مظفری همچنین از انتشار ۳ هزار میلیارد تومان اوراق صکوک برای تکمیل ترمینال کیش توسط کارگزاری بانک مسکن و با ضمانت بانک مسکن در فرابورس خبر داد.
وی افزود: سازمان کیش آمادگی دارد محلی برای نمایش دائمی محصولات نوآور در کیش اختصاص دهد. همچنین ۴۱ پروژه با سرمایه ۴ هزار میلیارد تومان در جزیره هندورابی در کنار جزیره کیش در آینده اجرا میشود که فرصتهای مناسبی در این جزیره ایرانی برای سرمایهگذاران فراهم است.
وی گفت: در این همایش بینالمللی معاون اول رئیس جمهور، معاون علمی رئیس جمهور و مشاور رئیس جمهور و دبیر مناطق آزاد شرکت میکنند. و همچنین ۲۰ میهمان خارجی و ۷۰ نفر سخنران کلیدی با ارائه ۳۰۰ مقاله در این همایش به سخنرانی خواهند پرداخت.
رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش در این نشست خبری اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان پروژه عمرانی در کیش وجود دارد که تا سال ۱۴۰۰ به بهرهبرداری میرسد و این رقم یک سوم بودجه عمرانی کشور است که در جزیره کیش در حال اجرا است.
به گفته وی، در حاشیه همایش بورس، بانک و بیمه در کیش تعدادی از طرحهای عمرانی نیز رونمایی میشود همچنین مرکز نوآوری کیش برای شرکتهای دانشبنیان راهاندازی میشود که امکان واگذاری ۱۶۰ دفتر در این مرکز برای شرکتهای خارجی وجود دارد.
حضور سفیران ۱۰ کشور خارجی در کیش
در ادامه این نشست خبری کاظم محمدی رئیس اداره تنظیم روابط اقتصادی خارجی استان های وزارت امور خارجه، گفت: بعد از تحریمهای ظالمانه آمریکا، بحث رونق تولید و استقلال اقتصادی مطرح و مورد تأکید مقامات نظام قرار گرفت.
وی افزود: از ظرفیت مناطق آزاد مطابق بندهای ماده ۹ قانون بهبود محیط کسب و کار باید حداکثر استفاده انجام شود و در این زمینه به وزارت امور خارجه تکلیف شده که در راستای اعزام هیأتهای تجاری خارجی با هدف معرفی فرصتهای تجاری کشور انجام شود و اداره خاصی برای تنظیم روابط اقتصادی استانها با نمایندگیهای خارجی در وزارت خارجه شکل گرفته است.
محمدی همچنین با اشاره به دعوت از سفیران کشورهای دیگر برای معرفی ظرفیت های اقتصادی کشور گفت: سفیران خارجی را به صورت هدفمند به مناطق استانهای کشور دعوت میکنیم تا معرفی ظرفیتهای کشور به طرفهای خارجی انجام شود.
به گفته محمدی، از ۹ محور همایش کیش اینوکس ۳ محور شامل گسترش ارتباط با کشورهای همسایه، معرفی فرصتهای سرمایهگذاری ایران به کشورهای دیگر و همچنین معرفی فرصتهای مناطق آزاد ویژه اقتصادی به کشورهای همسایه در نظر است.
وی افزود: تا امروز ۲۵ نفر از نمایندگیهای کشورهای دیگر برای حضور در نمایشگاه کیش اعلام آمادگی کرده و سفیران کشورهای برزیل، لهستان، آفریقای جنوبی، افغانستان، قزاقستان، گرجستان، کره جنوبی و سنگال در نمایشگاه کیش شرکت خواهند کرد.
درآمدهای نفتی مانع توسعه و نوآوری هستند
در ادامه این نشست خبری علی ناظمی معاون سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری گفت: تجربه دنیا نشان داده نوآوری عامل رشد اقتصادی است و اقتصاد نفتی به نوآوری کمک نکرده بلکه مانع گسترش آن شده است؛ در این میان اتفاقات سیاسی البته به فضای نوآوری کمک کرده است و البته نفت نیز در سال ٩٨ در اقتصاد ایران حضور نداشت و امسال هم سال نوآوری و خروج از اقتصاد نفتی شد.
وی در تشریح اقدامات صندوق های سرمایه گذاری در بخش نوآوری اظهار کرد: ماموریت اصلی صندوق نوآوری در ارایه تسهیلات با نرخ های ترجیحی به شرکتهای دانش بنیان، ارایه ضمانتنامه و توانمندسازی است. البته ما بخش عمده ای از هزینه های شرکتهای دانش بنیان را برای حضور در نمایشگاهها تامین خواهیم داد و البته ریسک شکل گیری ایده ها را کم خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه از حضور ٢٧ شرکت دانش بنیان برای حضور در این رویداد حمایت شده اند، گفت: امیدواریم بتوانیم سهم نوآوری را در حوزه مناطق آزاد افزایش دهیم.
گفتنی است یازدهمین نمایشگاه معرفی فرصتهای سرمایهگذاری کشور و ششمین نمایشگاه بورس، بانک، بیمه و خصوصیسازی از تاریخ ۲۷ تا ۳۰ آبان ۹۸ در مرکز نمایشگاههای جزیره کیش برگزار میشود.
منبع: خبرآنلاین