تاریخ انتشار: ۱۲:۰۵ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۷

واکنش قالیباف درباره نحوه بررسی پالرمو

یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: پذیرش عجولانه و رد چشم‌بسته دو روی یک سکه‌اند. برای گرفتن یک تصمیم بهتر باید علاوه بر «چرایی»، به «چگونگی» موضوع هم بپردازیم.
قالیباف
اقتصاد24 - محمدباقر قالیباف در واکنش به جلسه دیروز مجمع تشخیص مصلحت نظام که به بررسی پالرمو اختصاص داشت، نوشت:

جمع‌بندی جلسه مجمع تشخیص این بود که درباره FATF نباید شتاب‌زده تصمیم‌گیری کرد.

پذیرش عجولانه و رد چشم‌بسته دو روی یک سکه‌اند. برای گرفتن یک تصمیم بهتر باید علاوه بر «چرایی»، به «چگونگی» موضوع هم بپردازیم. حامیان تاکنون تصویر روشنی از وضعیت پس از پذیرش ارائه نداده‌اند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار