آخرین آمار ارائه شده حاکی از رونق اقتصاد آمریکا توسط کسب و کار مهاجران این کشور است، این در حالی است که ترامپ پیشتر سیاستهای سخت مهاجرتی را وضع کرده بود، لذا رونق اقتصاد آمریکا به وسیله مهاجرانش نشان میدهد تهدید مهاجران برای ایالات متحده توهمی بیش نیست.
اقتصاد 24- رونق اقتصاد آمریکا با کسب و کار مهاجرانش واقعیتی است که یک سایت اقتصادی آمریکایی به آن اذعان کرده است. گزارش اخیر New American Economy (NAE) نشان می دهد احتمال ایجاد کسب و کار جدید توسط مهاجران آمریکایی به دلایل مختلفی دو برابر شهروندان بومی آمریکا است به طوری که درآمد فروش سالانه مهاجران این کشور حداقل به 1 تریلیون دلار در سال می رسد.
این در حالی است که ترامپ چندی پیش قانون مهاجرتی جدیدی را صادر كرد كه مهاجران قانونی "كه احتمال دارد از برنامه های عام المنفعه دولت استفاده كنند" موظف به پرداخت مالیات بیشتری هستند. با این حال، مطالعات نشان می دهد كه کسب و کار های كوچك مهاجران در آمریكا سالانه میلیاردها دلار درآمد مالیاتی ایجاد می كنند.
علاوه بر این، طبق گزارش National Bureau of Economic Research، مهاجران هر جایی که ساکن باشند غالباً به دلیل پس انداز شخصی و وام های خانوادگی، سرمایه بیشتری برای تاسیس شرکتهای جدید نسبت به شهروندان بومی به ارمغان میآورند.
چرا مهاجران کسب و کار بیشتری را آغاز می کنند؟
برخی محققان اقتصادی معتقدند که تجربه میان فرهنگی به افرادی که در کشورهای مختلف زندگی کرده اند کمک می کند تا مهارت ها و دانشهایی را پرورش دهند که توانایی آنها را در شناسایی فرصت های کارآفرینی بهبود دهد."
مطالعات جدید در Harvard Business Review نشان می دهد که تبعیض در بازار کار، مهاجران را وادار می کند تا کسب و کارهای خود را آغاز کنند.
آدریان فرنهام در وال استریت ژورنال اینگونه نوشت: "مهاجران برای مطابقت با فرهنگ جدید با چالش های سختی روبرو هستند. آنها باید بر ناامیدی، تنهایی و دشواری در یادگیری غلبه کنند و به همین دلیل است که مهاجران به چنین کارآفرینان بزرگی تبدیل می شوند اما همچنان با همان موانع مواجه هستند و چون از پیش با آن چالش ها روبرو بوده اند، بهتر می توانند آنها را پشت سر بگذارند."
آمار کسب و کار مهاجران در آمریکا
طیق گزارش NAE، گروهی که از مهاجران آمریکا حمایت می کند، از هر 5 کارآفرین در آمریکا، یک نفر مهاجر است و تقریبا 3.2 میلیون مهاجر کسب و کار خود را اداره می کنند.
این مشاغل سالانه 1.3 تریلیون دلار از کل فروش و 405.5 میلیارد دلار درآمد مالیاتی ایجاد می کنند. طبق همین گزارش، تقریباً 8 میلیون آمریکایی در مشاغل تحت امر مهاجران مشغول کار هستند.
دفتر ملی تحقیقات اقتصادی آمریکا می گوید: "تقریبا نیمی از تمام استارت آپ های مهاجران در زمینه سکونت، سرویس غذا، تجارت خرده فروشی، خدمات حرفه ای و فنی است."
در سال 2012، مهاجران 40 درصد مشاغل جدید را در کالیفرنیا، نیوجرسی و نیویورک آغاز کردند. به نوشته دفتر ملی تحقیقات اقتصادی، این ایالت ها دارای بیشترین جمعیت مهاجران در کشور هستند.
علاوه بر این، طبق گفته اداره کل کسب و کارهای کوچک آمریكا، مهاجران لاتین نسبت به لاتین های متولد آمریکایی مشاغل كوچك بیشتری را پایه گذاری می کنند.
45 درصد از 500 شرکت برتر لیست Fortune را مهاجران و فرزندان آنها، مانند اپل و کاستکو، پایه گذاری کردند. حتی Levi’s، هم توسط لوی استرائوس از آلمان و ژاکوب دیویس از لاتویا، تاسیس شد که جین آبی را طراحی کردند و اکنون نشانی از سبک لباس آمریکایی است.
کارآفرینان مهاجر در آمریکا تقش غیرقابل انکاری را بازی کرده اند و می کنند و میلیون ها کسب و کار این کشور را در دست دارند، اما سیاست های جدید ترامپ نشان داده این کشور میزبان خوبی برای پرورش این پتانسیل در دوران ریاست جمهوری اش نخواهد بود.