تاریخ انتشار: ۰۰:۱۱ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱۲۵ نظر
اقتصاد ۲۴ گزارش می‌دهد؛

۲۰ کشوری که تا سال ۲۰۳۹ بر جهان حکمرانی خواهند کرد؟

تحول بزرگی در اقتصاد جهانی در حال وقوع است. بر اساس نسخه ۲۰۲۵ جدول لیگ جهانی اقتصاد، تعدادی از کشور‌های پویای آسیایی و آفریقایی پیشتاز این تحول هستند. در همین حال، آن جدول نشان می‌دهد که کشور‌های اروپایی دچار رکود می‌شوند یا عقب نشینی شان از رشد بیش‌تر در حال آغاز است.

۲۰ کشور قدرتمند جهان تا سال ۲۰۳۹

اقتصاد ۲۴- در گزارش سالانه‌ای تحت عنوان "معیار موفقیت؛ مقایسه اقتصادی کشور‌های مختلف" که توسط مرکز تحقیقات اقتصادی و بازرگانی بریتانیا با بررسی داده‌های گردآوری شده ۱۶ سال اخیر تهیه شده، به رتبه بندی ۲۰ کشور برتر از نظر اقتصادی تا سال ۲۰۳۹ میلادی پرداخته شده است.

کشور‌هایی که در ادامه ذکر شده‌اند براساس پیش بینی تولید ناخالص داخلی رتبه بندی شده‌اند که معیاری برای سلامت اقتصادی محسوب می‌شود. 

۱- آمریکا، تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۳۹ میلادی: ۵۳.۴۵۷ تریلیون دلار 

همزمان با تقلای چین، اقتصاد قدرتمند ایالات متحده اکنون به عنوان رهبر اقتصاد جهانی تا سال ۲۰۳۹ سلطنت خواهد کرد. کاهش مالیات برنامه ریزی‌شده توسط دونالد ترامپ باعث تقویت اقتصاد آمریکا در کوتاه مدت تا میان مدت خواهد شد، اما تعرفه‌های بالقوه و سیاست‌های ضد مهاجرتی دولت ترامپ ممکن است رشد اقتصاد آن کشور را به تعویق بیندازند. بدهی عمومی و کسری بودجه در حال افزایش نیز نگرانی‌های اصلی آمریکا در آینده خواهند بود. 

امریکا

۲- چین، تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۳۹ میلادی: ۴۴.۷۶۸ تریلیون دلار 

چین ممکن است در جایگاه دوم قرار گیرد، اما لزوما همه چیز برای اقتصاد آن کشور خوب نیست. اقتصاد چین با مشکلات بی شماری که شامل رکود بازار املاک، نرخ بالای بیکاری جوانان، اعتماد پایین مصرف کننده و افزایش بدهی عمومی می‌شود، دچار رکود شده است.

پیش بینی سال ۲۰۲۰ نشان می‌داد که چین تا سال ۲۰۲۸ از ایالات متحده به عنوان بزرگترین اقتصاد جهان پیشی خواهد گرفت. با توجه به این که انتظار می‌رود رشد اقتصاد چین از میانگین ۴.۲ درصد به ۳.۸ درصد سالانه در طول دهه ۲۰۳۰ میلادی کاهش یابد، اکنون پیش بینی رشد اقتصاد چین در کل آن دوره کار دشواری است. 

چین

۳- هند، تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۳۹ میلادی: ۱۲.۸۲۱ تریلیون دلار 

چشم‌انداز بلندمدت اقتصادی هند فوق‌العاده مثبت است. از جمله دلایل آن می‌توان به افزایش جمعیت، افزایش طبقه متوسط و اصلاحات در حال انجام اشاره کرد. انتظار می‌رود رشد اقتصادی سالانه هند در فاصله سال‌های ۲۰۲۵ تا ۲۰۲۸ میلادی به طور میانگین ۶.۵ درصد باشد و در طول دوره پیش بینی شده به شدت سرزنده باقی بماند.

پیش بینی می‌شود در سال جاری این کشور از ژاپن به عنوان چهارمین اقتصاد بزرگ جهان پیشی بگیرد و تا سال ۲۰۲۸ میلادی از مرز ۵ تریلیون دلار عبور کرده و تا سال ۲۰۲۹ میلادی از آلمان پیشی بگیرد و در جایگاه سوم قرار گیرد. انتظار می‌رود تولید ناخالص داخلی هند در اوایل سال ۲۰۳۶ به ۱۰ تریلیون دلار برسد. 

هند

۴- آلمان، تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۳۹ میلادی: ۷.۴۸۶ تریلیون دلار 

از زمان شوک قیمت انرژی در سال ۲۰۲۲ که ناشی از تهاجم روسیه به اوکراین بود، صنعت نفت اروپا با مشکلات اقتصادی مواجه شده است. هزینه‌های بالای انرژی و تقاضای ضعیف، عملکرد اقتصادی آلمان را با مشکل مواجه کرده است. با نگاهی به آینده، آلمان در آستانه بهبود اقتصادی متوسطی قرار دارد، اما پیش‌بینی می‌شود که رشد سالانه این کشور از سال ۲۰۲۵ تا ۲۰۲۹ میلادی به طور میانگین تنها ۰.۸ درصد و از سال ۲۰۳۰ تا ۲۰۳۹ به یک درصد برسد.

آلمان در سال گذشته جایگاه خود را به عنوان سومین اقتصاد بزرگ جهان از دست داد و تا سال ۲۰۳۹ در جایگاه چهارم باقی خواهد ماند.

المان

۵- ژاپن، تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۳۹ میلادی: ۶.۳۲۶ تریلیون دلار 

اقتصاد ژاپن در سال ۲۰۲۴ با رشد ضعیف و تورم بالا به دلیل ضعیف بودن ارزش واحد پول ملی آن کشور (یِن) و عملکرد ضعیف صادراتی، سال سختی را پشت سر گذاشت. علیرغم آن که نشانه‌هایی از بهبودی وجود دارد، چشم انداز رشد اقتصادی آن کشور در میانه بدهی‌های عمومی بسیار بالا و جمعیت به سرعت در حال پیر شدن اندک به نظر می‌رسد. 

انتظار می‌رود میانگین رشد سالانه ۰.۹ درصد برای سال‌های باقی مانده دهه جاری و میانگین رشد سالانه تنها ۰.۶ درصد در فاصله سال‌های ۲۰۳۰ تا ۲۰۳۹ میلادی در انتظار اقتصاد ژاپن باشد. اقتصاد ژاپن پنجمین اقتصاد بزرگ در سال جاری است که از رتبه چهارمین اقتصاد بزرگ در سال ۲۰۲۴ و دومین اقتصاد در سال ۲۰۰۹ میلادی تنزل جایگاه داشته است.

ژاپن

۶- بریتانیا، تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۳۹ میلادی: ۶.۲۵۱ تریلیون دلار 

اقتصاد بریتانیا در بهترین وضعیت خود قرار ندارد. اثبات شده که رشد معنادار آن کشور طی دو سال گذشته گریزان بوده و بدهی عمومی علیرغم بار مالیاتی بی سابقه افزایش یافته، در حالی که سرمایه گذاری بخش خصوصی در حال کاهش بوده، پیش بینی‌ها حاکی از رشد شتابان برای اقتصاد آن کشور در سالیان آینده بوده است.

علیرغم آن که نرخ‌های معمول سالانه پایین‌تر از روند پیش از پاندمی کووید باقی می‌مانند انتظار می‌رود این نرخ‌ها قوی‌تر از نرخ‌های مشاهده شده در فرانسه باشد و از ۱.۳ درصد تا ۱.۸ درصد تا سال ۲۰۳۹ متغیر باشد. در نتیجه، بریتانیا باید رتبه ششم خود را در رتبه‌بندی حفظ کند.

بریتانیا

بیشتر بخوانید:  واقعیتی که نمی‌توان نادیده گرفت؛ اقتصاد جهان در حال فروپاشی است/ بازار‌های سهام به وحشت افتاده‌اند


۷- فرانسه، تولید ناخالص داخلی در سال میلادی: ۴.۹۹۲ تریلیون دلار 

علیرغم آن که وضعیت اقتصاد فرانسه به طور کلی قوی است، اقتصاد آن کشور در حال حاضر به دلیل بدهی عمومی بالا، بی ثباتی سیاسی و سایر موارد منفی، از جمله کاهش رقابت پذیری، محدود شده است.

پیش بینی می‌شود که رشد اقتصادی فرانسه در فاصله سال‌های ۲۰۲۵ و ۲۰۲۹ میلادی به طور میانگین تنها ۱.۱ درصد باشد و در طول دهه ۲۰۳۰ میلادی تنها به طور جزئی به ۱.۲ درصد افزایش یابد. با این وجود، انتظار می‌رود آن کشور در کل دوره پیش بینی شده در رتبه هفتم باقی بماند. 

فرانسه

۸- برزیل، رشد تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۳۹ میلادی: ۴.۰۶۴ تریلیون دلار

اقتصاد برزیل به دلیل برخورداری از منابع طبیعی و عواملی مانند تورم پایین، تقویت شده، اما به دلیل بدهی‌های بالای دولت و عدم رقابت پذیری با موانعی برای رشد مواجه است. 

پیش بینی می‌شود میانگین رشد سالانه اقتصاد برزیل از سال ۲۰۲۵ تا سال ۲۰۲۹ میلادی ۲.۱ درصد و در طول دهه ۲۰۳۰ میلادی ۲ درصد باشد. این ارقام برای کشوری با درآمد متوسط ناامید کننده هستند. با این وجود، انتظار می‌رود برزیل از رتبه یازدهم در سال ۲۰۲۵ میلادی به رتبه هشتم تا سال ۲۰۳۹ میلادی صعود کند. 

برزیل

۹- کانادا، تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۳۹ میلادی: ۳.۷۴۰ تریلیون دلار 

اقتصاد غنی از منابع کانادا آن کشور را در جایگاه خوبی برای آینده قرار داده است. با این وجود، آن کشور با چالش‌هایی در کوتاه مدت و میان مدت از جمله افزایش نرخ بیکاری، بدهی عمومی بالا و تهدیدات تعرفه‌ای متوجه از جانب دولت ترامپ مواجه است.

میانگین رشد سالانه ۱.۸ درصدی تا سال ۲۰۲۵ و ۲۰۲۹ میلادی برای آن کشور پیش بینی شده است. این رقم در دهه ۲۰۳۰ میلادی به ۱.۶ درصد در سال کاهش خواهد یافت. پیش بینی می‌شود که کانادا تا سال ۲۰۲۹ به رتبه دهم جدول لیگ جهانی اقتصاد سقوط کند، اما در اواخر دهه ۲۰۳۰ میلادی در جایگاه نهم قرار خواهد گرفت.

کانادا

۱۰- اندونزی، تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۳۹ میلادی: ۳.۷۱۴ تریلیون دلار 

پیش‌بینی می‌شود که اقتصاد پویای اندونزی در ۱۴ سال آینده رشد قابل توجهی داشته باشد و میانگین رشد سالانه آن ۴.۷ درصد در دهه جاری و ۴.۳ درصد در فاصله سال‌های ۲۰۳۰ تا ۲۰۳۹ میلادی باشد. 

این رشد با افزایش رقابت‌پذیری، ابتکارعمل در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر و سایر موارد مثبت تقویت می‌شود، با این وجود، اقتصاد اندونزی با موانعی برای رشد مواجه است که باید بر آن غلبه کند از جمله نیاز مبرم به تنوع بخشیدن به اقتصاد خود. در هر صورت انتظار می‌رود این کشور تا سال ۲۰۳۹ از جایگاه شانزدهم در رتبه بندی صعود کرده و وارد فهرست ده کشور برتر در رتبه بندی رشد اقتصادی شود. 

اندونزی

۱۱- ایتالیا، تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۳۹ میلادی: ۳.۶۲۴ تریلیون دلار 

اقتصاد ایتالیا بیش از اقتصاد سایر کشور‌های جهان با باد‌های معکوس مواجه است؛ موانع قابل توجهی بر سر رشد آینده از جمله بدهی عمومی بیش از حد، جمعیت به سرعت در حال پیر شدن و چالش دستیابی به اهداف به صفر رساندن انتشار آلاینده‌های کربنی.

انتظار می‌رود تولید ناخالص داخلی این کشور به طور میانگین تنها ۰.۸ درصد در سال برای سال‌های باقی مانده دهه جاری و سالانه ۰.۷ درصد در طول دهه ۲۰۳۰ میلادی افزایش یابد. براساس این پیش بینی ایتالیا با رشد اقتصادی اندک در آستانه سقوط از جایگاه هشتم جدول لیگ جهانی اقتصاد قرار دارد و جایگاه دهم خود را از دست داده و انتظار می‌رود تا سال ۲۰۳۹ میلادی در جایگاه یازدهم قرار گیرد.

ایتالیا

۱۲- کره جنوبی، تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۳۹ میلادی: ۳.۴۱۷ تریلیون دلار 

اقتصاد کره جنوبی دوازدهمین اقتصاد بزرگ جهان در سال ۲۰۲۵ است. پیش بینی می‌شود موقعیت اقتصاد آن کشور تا سال ۲۰۳۹ به همین منوال باقی بماند. پیش بینی می‌شود رشد سالانه اقتصاد کره جنوبی به طور میانگین در فاصله سال‌های ۲۰۲۵ تا ۲۰۲۹ میلادی به ۲.۱ درصد برسد و در دهه ۲۰۳۰ میلادی به ۲ درصد در سال بازگردد. 

با این وجود، طبق اعلام بانک مرکزی کره جنوبی بی ثباتی سیاسی اخیرا رخ داده در آن کشور می‌تواند برای رفاه اقتصادی سئول خطرآفرین باشد. هم چنین، تعرفه‌های بالقوه اعمال شده بر کالا‌ها و خدمات کره‌ای توسط دولت ترامپ می‌تواند مشکل بزرگ‌تری را در آینده برای اقتصاد کره جنوبی ایجاد کند.

کره جنوبی

۱۳- روسیه، تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۳۹ میلادی: ۳.۲۷۷ تریلیون دلار

به نظر می‌رسد روسیه علیرغم مواجهه با تحریم‌های گسترده‌ای که غرب پس از تهاجم آن کشور علیه اوکراین وضع کرده، به خوبی توانسته موقعیت اقتصادی خود را حفظ کند. افزایش هزینه‌های نظامی اقتصاد روسیه را تقویت می‌کند و کشور‌هایی مانند چین و هندوستان کماکان به خرید نفت و گاز روسیه هر چند با تخفیف‌های سنگین ادامه می‌دهند. با این وجود، تورم به یک چالش اساسی برای اقتصاد روسیه تبدیل شده و چشم انداز اقتصاد آن کشور تیره و تار است. 

پیش‌بینی می‌شود که میانگین رشد سالانه اقتصاد روسیه در طول دهه جاری تنها ۱.۲ درصد و در دهه ۲۰۳۰ میلادی تنها ۱ درصد باشد. در نتیجه، روسیه قرار است از جایگاه دهم جدول لیگ جهانی اقتصاد در سال ۲۰۲۵ به جایگاه سیزدهم تا سال ۲۰۳۹ میلادی سقوط کند.

روسیه

۱۴- استرالیا، تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۳۹ میلادی: ۳.۲۷۴ تریلیون دلار

چشم انداز رشد اقتصاد استرالیا احتمالا با کاهش تورم و نرخ بهره، سطح بدهی قابل مدیریت و رقابت قوی تقویت خواهد شد. یکی از چالش‌های مهمی که آن کشور با آن مواجه خواهد بود چشم انداز کنار گذاشتن وابستگی به سوخت‌های فسیلی است، اگرچه آن کشور از ظرفیت بالقوه فراوانی برای بهره برداری از انرژی خورشیدی برخوردار است. 


بیشتر بخوانید: اینفوگرافی/ پیش‌بینی رشد تولید ناخالص داخلی اقتصاد‌های بزرگ در سال ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵


پیش بینی می‌شود که رشد اقتصادی برای سال‌های باقی مانده دهه جاری به طور میانگین ۲.۲ درصد باشد و استرالیا تا سال ۲۰۳۹ میلادی جایگاه خود را در جدول لیگ جهانی اقتصاد حفظ کند. با این وجود، رتبه آن کشور از نظر درآمد سرانه در آستانه کاهش است. 

4

 ۱۵- مکزیک، رشد تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۳۹ میلادی: ۳.۲۳۸ تریلیون دلار 

اگرچه این کشور دارای نقاط قوت خود است، اما رفاه اقتصادی مکزیک به دلیل اشتغال غیررسمی بالا، رقابت پذیری پایین و نرخ جرایم چشمگیر مرتبط با کارتل‌های مواد مخدر خدشه دار شده است. هم چنین، این کشور به شدت به ایالات متحده وابسته است و چشم انداز تعرفه‌های سنگین اعمال شده بر صادرات آن کشور که دولت ترامپ تهدید اعمال آن را مطرح کرده می‌تواند مانعی بر سر پیشرفت اقتصادی مکزیک باشد. 

با در نظر گرفتن این موضوع، انتظار می‌رود رشد سالانه اقتصاد مکزیک تا سال ۲۰۳۹ به طور میانگین ۱.۸ تا ۱.۹ درصد باشد که برای کشوری با درآمد متوسط رو به بالا چندان چشمگیر به نظر نمی‌رسد. انتظار می‌رود دوازدهمین اقتصاد بزرگ جهان امروز تا پایان دهه ۲۰۳۰ میلادی به جایگاه پانزدهم تنزل رتبه داشته باشد. 

مکزیک

بیشتر بخوانید:  ۵ مخاطره پیش‌روی خاورمیانه در سال ۲۰۲۵؛ از ایران تا ترکیه و امارات/ تورم دغدغه اصلی کشور‌های منطقه منا


۱۶- اسپانیا، تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۳۹ میلادی: ۳.۱۴۴ تریلیون دلار 

اسپانیا علیرغم مواجهه با چالش‌های اقتصادی مانند نرخ بیکاری بالا و عدم قطعیت سیاسی، رشد اقتصادی متوسط و کاهش نرخ تورم را تجربه کرده است. با نگاهی به آینده، تعهد آن کشور به ابتکارعمل سبز و تلاش‌های مستمر برای بهبود، آینده اقتصادی اسپانیا را شکل خواهد داد. 

پیش‌بینی می‌شود که میانگین رشد سالانه اسپانیا ۲.۱ درصد از سال ۲۰۲۵ تا ۲۰۲۹ میلادی و ۱.۸ درصد از سال ۲۰۳۰ تا ۲۰۳۹ میلادی باشد یعنی زمانی که تولید ناخالص داخلی آن کشور از مرز ۳ تریلیون دلار عبور خواهد کرد. اگرچه این ارقام برای یک اقتصاد پیشرفته آمار خوبی محسوب می‌شوند، اما قرار است اسپانیا تا پایان دوره پیش بینی شده جایگاهش را دو رتبه از دست بدهد. 

اسپانیا

۱۷- عربستان سعودی، تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۳۹: ۲.۴۸۹ تریلیون دلار

اقتصاد عربستان سعودی در سال ۲۰۲۴ با رشد متوسط و تورم کم، تحت حمایت هزینه‌های دولت و یارانه‌های انرژی، احیا شد. علیرغم آن که اتکای آن کشور به درآمد حاصل از فروش نفت و گاز طبیعی چالش‌هایی را برای اهداف در نظر گرفته شده آن از جمله به صفر رساندن آلاینده‌های کربنی و رفاه در در آینده ایجاد می‌کند، ریاض در حال برداشتن گام‌های بزرگی در جهت توسعه سبز و تنوع بخشیدن به منابع درآمدی از طریق طرح چشم انداز ۲۰۳۰ است. 

رشد متوسط سالانه ۳.۹ درصد تا سال ۲۰۲۹ و ۳.۵ درصد سالانه در دهه ۲۰۳۰ برای آن کشور پیش بینی شده و انتظار می‌رود جایگاه آن کشور دو رتبه در جدول لیگ جهانی اقتصاد صعود کند. 

عربستان

۱۸- ترکیه، تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۳۹ میلادی: ۲.۴۹۹ تریلیون دلار 

دولت ترکیه در سال ۲۰۲۳ میلادی سیاست بحث برانگیز خود مبنی بر نرخ بهره پایین را در میانه نرخ تورم بالا تغییر داد. افزایش نرخ‌ها برای مهار قیمت‌ها ضروری بود، اما منجر به رکود طولانی مدت شد. اکنون رشد اقتصاد ترکیه بازگشته است. پیش بینی می‌شود که میانگین سالانه رشد ۳.۲ درصدی برای اقتصاد ترکیه در سال‌های باقی مانده دهه جاری و رشد اقتصادی ۲.۹ درصدی برای فاصله سال‌های ۲۰۳۰ تا ۲۰۳۹ در چشم انداز قرار داشته باشند. 

این کشور در سال ۲۰۲۴ میلادی از لحاظ رتبه بندی در رده هفدهم قرار گرفت. طبق پیش بینی‌های صورت گرفته اقتصاد ترکیه در سال جاری یک رتبه تنزل خواهد یافت، البته پیش از آن که در سال ۲۰۳۴ میلادی در جایگاه هفدهم قرار گیرد و سپس تا سال ۲۰۳۹ میلادی به رتبه هجدهم سقوط کند. 

ترکیه

۱۹- هلند، تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۳۹ میلادی: ۲.۰۸۵ تریلیون دلار

هلند در سال ۲۰۲۴ میلادی با نرخ تورم و بیکاری پایین شاهد رشد اقتصادی متوسطی بود، اما در رابطه با رقابت پذیری خود با چالش‌هایی مواجه است. علیرغم آن که بدهی دولت هلند در حال کاهش است و آن کشور متعهد به دستیابی به هدف به صفر رساندن آلاینده‌های کربنی تا سال ۲۰۵۰ میلادی شده، پیش‌بینی می‌شود که رشد آتی هلند ضعیف باشد و به طور میانگین رشد سال به سال اقتصاد آن کشور تا سال ۲۰۲۹ میلادی ۱.۶ درصد و در دهه ۲۰۳۰ میلادی ۱.۴ درصد باشد. جای تعجبی ندارد که انتظار می‌رود آن کشور از جایگاه هفدهم در جدول لیگ جهانی اقتصاد سال جاری به جایگاه نوزدهم تا سال ۲۰۳۹ میلادی سقوط کند. 

هلند

۲۰- لهستان، تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۳۹ میلادی: ۱.۷۳۰ تریلیون دلار 

لهستان در مقایسه با دیگر اقتصاد‌های اروپایی، به دلیل تقاضای داخلی و سرمایه گذاری قوی، در حال شکوفایی است. این وضعیت علیرغم وجود چالش‌هایی مانند تورم بالا و پیری جمعیت آن کشور است. بودجه تخصیص یافته از سوی اتحادیه اروپا و رشد بهره وری قوی اقتصادی از توسعه لهستان حمایت می‌کنند، به طوری که انتظار می‌رود تولید ناخالص داخلی این کشور به طور میانگین سالانه ۳.۲ درصد در سال‌های باقی مانده دهه جاری رشد کند و در دهه ۲۰۳۰ میلادی به ۲.۸ درصد برسد یعنی زمانی که تولید ناخالص داخلی آن کشور از یک تریلیون دلار فراتر خواهد رفت. 

به لطف این رشد نسبتا سالم، پیش‌بینی می‌شود که لهستان یک رتبه در جدول لیگ اقتصاد‌های برتر صعود کند. این موقعیت برخلاف وضعیت بسیاری از کشور‌های اروپایی دیگر است که پیش بینی می‌شود در موقعیت فعلی خود باقی بمانند و یا در رده بندی به جایگاه پایین تری سقوط کنند. 

لهستان  منبع:‌ ام اس ان
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۳۱
کشاورز
3
11
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
پس ایران با این همه ادعا کجای کارهست
ایرانی
4
22
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
واقعا جای ایران با اینهمه منابع طبیعی موقعیت جغرافیایی منحصربفرد تعداد زیاد افراد.دانشجو.دانش آموزان المپیادهای ریاضی و فیزیک و شیمی و.... جایگاه اقتصادی کشور مان در سال 1355رتبه پنجم دنیا بود ترکیه آن موقع از افغانستان فعلی در همه عرصه ها عقب تر بود حالا کجای اقتصادی دنیا هستیم ؟
رضا
اگه دزدی های مسئولین و نکارآمدی هاشون بزارن کشور ماهم جز این کشورها قرار میگرفت
ناشناس
کی گفته در سال 1355 ترکیه از افغانستان فعلی عقب تر بوده ،بدبخت دلیل عقب ماندگی ما افراد متوهم کینه توز،عقده ای و نژاد پرستی مثل تو اس به جای اهمیت دادن به تخصص به نژاد اهمیت میدی
بهاره جهان
16
36
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
از این کشورها چند تاشون در اینده وجود ندارند ...مثل بخشی از بریتانیا بجز اسکاتلند و ایرلند بقیه انگلیس به دلیلی وجود نخاهد داشت و کشور عربستان ... اما ایران را فراموش کردید که در سال‌های آینده به بزرگترین و قدرتمندترین امپراطوری جهان تبدیل میشه ..این یک پیشگویی صد درصد درسته
شهروند
شما درست میگی ایران سال ب سال پیشروی کرده آمار چند دهه این نشون میده،، با قدرت میاد رتبه اول جهان قرار میگیره. ۸۵ میلیون نمیدونند شما میدونی
ناشناس
51
51
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
ما احتمالا تا ۲۰۳۹بخار شدیم رفتیم هوا با این فرمون‌اگر پیش بریم
Btc
26
49
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
چرند هست
محمد
18
17
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
پس ایران عزیزمان با این همه منابع در کجای دنیا قرار دارد ؟
میلی
11
27
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
ببخشید عربستان بجز نفت چی داره
یک ایرانی
13
33
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
واوا کشور ما با این همه منابع طبیعی جزو فقیر ترین کشور های دنیا
حسین
کمی تحقیق کن متوجه میشی چی داره
ناشناس
11
26
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
کشور ما جزو کدام کشورها هست
ناشناس
کشور ما با این همه منابع کم شده واقعا نمیخوان ایران پیشرفت کنه کاری کردن ایران عزیز روبه پس رفت واقعا باید گریه کرد بحال ایران عزیز.مات دوست داشتنی که باگرانی دسته پنجه نرم میکنند
اصغر ۶۰
5
14
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
ما هیچ هیچ هیچ
ایران
10
19
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
افتخار میکنم ما هم از آخر اولیم مسئولین بی مسئول ومدیران بی مدیریت سرتان به سلامت
ناشناس
8
27
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
عربستان هست ایران نیست!!!!!
قرار بود تو چشم انداز ۲۰ ساله ایران ژاپن اسلامی بشه!!!!
علیرضا
8
14
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
کاش به جا ۲۰تا ۲۰۰تای اول رو گفته بودید ببینیم رشد اقتصادی ایران جانم چقدره
محمد
6
17
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
عبرررررقدرت منطقه جایی ندارد??????
جانباز جنگ تحمیلی
حتما ما کشور ۳۰۰ در کل دنیا می‌شدیم تو ۲۰۰ کشور .
شهاب
6
20
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
همه کشورها نوشته به غیر از ایران آقای پزشکیان نماینده اصلاح طلبها اعلام کردن که اقتصاد ما شکوفا میشه و رشدی ۱۰۰ درصدی می‌رسیم اونم باجیره خواری وطن فروشی
حبیبی
7
16
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
رتبه ایران با اقتصاد رانتی - مافیایی چند می شود؟
بویر احمد
2
15
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
انگار خبری از ایران نبود تو لیست احتمالا رتبه ما ۳ رقمیه
مهدی
3
10
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
ایران کو؟؟؟؟خخخخ
حخت
2
10
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
و ایران به قهقرا رفته دومین ذخایر معدنی و نفتی جهانووداره
بهنام
3
11
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
حیف ایران، روز به روز به خاطر تحریم و گرانی های پی در پی وضعیت اقتصادی مردم بد و بدتر می شود!
همرزم هادی
2
19
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
با توجه به نظر رهبر معظم ایران کجا تشریف دارد این گزارش صحیح نمی تواند باشد زیرا رهبر معظم ایران را درجایگاه ممتازی درآینده قرارداده است ووعده ایشان بعنوان نایب امام زمان حتما صحیح تر ازاین گزارش است
سید
30
14
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
پس ایران محو میشه آره وقتی دولت مردهای ما که میگن ما نمی‌توانیم بدون آمریکا باید حذف بشن
فرهنگ
2
9
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
ایران هم مثل همیشه از آخر ،اول هستش
ایرانی فلاکت زده
4
16
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
اگریک سند تحول اقتصادی بیست ساله دیگر بنویسیم مثل الآن که درمنطقه اول هستیم درجهان هم اول میشویم.
منصور
6
4
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
ایران...
ناشناس
3
5
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
پس کشور قله کجا هست
محمد
2
10
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
جایگاه ایران دررتبه چندم است ؟
تربتی
1
8
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
پس ایران کو؟؟؟؟؟
ناشناس
1
7
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
پس جایگاه ما ایرانی ها کجاست؟
سرمایه دار
2
7
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
ایران با این همه منابع هیچ..چه کرده یم با خودمون
ناشناس
1
12
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
ایران چی؟!
ناشناس
1
8
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
ایران کجاست
Nader
1
6
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
ایران میشه چندمین کشور
احتمالا از آخر اولین کشوره
علا
3
14
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
یک مشت اراجیف ساخته ذهن بیمار افسادطلبان احمق
یکیشم من بگم
تا سال ۲۰۳۹ آمریکا و فرانسه و انگلستان و عربستان و ترکیه ای نخواهد ماند
احمد
31
2
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
پس ایران چندم هست ماشاالله به پیشرفت ما
ناشناس
موادی که میزنی خوب نیست ?
بازنشسته
1
14
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
احتمالا ایران هم آخر جدول میباشد بعداز مالدیو
ناشناس
1
8
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
پس ایران چی
احد
2
9
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
حتما ایران هم اول میشه
ما به این شکل بریم جلو تاسال ۲۰۳۹،حتی اسم کشورمون هم ازکتابها حذف میشه
ناشناس
2
18
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
الکی
ناشناس
5
2
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
دزدی ها و اختلاس های ایران بیشترازاین کشورهاست
حاج قاسم
1
15
چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
ما کجای دنیا ایستادیم پس
اون ته ته لابد
حمزه خان
1
10
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
ی تیتری زدی که ربطی ب جایی نداشت
مهدی
9
0
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
ما فقط نگاه ما فقط حسرت ما فقط غرق در خرافات و افراط گرایی
مهدی
2
14
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
پس ایران کو؟
سلمون
0
9
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
سلام ، معیار موفقیت در چه؟ در حکمرانی جهانی و تحمیل اراده بک ملت به ملت دیگر ؟ در میزان فروش کالا به سایر کشورها ؟ یا ثروتمندی که شاخص آن بهبود سطح زندگی آحاد مردم یک کشور است؟ در جهان پیش رو معیار GDP نمی‌تواند شاخص درستی برای هیچکدام از مواردیکه سوال کردم باشد. مثلا وقتی کشور فقیری مثل یمن بتواند محاصره دریایی کند یا در عرض نیم ساعت ۴۰ درصد توان تولید نفت عربستان را نابود کند ، طبق همان تعاریف GDP که میگوید اگر تولیدات کشوری در انبار باشد ولو مصرف نشود جزو تولیدات ملی هست ولی اگر این تولیدات در همان انبار فاسد شد یا افتاد و شکست ، باید از لیست تولیدات آن کشور کسر گردد ، بهمین نسبت در صورت اسقاط در حین بهره برداری یا انقضا تاریخ مصرف!!! باید از لیست تولیدات ملی آن کشور حذف شوند ، حالا با این وصف کشورهائیکه از یمن ضربه خورده اند باید تمام سرمایه گذاریهای کلانی که در بخش دفاع کرده اند را بدلیل نا کار آمدی اسقاط فرض کرده و از لیست تولید ملی خود حذف کنند، طبعا ارزش تولیدات ملی یمنی ها بابت تجهیزاتی که منجر به از دور خارج شدن یا بی مصرف شدن تجهیزات مثلا ارتش آمریکا کرده اند را باید با میزان حجم ادوات و تجهیزات و هزینه های سرسام آور نظامی که اکنون باطل یا ناکارآمد شده اند سنجید !!! . حال حساب کنید چقدر بابت این موفقیت های کارآمد باید به کشور فقیر یمن باید افزایش سرانه تولید تخصیص داد!!!
ت
14
1
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
چرت و پرت این حرفها چون تا اون موقع نه عربستانی هست نه ترکیه.نه امریکا
ناشناس
24
3
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
ایران در کجا هست با این حکومت مغرور و دانشمند،
ناشناس
3
17
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
ته جدول نشیم صلوات
مهدی
2
11
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
ایران پس کجاست
ناشناس
1
6
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
قابل توجه مسئولان نظام. جایگاه ترکیه و عربستان را ببینید
ناشناس
1
12
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
یعنی چی پس جایگاه ایران کجاست
شهرام
20
21
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
یعنی تا اون زمان هم هیچی نمیشیم ، پس مذاکره با غرب به چه دردی میخوره؟!
محمد
اون کشورها نسبت به ما مردم ب شدت پر تلاشی دارند
برعکس مردم ما که فقط بلدند بشینند و غر بزنند
اونها مسئولین پر تلاشی هم دارند که از دل مردم پر تلاش اومدن،مثل مسئولین ما ک تو کارشون مثل همین مردمند...
حقیقت
42
61
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
ایران هم از اون ور حتما یا اول میشه یا دویوم
مصطفی
اولا؛ این یه پیش بینی بیش نیست.
ثانیا؛ تا ادمای، خودتحقیر و بدون کوچکترین سواد رسانه ای و سیاسی و....، مثل شما تو کشور داریم اینکه نابود نشدیم و نمیشیم، خودش یه معجزه هستش
ناشناس
6
4
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
پس با این اوصاف آمریکا همچنان ابر قدرت باقی خواهد ماند چین با وجود جمعیت زیاد و خرج زیاد مردم نخواهد توانست در برابر آمریکا خودنمایی کند و روسیه نیز بسار ضعیف خواهدبود جایگاه ایران کجاست عربستان چرا باید از ایران جلو افتد در صورتی که به قول بعضی تحلیل گران اقتصاد ندارد چرا کشورهایی که نفت وگاز ندارند وضعشان خوب است مسئولین ایران چکار می کنند که اقتصاد را خواب کرده اند
نسرین
23
116
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
در واقعه همه کشورها به غیر از ایران
علی
21
100
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
من فکر کردم ایران هم تو این لیست باشه پ هچ
ناشناس
1
5
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
ایران چی شد؟ اب و برق مفتی
محسن
0
5
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
پس ایران جان ما ❤️چی بازم اسم کشور ما داخل لیست کشور نیس
خلیل
0
7
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
ایران رو یادتون رفته بگید
Hashem
2
1
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
چرا از جایگاه ایران در اقتصاد جهانی سخنی به میان نیامد ایران در کجای این اقتصاد وثبات جهانی قرار گرفته ؟
علی
2
0
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
پس ما کجا قرار داریم یعنی از عربستان و ترکیه هم عقب تریم فقط همه اش شعار
Saeed
0
9
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
پس خدا رو شکر:
ایران هم یا همیشه آخره، یا یکی مونده به آخر
ناشناس
0
9
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
از کی بپرسم که چرا هیچی نشدیم؟!
ایرانی
1
6
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
??????ایران چی؟ایران کجاست.؟رفته گل بچینه?
نما
0
6
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
پس چشم اندازی که تا سال ۱۴۰۴ تدوین شده بود که ما بهترین کشور دنیا میشیم چی شد
مهدی
1
7
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
این مقاله وقتی برای مخاطب جذاب و خواندنی و آموزنده بود که در پایان مقاله آورده می شد ایران در رتبه ی چندم دنیا قرار خواهد گرفت ؟؟؟
امیدوارم در آخر جدول نباشیم.
درد بزرگ مردم ایران این است که نمی داند کجای دنبا ایستاده است ؟
امید
1
8
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
مقاله ای بس چرت، آخه بدهی آمریکا رو چطور دیدی تا الان تا خرخره زیرن با دزدی منابع سر پا هستن. المان که شرکت هاش در حال ورشکستگی هستن و تورم ترکیه سر به آسمون گذاشته چرا چرت میگید.
راستش اینکه گروه بریکس اقتصاد دنیا رو دست میگیره. فقط دارید آمریکا و اروپا رو بالا میبرید که این مردم قانع بشن برن گدایی مذاکره با آمریکا.
محمد
11
2
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
حالا نه دیگه در این حد لااقل میگفتی پیش بینیه
امیر
4
0
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
ایران چشم انداز 20ساله داشت به عنوان قدرت اقتصادی منطقه،الان بی ارزشترین پول واقتصاد جهان را داره،چطور می‌تونه رشد کنه در زمره کشورهای پیشرفته،یه عده مغز پوسیده جمع شدن بنام پایداری دارن کشور را به دوران قاجار بر میگردونن،شما ها ایران را تو لیست پیشرفته ها جستجو میکنید،ما رانبرن عصر حجر دس بوسشون هستیم ،پیشرفت نمی‌خوایم ونمیتونیم هم با این عقیده وکارهای افرادی که تو بدنه ی دولتند
ناشناس
0
8
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
ایران !!!!!@
احسان
0
0
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
ایران چین وروسیه به هر سمتی که رفت کشورهای مثل هندوستان پاکستان برزیل بسیاری از کشورهای شوروی وآسیایه میانه واکثرکشورهایی آفریقایی وتعدادی کشورهای آمریکایی که حداقل دوسوم جمعیت جهان تشکیل می‌دهند هم می‌آیند وجمعیت دنیا تعیین کننده است و روی اقتصاد تاثیر گذار است
احسان
1
1
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
شک نکنید ایران از برخی از کشورهای که در بالا ذکر شد بسیار قدرتمند تر است

این تحقیقات معمولا با ایران و پیشرفت شیعه زاویه دارن درست مانند جایزه دادنشون تو بحث سینما است. هر فیلمی بخواد اسکار بگیره یا برنده بشه باید به ایران و مذهب شیعه تیکه بندازه تا برنده بشه دقیقاً همین مساله در زمینه پیشرفت علم و تکنولوژی هم جاری است
مهین
11
1
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
تا اون زمان دولتمردان هر چی داریم رو به یغما بردن وچیزی نخواهد ماند
سعید‌آریایی
0
12
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
این‌ پیش‌بینی‌ کاملا‌ اشتباه‌ هست‌ شما‌ تغییرات‌ سیاسی‌ که‌ بر اقتصاد‌ متاثر خواهد‌ شد‌ را‌ درنظر نگرفتید‌
علی
5
2
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
بخدا ما ایرانی‌ها ترکیه رو پول دار کردیم
حسبن
0
8
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
چشم انداز1404 قدرت اول منطقه
نامید
0
3
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
چی کار کردید با این سرزمین.......
محمد حسین
0
6
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
خیلیی چرند بود

اینا یادگاری داشته باشین اگر امریکا اقتصاد سوم بود که نخواهد بودشاید هم زیر ۳

و ترکیه اقتصادش نابود میشه
چین اقتصاد اول دنیا میشه
عربستان هیچ حرفی نخواهد داشت
اقتصاد نداره که فقط نفت داره
یادگار هر دو بماند
مطمئنم چرندترین حرفای راجع بیست اقتصادی دنیا این بود
علی‌رشیدی
11
1
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
در آینده شک نکنید که ایران جزو سه کشور مهم آسیا خواهد بود چین روسیه و ایران
ناشناس
10
1
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
آینده را کسی ندیده واین ها همه حدس وگمان عقل بشری است که محدود به مغرضان خویشتن است بله بایک زلزله ویک سیل یک حادثه طبیعی یاخیر طبیعی همه معادلات به هم می ریزند البته بدخواه هیچکس نیستم اما چه کسی فکرش را می کرد که لوس آنجلس ظرف چند روز تبدیل به تلی از خاکستر بشود ویا...
عباس
8
2
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
سلام این فقط آرزوی آمریکایی ها هست مطمئن باشید آن شاالله اتفاق نخواهد افتاد. آمریکا خیلی زودتر به زیر کشیده می شود
ناشناس
7
2
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
نگران نباش تا اونروز آقامون تشریف میارن معادلات بهم میخوره کشور مااول میشه زمان بزن درو تموم شد هم تحریم کنن هم برکشورمون جنک تحمیل کنن هم دوستدارامونو بمب باران کنن هم تاسال فلام چندگ هزار تریلون پول توچیب بزنن پس عدالت خدا کجا رفته البته انشاالله زودتر اتفاق میافته
نادر
5
5
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
کشورمن،وطنم ایران کجاست؟!!!!?
محمد
1
4
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
این رتبه بندی ، نابرابر و دور از انصاف هست ‌ اگه راست میگن با نصف تحریمهای ایران ببینیم رتبه شون چند میشه .
غلامرضا محمدی
3
3
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
درست ننوشتند انشالله ایران چهارمین کشوره
ناشناس
6
1
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
اولین کشور که حکمران دنیا خواهد شد ایران قدرتمند ه داداش
ناشناس
8
1
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
اشتباهه قطعا ایران اقتصاد اول جهان خواهد بود شک نکنین???
ناشناس
7
1
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
انشالله با یاری خدا و کمک مردم عزیز ایران ما هم به بالای جدول میرسیم و رشد اقتصادی خواهیم داشت
ناشناس
5
2
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
اتفاقا من با اطمینان میگم ایران در سال ۲۰۳۹، جزء این لیست خواهد بود.
ناشناس
4
3
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
هیچی از ارزشهای ما کم نمیشه
مجید
2
2
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
این پیش بینی ها رو زیاد جدی نگیرید از این سازمان ومراکز پیش بینی در امریکا واروپا تا دلت بخواد هست. بخصوص اینکه اصلا معلوم نیست معیار این پیش بینی ها چیه ح
جدی نباید گرفت هر چیزی که می‌بینید در رسانه ها بالاخص مجازی
ناشناس
3
4
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
ما چی ما فقط نگاه
مرتضی
0
4
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
این کشورها تا من یا مه تو صدر بودند و تا یادم باشه خواهند بود
نیازی هم ب این همه تحقیق نداشت
ایرانی غیرت مند
3
2
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
ایرلن اولین کشور جهان بوده و آخرین کشور جهان هم خواهد بود چرت و پرت بگید به ولای علی تلافی‌شو سرتون درمیارم.
سعید
8
1
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
همش الکیه
پس ایران هیچه. حرفها میزنید.
نزیراحمد احمدی
6
0
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
افقانستان بااین همه ذخایر باز هم هیچی بود
M.b
2
1
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
فکنم اون سال تو ایران قیمت دلار دو میلیون میشه
ناشناس
0
5
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
پس ایران کجای کاره وعده مسئولین هیچ چه خاک بر سر شدیم از دست ندانم کارهاشون
ناشناس
0
7
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
متاسفانه ایران علیرغم داشتن منابع خدادادی بی‌شمار صرفا بخاطر مدیریت ناکارآمد و نحوه ریل گذاری اقتصاد کشور و ضعف مفرط دستگاه های نظارتی وعدم دقت مردم در انتخابات ها چشم انداز امیدوار کننده ای ندارد و به نظر می رسد ما همچنان جزو کشورهای عقب افتاده به حیات مون ادامه بدیم ،???‍?
تزم
2
6
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
ایران‌دویوم‌ میشه
ناشناس
0
2
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
ایران را فراموش کردند
ناشناس
0
2
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
این نظر را کی داده یک مجموعه بی طرف باید نظر بده عربستان که هیچ زیر ساختی نداره روسیه با اون قدرتش ۳تریلیون
مهدی ایزدی
3
3
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
خود کشورهای اروپایی (یورونیوز و دویچه وله) اذغان دارند در ده سال آینده هیچ کدوم از کشورهای اروپایی جزء ده قدرت برتر اقتصادی نیستند بعد شما اونارو جزء ده کشور آوردین
ناشناس
3
2
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
پس ایران با این رجز خوانی چیه
ناشناس
0
5
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
رو چه حسابی این بیست کشور رو سرهم کردید خدا عالمه
ناشناس
2
3
جمعه ۰۸ فروردين ۱۴۰۴
درسته ایران به لطف بعضی مسئولین و یک سری عوامل دیگه از نظر اقتصادی خیلی ضعیف شده اما در زمینه های دیگه واقعا جزء برترین کشور ها هستیم و کم نذاشتیم. به امید خدا تا چندین سال دیگه این بحث اقتصاد هم اگر مسئولین حمایت کنند حل خواهد شد. در ضمن احتمال زیاد یک سری از کشور های این لیست تا آن موقع اصلا وجود نخواهند داشت!!!
رضا
2
4
جمعه ۰۸ فروردين ۱۴۰۴
من با راست و دروغ این پیش بینی کاری ندارم ولی تا سال ۲۰۲۹ ترکیه از روی نقشه جهان به طور کلی محو خواهد شد،بخشی از بریتانیا هم همینطور،عربستان هم جای سوئیس را میگیره،قدرت اول جهان چین،روسیه و ایران خواهد شد،حالا میگی نه چیزی نمونده ۴ سال صبر کنید و می بینید.راستی اسرائیل هم به دست ایران نابود میشه.
ناشناس
3
2
جمعه ۰۸ فروردين ۱۴۰۴
البته این برآورد میتونه صحیح باشه آنهم ازمنظری خاص.الان ودردنیا ی امروزی کدام کشور تونسته دراندازه حکومت آنهم به همه دنیا به اثباط برسه؟ همه چیز جلو چشمان همه دنیا صورت یپذیره وبهخوبی میتوان دید که قدرتمندترین صنعتی ترین وثروتمندترینهای دنیا در رساندن مردم متعلق به خودشان دچار یه جور مسایل یااصلا یه جور مشکلات هستند. برای حل ورفعش شده به دولت یا کشور دیگر دستمک ودوستی دراز کرده باشند واین حکومت به همه دنیا نمیشه بهتره کشورها ی نمونه رو درابتدا به همه؟ معرفی بفرمایید کشورهایی که تونسته باشند ریشه فقر فساد وبیماریهای اجتماعی اقتصادی رو ریشه کن کرده باشند تونسته باشند رتبه خوبی درتکوین وتعالی بشری به دست بیارن .متشکراز زحمتهاتون.
مسعود
0
0
جمعه ۰۸ فروردين ۱۴۰۴
پیشنی چرت هست اول چون بیشترین بدهی دولتی رو آمریکا داره دوم عربستانی که تا الان هست فقط یک نمایشگاه تکنولوژی هست چه طوری تولید ناخالص اش پیشرفت می‌کند وقتی تولید علم نداشته باشی ورودی علم که از کشورهای دیگه وارد کردی جلوشو بگیرن پیشرفتی نمیکنی حالا فکر کن ایرانی که انقدر تولید علم ومقاله های علمی در جهان داره رتبه اش با این پیش بینی چنده
ناشناس
0
0
جمعه ۰۸ فروردين ۱۴۰۴
من فقط موندم اینهمه دکتر داریم در هر دانشی و کلی هم براشون هزینه شده و الانم حقوق های چنانی میگیرن، چرا نمیتونن کاری بکنن. علم و دانش اینا کی قراره به درد مملکت بخوره.
احسان
0
0
جمعه ۰۸ فروردين ۱۴۰۴
متاسفم برا یه عده ساده لوح که به این تیتر های بی ارزش ودروغ واکنش نشان داده و خودتحقیری میکنند خیلی از این کشورها تا اون روز نیستند یا ضعیف شده اند در آینده خواهید دید ودنیا مات و مبهوت خواهد شد
غارنشین
0
0
جمعه ۰۸ فروردين ۱۴۰۴
داخل توضیحاتش نوشته " یک تحول بزرگ اقتصادی در جهان در حال وقوعه، کشور های آفریقایی! و آسیایی دارن جای کشور های اروپایی رو در عرصه های اقتصادی میگیرن" اما اسم حتی یک کشور آفریقایی هم داخل لیست نبود???
ضمنا اینکه اصلا تحول اقتصادی نیست. همون کشور هایی که الآن اقتصاد خوبی دارند رو تکرار کرده
بنده
0
0
جمعه ۰۸ فروردين ۱۴۰۴
وقتی با نصف دنیا دشمن میشی همین میشه که حتی اگه تو بهترین رتبه باشی به بدترین رتبه های دنیا میرسی
ناشناس
0
0
جمعه ۰۸ فروردين ۱۴۰۴
ایناروازکجادراوردن تخلیاتی بیش نیست آخه اسم این کشورها نوشتید همشون دستشون به ایران دراز هست از لحاظ سوخت ایران در جهان بعد از روسیه هست بقیشون توجهان ازلحاض سوخت 5درصد برای این کشورهاست ولی ایران 75%هست بعدازروسیه
ناشناس
0
0
جمعه ۰۸ فروردين ۱۴۰۴
این آمارها همش کشکه . آمریکا با این روند پیش بره چیزی ازش نمیمونه . به این آمارها توجه نکنید . با ابن جنگهایی که آمریکا داره تو جهان بوجود میاره هیچکس نمیتونه پیش بینی اینده رو بکنه .
فدایی رهبر
0
0
يکشنبه ۱۰ فروردين ۱۴۰۴

به کوری چشم وطن فروشتون
ایران جزو ۱۰ کشور تاثیر گذار و حاکم سال ۲۰۳۹ میشه
تف به ذات بی وطنتون که فقط میخواهید حقارت برای کشورمون به ارمغان بیارید
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت مرغ، گوشت سفید و تخم مرغ در بازار + جدول

قیمت انواع لپ تاپ مایکروسافت امروز + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ چهره متفاوت ثریا دو سال بعد طلاق از شاه ۶۵ سال پیش در پاریس

عکس/ پوشش خاص فوزیه، اشرف پهلوی و تاج الملوک ۸۶ سال پیش در ورزشگاه امجدیه با کلاه گلدار

عکس/ رونمایی بهاره رهنما از خانه لاکچری اش با وسایل عتیقه و میلیاردی

عکس/ تیپ نوروزی فرشته حسینی با کت پلنگی و مدل موی جدید

عکس/ تیپ ساده و شیک نازنین بیاتی در دورهمی دوستانه

عکس/ ظاهر متفاوت فردین ۷۷ سال پیش در لباس سربازی

عکس/ استایل خاص الیزابت تیلور، ستاره هالیوود ۵۰ سال پیش در تخت جمشید

عکس/ پوستر رسمی نمایش ملکوت ۴۹ سال پیش با بازی بهروز وثوقی و انتظامی

عکس/ خیابانی در طهران و جزییات آن ۱۱۴ سال پیش

عکسی منتسب به امیرکبیر صدراعظم ناصرالدین شاه ۵۰ سال پیش در روزنامه اطلاعات

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

حقوق بازنشسته‌ها به تورم نزدیک می‌شود؟

آیا ترامپ رایش جدید است؟ مورخان پاسخ می‌دهند/ شباهت‌ها و تفاوت‌های قدرت گیری ترامپ و هیتلر

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

پیش بینی بورس امروز یکشنبه ۱۷ فروردین۱۴۰۴

هوای پایتخت پاک است

پیش بینی قیمت دلار امروز ۱۷ فروردین ۱۴۰۴/ قیمت دلار نزولی شد

وضعیت هواشناسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

فیلم/ چاقی لذت خوردن را کم می‌کند؟

ماکارانی آلفردو؛ ماکارانی متفاوت

چگونه از شر افکار منفی خلاص شویم؟

مزایا و معایب پاکسازی با آب‌میوه

بهبود وضعیت کبد چرب با مصرف این میوه

شش تمیزکاری شبانه که باید پیش از خواب انجام دهید

چرا قیمت دلار پایین بیا نیست؟/ مذاکره ایران و آمریکا حکم مُسکن را برای اقتصاد دارد

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۱۷ فروردین ۱۴۰۴/ ریزش شدید قیمت طلا ادامه دارد؟

فیلم/ طغیان رودخانه‌های ونایی و باغ فدک بروجرد

سیل راه منجیل به علی آباد و طارم را مسدود کرد

فیلم/ تذکر ایران به چین در ماجرای جزایر سه‌گانه

قیمت اجاره و فروش خانه در مناطق مختلف تهران

تصاویری از روز شلوغ سیدمحمد خاتمی

کارشناسی داوری دیدار پرسپولیس - استقلال خوزستان

فیلم/ سخنگوی صنعت آب: وضعیت آب در کشور نامناسب است

فیلم/ علی جنتی: حمایت ما از بشار اسد، وجهه ایران را در دنیا خراب کرد

واکنش عطاالله مهاجرانی به برکناری شهرام دبیری

فیلم/ سرپرست آلومینیوم مربی سپاهان را راهی بیمارستان شد

فیلم/ شعارهای تند بانوان پرسپولیسی علیه درویش

جدول لیگ برتر در پایان هفته بیست‌وپنجم

توصیه عجیب رشیدی‌کوچی به پزشکیان درباره عارف و قائم‌پناه

کارتال: ۱۲ تا ۱۳ بازیکن تیم مریض بودند

فیلم/ وضعیت اسفناک استادیوم آزادی در دیدار پرسپولیس و استقلال خوزستان

عکس/ شمس پهلوی و فرزندش شهباز پهلبد ۷۸ سال پیش

هجوم گنج‌یاب‌ها به یک امامزاده در تعطیلات نوروز

رسانه‌ها، صدای ماندگار ایمنی جاده‌ای؛ پویش «نه به تصادف» فراتر از یک کمپین نوروزی بود

فیلم/ خلاصه بازی پرسپولیس ۰ - ۰ استقلال خوزستان

جاده کندوان یک‌طرفه شد

گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد

حوالی بلوار کشاورز - تهران

فیلم/ پلیس فتا: تبلیغات وام فوری در فضای مجازی، کلاهبرداریست

تساوی پرسپولیس و استقلال خوزستان در آزادی

جزییات نخستین جلسه سران قوا در ۱۴۰۴ اعلام شد

فیلم/ ودخانه خرم‌رود طغیان کرد