تاریخ انتشار: ۱۶:۴۴ - ۱۴ آذر ۱۳۹۷

بارش باران و کاهش آلودگی هوای پایتخت از فردا

از اواخر وقت امروز تا اوایل وقت جمعه در مسیرهای کوهستانی دامنه‌های زاگرس واقع در شمال غرب، غرب تا جنوب غرب کشور و ارتفاعات و دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز، بارش برف و اختلال در ترافیک جاده‌ای به سبب لغزندگی و کاهش دید پیش‌بینی می‌شود.






براساس تحلیل آخرین داده‌ها و نقشه‌های پیشیابی هواشناسی، در ۲۴ ساعت آینده سکون نسبی هوا سبب ماندگاری آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت می‌شود.


از بعدازظهر پنج‌شنبه با ورود سامانه بارشی در شهرهای تهران، اراک و اصفهان از غلظت آلاینده‌های جوی کاسته می‌شود.


از اواخر وقت امروز با ورود سامانه بارشی بخش‌هایی از جنوب غرب کشور تحت تأثیر بارش قرار می‌گیرد.


روز پنج‌شنبه علاوه بر تقویت ناپایداری و تشدید بارش‌ها در مناطق ذکر شده، دامنه‌ فعالیت‌های این سامانه بارشی همه نیمه غربی کشور از جمله مناطق جنوبی، غرب سواحل خزر و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز شامل زنجان، قزوین، البرز، تهران و سمنان را دربر می‌گیرد و سبب ابرناکی، بارش باران، وزش باد و رگبار و رعدوبرق در مناطق جنوبی می‌شود.


روز پنجشنبه در استانهای بوشهر، خوزستان،  ایلام، چهارمحال و بختیاری،  لرستان و کرمانشاه بارش باران همراه با رگبار و  رعدوبرق پیش بینی می‌شود، بنابراین احتمال آبگرفتگی معابر شهری و روستایی و جاده ها، افزایش حجم آب رودخانه‌ها  یا سیلابی شدن مسیل‌ها وجود دارد.


سامانه بارشی مذکور روز جمعه با عبور از نیمه غربی کشور، سواحل خزر، بخش‌های مرکزی، شمال شرق، شرق و بخش‌هایی از جنوب شرق کشور را نیز تحت تأثیر قرار خواهد داد، هرچند از بعدازظهر جمعه با ورود موجی در استان‌های غرب و شمال غرب کشور شاهد  افزایش ابر و بارش پراکنده خواهیم بود.


از اواخر وقت امروز تا اوایل وقت جمعه در مسیرهای کوهستانی دامنه‌های زاگرس واقع در شمال غرب، غرب تا جنوب غرب کشور و از پنج‌شنبه تا بعدازظهر جمعه در ارتفاعات و دامنه‌های شمالی و جنوبی رشته کوه البرز بارش برف و اختلال در ترافیک جاده‌ای به سبب لغزندگی و کاهش دید پیش‌بینی می‌شود.


 از این رو توصیه می شود برای کاهش خسارات احتمالی، تمهیدات لازم از سوی هموطنان‌، مدیریت بحران و سازمان‌های امدادی  انجام شود.


در این مدت احتمال آبگرفتگی و سیلابی شدن مسیرهای تردد در مناطق مستعد نامبرده وجود دارد‌‌، به همراه بردن تجهیزات زمستانی و زنجیر چرخ در مسیرهای کوهستانی و محدودیت در حرکت شناورهای سبک در روزپنچشنبه و جمعه در مناطق دریایی شمال خلیج فارس باید مورد توجه باشد.


براین اساس آسمان تهران فردا ابری همراه با غبار صبحگاهی، به تدریج بارش باران و وزش باد پیش‌بینی می‌شود؛ بیشینه و کمینه دما فردا در تهران ۱۳ و ۶ درجه خواهد بود.


فردا بندرعباس با بیشینه دمای ۲۸ درجه بالای صفر گرم‌ترین مرکز استان و شهرکرد با کمینه دمای یک درجه زیر صفر سردترین مرکز استان خواهد بود.


میانگین بارندگی کل کشور از ابتدای سال زراعی (مهرماه ۹۷) تا روز دهم آذر سال جاری ۶۹.۱ میلی‌متر ثبت شد، میزان بارش در سال گذشته در این بازه زمانی ۲۲.۶ میلی‌متر بود که بارش سال جاری ۲۰۵.۳درصد بیشتر از سال گذشته است.


میانگین بلندمدت بارندگی کشور در بازه زمانی مذکور ۳۵.۶ میلی‌متر بوده است که بارش سال جاری ۹۴.۱درصد بیشتر از سال بلندمدت است.


بیشترین میزان بارش در هفته دهم سال زراعی متعلق به رامسر در استان مازندران به میزان ۱۲۴.۴ میلی‌متر بوده است.


میانگین گرم‌ترین منطقه راسک در استان سیستان و بلوچستان به میزان ۳۳.۵ درجه سلسیوس و میانگین سردترین منطقه کوهرنگ در استان چهارمحال و بختیاری به میزان منفی ۵.۵ درجه سلسیوس بوده است.


منبع: فارس

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع گوشی موبایل اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ اچ پی HP امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

نامه مدیرعامل شستا به قالیباف درباره اتفاقات روز گذشته مجلس

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

عکس/ استایل رسمی طناز طباطبایی با لباس دیپلمات و ساعت چند میلیونی

عکس/ رشیدی کوچی کارزار عدم ابلاغ قانون حجاب راه انداخت

عکس/ شب‌های روشن ماه رمضان بازار البلد عربستان

عکس/ شکل و شمایل سبزه میدان تهران ۹۳ سال پیش وقتی خاکی بود

عکس/ ساختمان هواپیمایی هما ۵۳ سال پیش از فراز آسمان

عکس/ استوری عاشقانه بهاره رهنما حسابی سوژه شد

عکس/ تیپ سیاه و سفید رابعه اسکویی با اشک مصنوعی

عکس/ شور و حال بازار ساغریسازان رشت ۱۱۳ سال پیش

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟

فیلم/ تمرین شنای سوئدی امام جماعت با نمازگزاران در مسجد

خوانندگی زنان با کدام قواعد فقهی و قانونی مغایرت دارد؟

عکس/ سلفی حسن روحانی و ابطحی در یک مراسم افطاری

قیمت هر سکه از ۸۰میلیون تومان عبور کرد

میوه شب عید تا ۱۵۰ درصد گران شد

اعلام جزییات و زمان حراج سکه ضرب ۱۴۰۳

طلای جهانی تغییر مسیر داد

عکس/ حمل تابوت رضاخان ۸۰ سال پیش روی توپ جنگی

شرط مهم برای عقبگرد قیمت دلار چیست؟

عکس/ خانواده تهرانی با فولکس قورباغه‌ای ۶۳ سال پیش در جاده چالوس

هیجان قیمت سکه فروکش خواهد کرد؟

عکس/ تیپ و چهرۀ جذاب یانگوم با کت و کیف چرم قرمز میلیون دلاری

عکس/ سید حسن خمینی به دیدار مهدی کروبی رفت

عکس/ نماز جماعت مسعود پزشکیان به همراه کارگران

عکس/ ساختمان‌های عجیب خیابان سپه در کرمانشاه ۸۳ سال پیش

عکس/ فرمان اجرای سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان

عکس/ چهره باورنکردنی نصرالله معین در ۲۰ سالگی بدون عینک

فیلم/ حافظ خوانی و تبریک نوروز سفیر کره جنوبی پای هفت سین

عکس/ استایل عجیب ترلان پروانه با کتونی‌های یغور و مینی بگ زنجیردار

عکس/ تمرین خواهران منصوریان در خانه کشتی

عکس/ حضور پزشکیان در شهرک صنعتی قرچک

عکس/ حال و هوای مردم تهران در اسفند ۲۳ سال پیش

عکسی متفاوت از فرودگاه مهرآباد و خیابان‌های اطراف ۶۴ سال پیش

عکس/ رودیگر و ورژن ترسناک شادی جنجالی علیرضا بیرانوند

عکس/ تیپ لاکچری مهرداد صدیقیان و علی اوجی روی فرش قرمز