تاریخ انتشار: ۱۳:۰۷ - ۰۸ دی ۱۳۹۸
بانک مرکزی گزارش می‌دهد؛

سپرده‌های بانکی ۳۰درصد افزایش یافت

آمار‌های بانک مرکزی از افزایش ۳۰.۱ درصدی مانده سپرده‌ها و ۲۳.۴ درصدی مانده تسهیلات بانکی در پایان شهریور ۹۸ نسبت به مقطع مشابه سال قبل حکایت دارد.
اقتصاد24 - گزارش بانک مرکزی از وضعیت کل مانده سپرده‌ها و تسهیلات ریالی و ارزی بانک‌ها و موسسات اعتباری در پایان شهریورماه سال ۱۳۹۸ حاکی از آن است که مانده کل سپرده‌ها بالغ بر ۲۳۴۹۳.۹ هزار میلیارد ریال شده که نسبت به مقطع مشابه سال قبل ۵۴۳۵.۹ هزار میلیارد ریال (۳۰.۱ درصد) و نسبت به پایان سال قبل معادل ۲۸۲۰.۶ هزار میلیارد ریال (۱۳.۶ درصد) افزایش نشان می‌دهد.
 
سپرده‌های بانکی ۳۰درصد افزایش یافت

بیشترین مبلغ سپرده‌ها مربوط به استان تهران با مانده ۱۲۷۹۹.۹ هزار میلیارد ریال و کمترین مبلغ مربوط به استان کهگیلویه و بویر احمد معادل ۶۱.۸ هزار میلیارد ریال است.

مانده کل تسهیلات بالغ بر ۱۶۸۲۴.۷ هزار میلیارد ریال است که نسبت به مقطع مشابه سال قبل ۳۱۸۶.۷ هزار میلیارد ریال (۲۳.۴ درصد) و نسبت به پایان سال قبل ۱۷۳۴.۵ هزار میلیارد ریال (۱۱.۵ درصد) افزایش داشته است. بیشترین مبلغ تسهیلات مربوط به استان تهران با مانده ۱۰۹۱۹.۳ هزار میلیارد ریال و کمترین مبلغ مربوط به استان کهگیلویه و بویر احمد معادل ۵۸.۵ هزار میلیارد ریال است.

شایان ذکر است نسبت تسهیلات به سپرده‌ها بعد از کسر سپرده قانونی ۷۹.۸ درصد است که نسبت به پایان شهریور ماه ۱۳۹۷ و پایان اسفند ۱۳۹۷، به ترتیب ۴.۵ و ۱.۵ واحد درصد کاهش نشان می‌دهد. نسبت مذکور در استان تهران ۹۴ درصد و در استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۰۶.۶ درصد است.

بانک مرکزی توضیح داده است که یکی از علل مهم بالا بودن رقم تسهیلات و سپرده‌ها در استان تهران استقرار دفاتر مرکزی بسیاری از شرکت‌ها و موسسه‌های تولیدی سایر استان‌ها در استان تهران بوده و عمده فعالیت‌های بانکی آن‌ها توسط شعب بانک‌ها و موسسه‌های اعتباری استان تهران انجام می‌شود.
 
سپرده‌های بانکی ۳۰درصد افزایش یافت
منبع: ایبنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار