نمی‌توان رسانه‌ای کرد

اقتصاد۲۴- یحیی گل‌محمدی پس از تساوی بدون گل پرسپولیس مقابل ملوان بندر انزلی گفت: از میزبانی مردم انزلی و جو خوبی که در ورزشگاه به وجود آوردند، تشکر می‌کنم، همینطور از هواداران خودمان که امروز به ورزشگاه آمدند. در نیمه اول بازی را خوب کنترل کردیم و در نیمه دوم  نیز، تیم‌ برتر میدان بودیم و برای بردن تلاش می‌کردیم. جو ورزشگاه خیلی سنگین بود، ولی بچه‌های ما خیلی دویدند. باید ریکاوری خوبی داشته باشیم و خودمان را برای دیدار بعدی آماده کنیم.

وی در مورد اظهارات علیرضا خانی عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال راجع به آپشن‌ها و داوری‌هایی که به زعم او به سود پرسپولیس بوده است، گفت: فکر کنم جایگاه افراد در فوتبال عوض شده و او بزرگ‌تر از دهانش صحبت کرده است. نمی‌دانم چه‌کاره باشگاه استقلال است، ولی باید بفهمد و بداند درباره باشگاه بزرگ پرسپولیس و آدم‌هایی که اینجا کار می‌کنند، محترمانه صحبت کند. دفعه بعد باید طور دیگری جوابش را بدهک. الان عصبانی‌‌ام و نمی‌خواهم چیزی بگویم که بعداً پشیمان شوم، او باید دنبال کار خودش باشد.

سرمربی پرسپولیس در خصوص اینکه آیا دروازه‌بان جانشین برای علیرضا بیرانوند دارد یا نه، خاطرنشان کرد: بیرانوند دروازه‌بان اصلی پرسپولیس و تیم ملی است. او در پرسپولیس ساخته شده است و لیاقت حضور در درون دروازه پرسپولیس را دارد و از داشتن او خوشحالیم. شاید دروازه‌بانی نتواند به کیفیت بیرانوند باشد ولی دروازه‌بان‌های جوانی داریم که مربی گلرها با آنها کار کنند. آنها کار را یاد می‌گیرند و یک جاهایی ممکن است از آنها استفاده کنیم. ابتدای فصل دروازه‌بان می‌خواستیم ولی مشکل مالی باشگاه اجازه جذب دروازه‌بان را نداد.


بیشتر بخوانید: هشدار یحیی به پرسپولیسی‌ها


گل‌محمدی در خصوص امتیاز کسر شده از پرسپولیس و شکایت این باشگاه از استقلال بابت عدم رعایت سقف قرارداد گفت: این محدودیت‌هایی که برای فوتبال بوجود آمد، کار را برای ما که خیلی شفاف باید مدارک‌‌ها را بارگذاری کند، سخت کرده است. برخی تیم‌ها قرارداد 30،40 میلیارد تومانی دارند و نمی‌دانم چطور توانسته‌اند سقف را رد نکنند. قراردادهای 100 و 160 میلیون تومانی هم شنیده‌ایم و حالا چطور می‌خواهند 160 میلیونی را به قرارداد واقعی برسانند، نمی‌دانم. عزیزانی که در بحث نظارت کار می‌کنند حتماً باید پاسخی برای این مسئله داشته باشند. با توجه به بازیکنانی که تیم‌های دیگر گرفتند نمی‌دانم از این موضوع رد شدند و چشم پوشی کردند یا نه. باید خودم را به ندانستن بزنم چون ذهنم درگیر می‌شود ولی امیدوارم شفاف‌سازی بهتری در این مسئله شود.

وی در واکنش به این سؤال که آیا باور می‌کند بازیکنان تیمی به خاطر ثبت قرارداد یک بازیکن دیگر قراردادشان را کاهش دهند، تصریح کرد: اصلاً نمی‌دانم چنین چیزی امکان دارد یا نه.

سرمربی پرسپولیس در مورد عدم حضور برخی از بازیکنان مصدوم برای حضور در ادامه لیگ و آسیا گفت: هر تیمی خصوصاً تیمی که در آسیا، لیگ و جام حذفی باید حضور داشته باشد، نه یک مهاجم که دو نفر می‌خواهد. مشکلات مالی و محدودیت‌ها اجازه نداد با بازیکنان مدنظر قرارداد ببندیم. الان کارمان سخت شده است، ولی در هر صورت باید تلاش کنیم.

گل‌محمدی در پاسخ به این سؤال که آیا حاضر است قراردادش را کاهش دهد تا مهاجم جدید جذب شود، گفت: چقدر باید کم می‌کردم؟ باید کل قراردادم را کم می‌کردم تا مهاجم بگیریم.

وی در مورد کیفیت تیم ملوان عنوان کرد: ملوان تیم ریشه‌دار و با هویت فوتبال ایران است. آنها کیفیت خوبی دارند و شاید امسال پدیده لیگ شوند. در ابتدای صحبت‌هایم از جو  ورزشگاه تشکر کردم اما اینجا ورزشگاه مناسبی برای این هواداران نیست و باید ورزشگاه 40 هزار نفری داشته باشند. استعدادهای خوبی در این شهر وجود دارد که می‌توانند از آنها استفاده کنند.

سرمربی پرسپولیس در واکنش به اینکه بازیکنانش پیش از سفر به انزلی به لحاظ تغذیه دچار مشکل شدند و تخم مرغ و سیب‌زمینی آب پز خورده بودند، گفت: بهتر است وارد این مسائل نشویم. جایگاه پرسپولیس بزرگ است و نباید با این صحبت‌ها این جایگاه را کم ارزش کنیم. مشکلاتی وجود دارد که نمی‌توان آنها را رسانه‌ای کرد.

گل‌محمدی در رابطه با داوری این دیدار خاطرنشان کرد: در دقیقه 5 خطایی روی علی نعمتی صورت گرفت که تشخیص خودم خطای پنالتی بود. امیدوارم داور اشتباه نکرده باشد. بازی سختی برای داور بود و برای او آرزوی موفقیت می‌کنم.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت پسته، تخمه، آجیل و خشکبار + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت تبلت اپل امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

تعطیلی گسترده مدارس و ادارات استان‌های کشور در روز سه‌شنبه ۷ اسفند

عکس/ روحانی افغان: افغان‌ها در ایران حق مالکیت دارند!

عکس/ شباهت شوکه کننده امین حیایی به مادرش

اینفوگرافی/ تنها ۴ عضو کمیسیون اقتصادی مجلس حامی استیضاح همتی

عکس/ استایل متفاوت مازیار لرستانی و خسرو شکیبایی ۳۳ سال پیش با اکسسوری و عینک لاکچری

عکس/ نقشه با جزییات ایران ۲۷۸ سال پیش در زمان سلسله افشاری

عکس/ لامبورگینی میورا ۵۳ سال پیش در خیابان فردوسی تهران

عکس/ استایل گنگ النازشاکردوست و لیلا اوتادی با دستمال سر و کلاه جنگی

عکس/ جولان خودرو‌های خارجی ۷۲ سال پیش در خیابان‌های تهران

عکس/ چشم انداز شگفت انگیز از مقبرۀ کوروش کبیر ۹۷ سال پیش

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

لیست شعب کشیک مؤسسه اعتباری ملل در تهران – ۷ اسفند ۱۴۰۳

فیلم/ لاوروف به تهران رسید

بانک ملی ایران برنده جایزه مشتری مداری در جشنواره ملی معیار شد

چکاد؛ راهکار امن و نوین بانک ملی ایران برای صدور چک

عکس/ پلمپ ۱۵۰ بوتیک در تهران ۴۰ سال پیش توسط کمیته

استقبال پر شور بازدید کنندگان از غرفه شرکت نفت ایرانول در سومین نمایشگاه اختصاصی تجارت با اوراسیا/توسعه صادرات پایدار اولویت اساسی ایرانول

دستیابی به دانش طراحی و ساخت شیر‌های کنترلی پیشرفته با حمایت شرکت پتروشیمی اروند

عکس/ چهره خاص نیوشا ضیغمی قبل از عمل زیبایی

استقلال در به در سرمربی برای دربی

امضای تفاهم‌نامه اولین میزبانی مسابقات مقدماتی جام جهانی فوتبال خیابانی در کیش

خط و نشان پلیس برای چهارشنبه آخر سال

بیمه نوین حامی اصلی اولین مسابقه هوش مصنوعی دانشگاه تهران

آیا قیمت طلا اصلاح می‌شود؟

گزارش عملکرد چشمگیر بیمه نوین در دوره یک ماهه منتهی به پایان بهمن ماه

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران: خدمت به جامعه ایثارگری باید همراه با اخلاص باشد

فیلم/ ناپدید شدن کوهنورد ۴۷ ساله در توچال

عوامل روشن نشدن موتور سیکلت و روش‌های تعمیر آن

عکس/ بازار آستارا در گیلان حدود ۵۴ سال پیش

گزارش بورس امروز سه شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳

عیدی بازنشستگان ۱۴۰۴ برابر با قیمت یک جفت کفش

تنها غایب قطعی پرسپولیس برای دربی ۱۰۵

عکس/ تغییر باورنکردنی چهره زیبا بروفه با استایل زمستانی

بیمه ابزار کلیدی در مدیریت ریسک مطلوب

صدور حکم نهایی ۴۴ متهم پرونده چای دبش

همسران دردسرساز علیه استقلال و پرسپولیس

فیلم/ حمله تند یک نماینده به جلیلی در صحن مجلس

اعلام شعار دربی ۱۰۵ از سوی سازمان لیگ

زمستان رویایی در آستارا

زیدآبادی: روسوفیل‌های وطنی احساس شرم نمی‌کنند؟

دستگیری عده‌ای در پی فراخوان تجمع ۲۵ بهمن برای رفع حصر

عکس/ نمایی خارق العاده از دروازه شمیران ۹۳ سال پیش در یک روز برفی

واعظی: در جهان امروز سیاست در خدمت اقتصاد است

تهران _ مسکو؛ بزنگاه دوباره برای وزن کشی روابط

خطر جدی فرونشست زمین در تهران

جاده چالوس تا اطلاع بعدی مسدود است

قیمت جدید آپارتمان در مناطق ۴ و ۵ تهران از تهرانپارس تا جنت آباد+ جدول

واکنش تند و صریح پزشکیان به استیضاح همتی

احتمال فروش دوباره دلار به هر ایرانی؛ هر شهروند ۲۱۰۰

پیش‌بینی هولناک از روند افزایش قیمت مسکن در سال ۱۴۰۴

عکس/ موتورسواری داریوش با دخترش ۳۳ سال پیش

مصرف ساعتی ۳.۵ میلیون مترمکعب گاز در تهران

جدیدترین قیمت خانه در شهریار اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت نفت بعد از تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران جهشی شد

پشت پرده پتروشیمی تبریز؛ زنگ خطر یا یک نوسان طبیعی؟

معرفی خودرو پژو ۵۰۸ L با جعبه دنده ۸ سرعته اتوماتیک AT + عکس

سایه سهمگین دلار و طلا بر سر مسکن

فیلم/ زن میانسال زورگیر خیابان پیروزی با بخشید

فیلم/ ریزش پل در کره جنوبی قربانی گرفت

عکس/ رستوران گردی شبنم قلی خانی با کت ساتن چندرنگ

١۵ مربی ایرانی استقلال در تاریخ دربی