تاریخ انتشار: ۲۳:۱۳ - ۲۳ تير ۱۳۹۸

سوقصد به جان احمد سالک در تهران

عضو مجمع نمایندگان استان اصفهان گفت: ساعاتی پیش احمد سالک کاشانی، نماینده استان اصفهان مورد سوء قصد چهار موتور سوار قرار گرفت و نهایتا راننده وی بر اثر اصابت گلوله از ناحیه پا مجروح شد.
احمد سالک
افتصاد۲۴- حسینعلی حاجی دلیگانی در گفتگو با صدا و سیما تصریح کرد: احمد سالک کاشانی بعد از ظهر امروز برای شرکت در یک برنامه تلویزیونی در تهران عازم شبکه افق بود که با هجوم ۲ موتور سوار به خودرو خود مواجه شد.

وی افزود: در پی این درگیری راننده وی از ناحیه پا مورد اصابت گلوله قرار گرفته و اکنون در بیمارستان امام خمینی تهران تحت مداوا قرار گرفته است.

طبق گزارش اورژانس تهران؛ این حادثه ساعت 20:39 در اثر حمله چهار تن افراد ناشناس به خودرو احمد سالک کاشانی، نماینده مردم اصفهان در مجلس با کلت کمری رخ داده است.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار