تاریخ انتشار: ۲۳:۴۰ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۵

ادعای تازه ترامپ درباره بازگشایی تنگه هرمز

رییس جمهور آمریکا ادعا کرد: تنگه هرمز بدون عوارض بازگشایی خواهد شد.

عکس دونالد ترامپ

اقتصاد۲۴- دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا در حاشیه اجلاس گروه هفت، با امانوئل مکرون، همتای فرانسوی‌اش دیدار کرد. وی در این دیدار و در پاسخ به خبرنگاران مدعی شد: «ایران سلاح هسته‌ای نخواهد داشت؛ با این موضوع موافقت کرد و این موضوع، محور اصلی درگیری بود.»

همچنین وی در پاسخ به سوال خبرنگاری در مورد زمان انتشار مفاد تفاهم‌نامه گفت: «می‌توانم بگویم که متن تفاهم نامه کمی بعد از جمعه منتشر خواهد شد.»

رییس جمهور آمریکا در مورد بازگشایی تنگه هرمز ادعا کرد: «ما با ایران تفاهم‌نامه‌ای امضا کردیم و تنگه هرمز تا حدی بازگشایی شده است. تنگه هرمز روز جمعه به طور کامل بازگشایی خواهد شد.» وی افزود: «تنگه هرمز پس از پاکسازی مین‌ها به طور کامل بازگشایی خواهد شد. تنگه هرمز بدون عوارض بازگشایی خواهد شد.»


بیشتر بخوانید: واکنش نتانیاهو بعد از توافق ایران و آمریکا


وی در ادامه بیان کرد: «توافق با ایران به نفع منطقه خاورمیانه خواهد بود.»

دونالد ترامپ ادعا کرد: «ما خواهان روابط خوب با ایران هستیم و اگر این اتفاق نیفتد، دوباره به جنگ برمی‌گردیم. امیدوارم این اتفاق نیفتد.»

رییس جمهور آمریکا در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد حضور در زمان امضای تفاهم نامه گفت: «جی دی ونس در مراسم امضای تفاهم‌نامه با ایران شرکت خواهد کرد. احتمالا تا آن موقع رفته‌ام. ممکن است درگیر باشم، ممکن است نباشم.»

او افزود: «من می‌خواهم تفاهم‌نامه با ایران را منتشر کنم، زیرا یک سند مهم و قدرتمند است و ما به زودی آن را منتشر خواهیم کرد.»

کد ویدیو
منبع: فرارو
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار