تاریخ انتشار: ۱۸:۵۴ - ۱۱ دی ۱۳۹۷

نیکی نصیریان: من بانوی عمارت بودم

ده سال پیش بود که با پخش مجموعه مناسبتی رمضانی «بزنگاه» به کارگردانی رضا عطاران از شبکه سه سیما، برای نخستین بار با نام و تصویر نیکی نصیریان آشنا شدیم. کودك چهار پنج ساله شیرین زبان و خوش صحبتی که در اولین حضور تلویزیونی خود، به نوعی بازیگر مقابل عطاران در آن مجموعه به حساب می آمد و با وجود اختلاف سنی زیاد، پابه پای عطاران در بذله گویی ها و گفتن دیالوگ های پشت سرهم و خلق موقعیت های کمدی پیش می آمد.
13
اقتصاد24- «درسا»ی آن مجموعه در آن سال بازی اش به چشم مخاطبانی که لحظه های بعد از افطارشان را به تماشای بزنگاه مینشستند، حسابی محبوب شد و بازی اش به چشم آمد؛ با این حال این بازیگر خردسال هرچند در سالهای بعد فعالیتش را همچنان ادامه داد، اما دیگر با آن استقبال از جانب مخاطبان مواجه نشد و خود به رغم سن کم، فعالیتش را آرام و پیوسته در این عرصه پی گرفت. نصیریان در ادامه این فعالیت ها با بازی اخیرش درنقش آهوی مجموعه بانوی عمارت دوباره به چشم آمده است و با این جنس بازی روان و ملموسش با توجه به اینکه کم کم وارد جوانی و بزرگسالی هم می شود، می توان پیش بینی کرد که دوباره اتفاقاتی خوب در انتظارش باشد و از این پس حضور او رادر مجموعه های تلویزیونی و فیلمهای سینمایی بیشتری شاهد باشیم.

آهوی بانوی عمارت که نقش محوری و قابل توجهی هم هست، ترکیب شیطنت های دوران نوجوانی و سنگینی آن فضای تاریخی را در کنار هم دارد و نصیریان در کنار بازیگران شناخته شده این مجموعه که اکثرا تجربیات تئاتری هم دارند، بازی قابل قبولی را از خود به نمایش گذاشته است.

دوست داشتیم بازی او در این مجموعه تلویزیونی، بهانه ای باشد تا به صورت حضوری با او به گفت وگو بنشینیم و سوالاتمان را بپرسیم؛ اما او این روزها در ایام امتحانات مدرسه اش به سر می برد و بهتردیدیم سوالاتمان را تلفنی و کوتاه بپرسیم. گفت وگو با او را در ادامه خواهید خواند.

آقای حمیدنژاد کارگردان این مجموعه شما را براساس بازی تان در دوران کودکی در مجموعه بزنگاه دریاد داشتند و برای این نقش انتخاب کردند یا در این مدت نقش آفرینیدیگری هم از شما در عالم هنردیده بودند؟

من توسط دستیار کارگردان پروژه به ایشان معرفی شدم و ایشان با پرس وجو و آشنایی قبلی که از بازی ام داشتند، این نقش را به من محول کردند.

تعریفی که ابتدا از شخصیت آهو به شما ارائه دادند، همین چیزی است که اکنون در مجموعه می بینیم؟ چون گویا قرار بوده آهو شخصیت اصلی مجموعه باشد و نام اولیه سریال هم همین بود...

بله؛ دقیقا. سریال ابتدا آهو نام داشت و قرار بود این شخصیت نقش اصلی اش باشد. اما بعد که بازیگران دیگر کار را انتخاب کردند، نقش آهو کوتاهتر شد و نام مجموعه را هم بانوی عمارت گذاشتند.

و از این بابت ناراحت نشدید؛ چون درست است که الان هم بازی تان به خوبی دیده شده و به چشم آمده، اما اگر نقش اول مجموعه بودید این موفقیت و دیده شدن مضاعف میشد؟

طبیعتا ناراحت شدم. البته الان هم بازخوردها خیلی خوب است و از این بابت رضایت دارم.

حضور در آن فضای تاریخی کار چه حس و حالی داشت؛ سخت بود یا آسان؟

این بار اولم نبود که حضور در فضای تاریخی را تجربه می کردم؛ اولین تجربه ام بازی در سریال تاریخی «جلال الدین» به کارگردانی آقای شهرام اسدی بود. با این حال هنوز با سختی هایی مواجه بودم. به ویژه اینکه کاریك سال طول کشید. فیلمبرداری مان در سه شهر مختلف انجام می شد و مدام در رفت و آمد بودیم.

و در این بین راهنمایی های کارگردان برای ایفای درست نقش و کنار آمدن با آن فضا چقدر به کمکتان آمد؟

تمرین خاصی برای پیدا کردن لحن و شخصیت نداشتم؛ تمرین هایم بیشتر با نابازیگران مجموعه بود تا آنها در فضای کار قرار بگیرند و با فضای تاریخی مطابقت پیدا کنند.

همبازی شدن با بازیگران این مجموعه را چطور دیدید؟ به ویژه اینکه تقریبا بجز خانم مومن (بازیگرنقش فخرالزمان) اکثر بازیگران این مجموعه شناخته شده هستند و در عرصه بازیگری حضوری فعال و جدی دارند.

همه بازیگران به خانم مومن کمک کردند؛ چون ایشان بالاخره نقش اصلی بودند و باید بهتر دیده می شدند. من هم خودم براساس چیزهایی که از شخصیت آهو می دانستم، کوشیدم این نقش را هرچه بهتر ایفا کنم.

در فاصله بازی در بزنگاه تا حضور در بانوی عمارت در کلاس های بازیگری شرکت نکردید؟

اصلا. در این ۱۱ سالی که مشغول فعالیت هستم، به هیچ کلاس بازیگری نرفته و خودم بازیگری را آموخته ام. البته در همین مدت در ۳۵ پروژه حضور داشتم؛ در بین آنها سریال هم بود، اما هیچ کدام به اندازه بانوی عمارت دیده نشد.

چرا؟ نقش هایتان کوتاه بود؟

نه، اتفاقا در چند پروژه سینمایی نقشهای خوبی داشتم.

با این حال همچنان هیچکدام به اندازه بانوی عمارت شاخص نشدند...

خب بانوی عمارت کار ویژه و خاصی است، چون در فضای دوران قاجار می گذرد و به لحاظ نوع لباس و داستان و در مجموع به این خاطر که از تلویزیون پخش می شود، بیشتر از دیگر آثارم دیده شد.

راستی، شما متولد چه سالی هستید؟

سال ۸۲.

و طی این مدت دور بودن از فضای درس و خانواده برایتان سخت نبود؟ با این قضیه چطور کنارآمدید؟

من برای بازی در پروژه بانوی عمارت به مدت هفت ماه مدرسه نرفتم. البته امتحانات نهایی هم داشتم و با این حال سعی کردم لطمه ای به تحصیلم نخورد؛ تا جایی که سال گذشته معدلم 19.88 شد.

دوستان همسن وسالتان بانوی عمارت را تماشا می کنند؟

بله، هم دوستان وهم معلم هایم همه شان مجموعه را می بینند. در این مدت حسابی پیگیر داستان شده اند و حتی کسانی که معمولا تلویزیون تماشا نمی کنند هم الان مجموعه را می بینند.

ونظر مردم جامعه چیست؟

هرکس نظری دارد، اما اکثرا راضی هستند.

تجربه حضور در سریالی که در جامعه این قدر دیده شده و نیز همکاری با کارگردان شناخته شده ای چون عزیزا... حمیدنژاد می تواند از این لحظه به بعد زندگی حرفه ای تان را حسابی دگرگون کند و اتفاقات خوبی رقم بزند. برنامه خودتان برای آینده چیست؟ چه آینده ای را در این مسیر مدنظر دارید؟

من از همان زمان ورودم به عالم بازیگری، زمانی که بچه بودم و خیلی نمی توانستم برای آینده ام تصمیم بگیرم، به این نتیجه رسیدم که بازیگری را پس از تحصیل اولویت دومم بگذارم. الان در رشته تجربی مشغول تحصیل هستم و دوست ندارم تمام زندگی ام معطوف بازیگری شود.

بعد از پایان بازی در بزنگاه همچنان با آقای عطاران در ارتباط هستید؟

بله، اتفاقا همین هفته گذشته با ایشان صحبت می کردم. گویا خبرهای بانوی عمارت را شنیده بودند و در آن خصوص صحبت کردیم.

سریال را دیده است؟

نمی دانم؛ چون مطمئن نیستم که ایران هستند یا نه. اما بخش هایی از مجموعه را برایشان فرستادم و ایشان راضی بودند و تبریك گفتند.

برای بازی در بزنگاه براساس تست انتخاب شدید؟

خیلی یادم نیست؛ به هرحال ماجرا مربوط به ۱۱ سال پیش است.

یادم هست در آن سالها این شایعه هم مطرح شده بود که شما نوه علی نصیریان هستید...

بله؛ اما این قضیه صحت ندارد. ما با آقای نصیریان نسبت دوری داریم، اما ایشان پدربزرگم نیستند و ورود من به بازیگری از این طریق نبود.

منبع: روزنامه جام حم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ دل سهراب بختیاری زاده با استقلال است

عکس/ تیپ تینیجری فاطمه معتمد‌آریا ۴۴ سال پیش با شلوار پیش بندی و کلاه خاص

عکس/ قابی احساسی از ابی و دخترش ۵۳ سال پیش در یک رستوران

عکس/ جولان اتوبوس‌های دو طبقه ۵۱ سال پیش در میدان فردوسی تهران

عکس/ استایل خاص فردین و ناصر ملک مطیعی ۴۳ سال پیش با لباس‌های برند

عکس/ ژست عاشقانه حمیرا و پرویز یاحقی ۵۳ سال پیش با استایل اروپایی

عکس/ خنده‌های از ته دل بهاره رهنما و دخترش پریا در پشت دیوار

عکس/ استقلال در دربی تهران با لباس جدید

عکس/ چهره شوکه کننده نوید محمدزاده با تیپ اجق وجق در دیدار با بهمن مفید

عکس/ تمام بازیکنان مشترک استقلال و پرسپولیس

عکس/ سفر مسعود پزشکیان به جنوب غرب تهران

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

بهترین رژیم غذایی برای بهبود سرطان پروستات

روش‌های خانگی بجای بوتاکس؟

دمای تهران زیر صفر شد

خیال استقلال از رونالدو و مانه راحت شد

ترامپ: در صورت صلح، روسیه به اوکراین حمله نخواهد کرد

تعطیلی بخش‌های بستری بیمارستان‌ها در نوروز تعیین و تکلیف شد

ضرورت استفاده از هوش مصنوعی برای کاهش تصادفات

واکنش حماس به عملیات جنوب حیفا

یاغی پرسپولیس: بردن دربی لذت بخش است

بحث پزشکیان با امام جمعه اسلامشهر

صحبت‌های جالب رضاییان پس از دربی؛ قول رامین به هواداران استقلال

عکس/ پوستر AFC پس از دربی؛ Tehran is RED

کارشناس داوری دربی ۱۰۵؛ پنالتی استقلال سوخت؟

فیلم/لحظاتی از شادی و غم بعد از سوت پایان دربی ۱٠۵

فیلم/بوژوویچ: استقلال در دربی سزاوار باخت نبود

فیلم/هوادار ناراحت استقلال روی سکوی‌های ورزشگاه بعد از سوت پایان بازی

عالیشاه: یک فینال را بردیم، ۹ تا باقی مانده است

عکس/خوشحالی عابدزاده از برد پرسپولیس در دربی

علی علیپور به رکورد هاشمی‌نسب رسید

فیلم/گل دوم پرسپولیس به استقلال توسط علی علیپور

کارتال دربی تهران را هم برد؛ پرسپولیس دبل کرد و به کورس برگشت!

اوجالان رئیس پ‌ک‌ک: این گروه باید خود را منحل کند

حسینی باید اخراج می‌شد!

کری‌خوانی اسکوچیچ پس از تساوی

اعتراض سریع استقلال به پنالتی دربی: آفساید به نظر می‌رسید!

فیلم/ گل اول پرسپولیس

عالیشاه پنالتی‌زن پرسپولیس را عوض کرد

برد یک نیمه‌ای پرسپولیس در دربی؛ استقلال باز هم پنالتی داد

تصویر جالب از پرتماشاگرترین دربی پایتخت

پزشکیان: از قطعی برق و گاز عذرخواهی می‌کنم

فیروز کریمی: پیشنهاد استقلال را رد کردم

عکس/ رامین رضاییان به سمت نیمکت پرسپولیس رفت

نوشته جالب هوادار پرسپولیس برای سروش رفیعی

پوتین: اولین ارتباطات ما با دولت آمریکا، امید‌هایی را منعکس می‌کند

واکنش کفاشیان به ائتلاف با عابدینی علیه تاج

مرگ مشکوک بازیگر معروف و همسرش

رشد چشمگیر مجتمع تبریز بیمه معلم در رشته‌های اموال، اشخاص و عمر

واحد پول چه کشورهایی پوند است؟

سرمایه‌گذاری مولد؛ سود فردی، رشد جمعی

ماجرای مرگ تلخ ۱۹ ورزشکار ایرانی به خاطر گازگرفتگی

آیا تغذیه سالم در بارداری بر هوش نوزاد اثر دارد؟

جاذبه‌های گردشگری پارک طالقانی تهران

قیمت گوشت امروز چهارشنبه ۸ اسفند اعلام شد

آشنایی با خواص شگفت‌انگیز کنجد برای سلامتی

ساعت کاری اصناف در ماه رمضان و شب عید کاهش نمی‌یابد

عمر مفید باتری ماشین؛ از کجا بفهمیم وقت تعویض باتری رسیده است؟

اختلال خواب چیست و چگونه درمان می‌شود؟

اینفوگرافی/ قدرتمندترین پاسپورت‌ها در سال ۲۰۲۵

فیلم/ مسعود فراستی: هر غلطی که دلم بخواهد می‌کنم

تلویزیون امروز و فردا چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟