اقتصاد۲۴ - از جمله این موارد، غذاهای کنسرو شده با مواد غلیظ کننده و تثبیت کنندهها و نوشابههای شیرین با شربت ذرت با فروکتوز بالاست که به قلب ضرر میرساند.
ژانگ متخصص اپیدمیولوژیک پیش از انتشار مطالعه خود در ژورنال تغذیه بالینی آمریکا در ماه اکتبر گفت: این غذاها به طعم بسیار خوشمزهای طراحی شده اند، اما برای قلب مضر هستند.
غذای فرآوری شده فوق العاده خوشمزه هستند، افرادی که هر روز غذاهای فوق فرآوری شده میخورند، میتوانند ۵۰۰ کالری بیشتر در روز بخورند.
غذاهای اصلی مانند سبزیجات، لوبیا، گوشت، پنیرها و سایر غذاها نمونههایی از غذاهای فرآوری نشده یا کم پردازش هستند که کنسرو آنها خطرناک هستند.