تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۴

عکس/سانسور عجیب و ناشیانه لباس یک خانم در تلویزیون!

در نسخه سانسورشده فیلم «کیف سیاه» با بازی ماریسا آبلا، تغییرات اعمال‌شده بر پوشش بازیگر به شکلی محسوس و نه‌چندان حرفه‌ای صورت گرفته که تمرکز مخاطب را از روایت اصلی فیلم منحرف کرده و باعث حواس‌پرتی در هنگام تماشا شده است. مازیار معاونی، منتقد سینما با انتشار تصویری از این اقدام صداوسیما یک متن انتقادی نوشت.

اقتصاد۲۴-  در نسخه سانسورشده فیلم «کیف سیاه» با بازی ماریسا آبلا، تغییرات اعمال‌شده بر پوشش بازیگر به شکلی محسوس و نه‌چندان حرفه‌ای صورت گرفته که تمرکز مخاطب را از روایت اصلی فیلم منحرف کرده و باعث حواس‌پرتی در هنگام تماشا شده است. مازیار معاونی، منتقد سینما با انتشار تصویری از این اقدام صداوسیما یک متن انتقادی نوشت.

مازیار معاونی نوشت: دوستان مصلحت اندیش سانسورچی، برای رفع مشکل شرعی پوشش ماریسا آبلا (بازیگر انگلیسی فیلم کیف سیاه) لباس او را با استفاده از یک ترفند ابتدایی و ناشیانه محو کرده‌اند تا فیلم قابل تماشا باشد، اما آن قدر روش به کار گرفته شده توی ذوق زننده است که در تمام طول فیلم، بیشتر بیننده را متوجه لباس ممیزی شده کرده و تمرکزش بر درام را کاهش می‌دهد.

آن هم با وجود این همه ترفند‌های جدید که با آنها می‌توان پیراهن بازیگر را در قسمت‌های باز، بازسازی کرد بدون اینکه مضحک و بر هم زننده تمرکز به نظر برسد.

سانسور عجیب و ناشیانه لباس یک خانم در تلویزیون

منبع: برترین ها
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار