تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۷

ذوالنور: غلط می‌کند کسی دنبال دولت نظامی باشد

«غلط می‌کند کسی به دنبال دولت نظامی باشد و غلط زیادی می‌کنند کسانی که چنین حرفی را می‌زنند. چرند می‌گویند. عروس بلد نیست برقصد می‌گوید زمین کج است. من با چه کسی حرف زده‌ام که به دنبال دولت نظامی هستم؟»
ذولنور
اقتصاد24 - «در جمع خبرنگاران حاضر شد و گفت استیضاح به قوت خود ادامه دارد. ، مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم و طراح استیضاح حسن روحانی را می‌گوئیم. کسی که چند روزی است با طرح «عدم کفایت» رئیس‌جمهور سر و صدا به پا کرده است. البته این اولین بار نیست که چنین طرح‌هایی مطرح می‌شود از یک سال پیش چندین بار طرح کنار زدن دولت بر سر زبان‌ها افتاده است و گویا مخالفان دولت عزم جزم کرده‌اند تا هر طور شده دولت روحانی را با مشکل مواجه کنند. او می‌گوید هیچ آلترناتیوی برای دولت در نظر ندارد و مردم هر کسی را انتخاب کنند دست آن را می‌بوسد و روی سرش می‌گذارد. البته او اشاره‌ای نکرد که چرا امروز طرح استیضاح کسی را کلید می‌زند که زمانی با انتخاب مردم از صندوق رأی بیرون آمد.

ذوالنور همچنین می‌گوید: کسانی که می‌گویند ما به دنبال کودتا هستیم غلط اضافه می‌کنند. البته این گفت‌وگو یک میهمان هم داشت و در میانه بحث الیاس حضرتی، نماینده مردم تهران وارد بحث شد و دیالوگی میان نماینده قم و تهران رد و بدل شد.

آن چه در ادامه می‌خوانید مشروح این گفت‌وگو با خبرآنلاین است:

با طرح استیضاح روحانی این شائبه وجود دارد که برخی مخالفان به دنبال ایجاد یک دولت نظامی هستند. چقدر این موضوع صحت دارد؟

غلط می‌کند کسی به دنبال دولت نظامی باشد و غلط زیادی می‌کنند کسانی که چنین حرفی را می‌زنند. چرند می‌گویند. عروس بلد نیست برقصد می‌گوید زمین کج است. من با چه کسی حرف زده‌ام که به دنبال دولت نظامی هستم؟ بنده طراح این استیضاح بودم. یک آدم عوضی در فضای مجازی گفته است از ذوالنور بپرسید پشت پرده‌های این طرح استیضاح و اتاق فکر آن چه کسانی هستند. چرا ذوالنور را انتخاب کرده‌اند. این فرد مشخص است که هم احمق است، هم بی‌اطلاع و هم بی‌تقوا.

بنده خودم تصمیم گرفتم چنین طرحی را به پیش ببرم. نه با یک نفر در درون مجلس و نه با یک نفر در بیرون مجلس مشورت نکرده‌ام. تشخیصم این بوده است که این کار را باید انجام دهم و انجام دادم. شما ببینید اگر قرار باشد کودتا باشد در کودتا سازماندهی وجود دارد. اگر ما به دنبال کودتا هستیم پس چرا بین ما اصولگراها در درون مجلس بر سر این موضوع تفرقه وجود دارد؟ کودتا با شورش و آشوب فرق دارد. شورش و آشوب سازماندهی ندارد اما کودتا سازمان خوشه‌ای دارد یعنی نباید در آن تفرق و اضطراب دیده شود. آقای دهقان، نایب رئیس کمیسیون ولایی است، اگر قرار است ما کودتا کنیم چرا این عضو فراکسیون می‌رود و علیه ما صحبت می‌کند؟! چرا بعضی‌ها آن قدر بی‌تقوا و بی‌دین و دور از مردم هستند که مشکلات را نمی‌بینند و چنین مباحثی را مطرح می‌کنند.»

صحبت‌های نماینده قم که به اینجا رسید الیاس حضرتی نماینده اصلاح طلب مردم تهران و البته مدیر مسؤول روزنامه اعتماد نیز از صحن بیرون آمد و با ذوالنوری روبه‌رو شد. در همین لحظه مجتبی ذوالنوری خطاب به حضرتی گفت: این آقای حضرتی در رسانه اعتمادآنلاین تیتر زده است که فقط ۹ نفر طرح استیضاح را امضا کرده‌اند و این دروغ بود. حضرتی بلافاصله در پاسخ به ذوالنور گفت: راست می‌گوید تعداد امضاءکنندگان ۸ نفر بود ما اشتباهی آن را ۹ نفر زده بودیم.

ذوالنور پاسخ داد: این اشتباه است همان لحظه تعداد امضاءکنندگان ۹ نفر بود و این داشت استمرار پیدا می‌کرد. حضرتی نیز پاسخ داد: در آن لحظه ۹ نفر بود حالا شما امضاها را بیشتر کردید. ذوالنور می‌گوید: کار ژورنالیستی که منطبق با واقعیت نباشد نتیجه این می‌شود که تیتری انتخاب می‌کنند که منقطع تلقی شود. در این لحظه دوباره حضرتی گفت: این خبر مربوط به زمانی است که ۹ امضا داشته است. مگر شما از همان اول ۱۸ امضا داشتید؟ ذوالنور می‌گوید: شما باید می‌نوشتید تاکنون ۹ نفر امضا کردند نه این که بگویید فقط ۹ نفر. آقای حضرتی من این را جلوی خودتان می‌گویم که بهتر است ما در عالم سیاست و خبر واقعیت را بگوییم. حضرتی پاسخ داد با این طرح حتی رفقایتان هم مخالف بودند مگر مخالف نبودند؟ ذوالنور پاسخ داد: بعضاً بله بعضاً خیر. حضرتی در پاسخ به ذوالنور گفت: خیلی فلسفی صحبت می‌کنید. ذوالنور در پاسخ می‌گوید: چرا می‌گویی رفقایت مخالف بودند؟ چرا نمی‌گویی رفقایت موافق بودند؟ ببینید وقتی بر مبنای غرض حرکت کنید اینچنین می‌شود. بعد از گفتن این جملات حضرتی که عجله داشت جمع را ترک کرد و به سمت خروج از کریدور رفت.

صحبت‌های ذوالنور اینچنین ادامه پیدا کرد:
موضوع طرح استیضاح اصلاً فراکسیونی نیست و من مخالف بودم در فراکسیون مطرح شود برای همین اصلاً در فراکسیون چنین بحثی مطرح نشد. مخالف شرایط موجود کشور نه فقط اصلاح‌طلب‌ها و نه فقط اصولگرایان هستند بلکه سفره مردم خالی شده است. امروز سفره مردم خالی است و مردم مشکل دارند لذا هر اصلاح طلبی که از مردم فاصله نداشته باشد پای این استیضاح را امضا می‌کند و هر اصولگرایی که از مردم فاصله داشته باشد آن را امضا نمی‌کند. مشکلات مردم را باید درک کرد. در فضای مجازی ۹۱ درصد موافقت می‌کنند که رئیس‌جمهور کنار برود. آن هم در فضای تلگرامی که بچه متدین‌ها به دلیل آن که اعتقاد به فیلترشکن ندارند کمتر به تلگرام می‌روند. در این فضا ۹۱ درصد می‌گوید رئیس‌جمهور باید برود چرا اصلاح‌طلبان خودشان را از حقایق جامعه دور می‌کنند.؟

انتقادات شما به شرایط امروز درست اما سوال اینجاست آیا این شرایط فقط برآمده از دولت است؟ آیا همه اختیارات در دست دولت است؟
بله همه چیز دست دولت است.

یعنی رئیس جمهور تام‌الاختیار بوده و شرایط را به اینجا رسانده؟
بله همه چیز دست دولت است اما دولت به آن عمل نکرده است. شما اصول ۲۴ گانه اقتصاد مقاومتی را ببینید. کدام یک را اجرا کرده است. دولت همه چیز را رها کرده است. امروز از مرزهای شرقی و غربی دام ما قاچاق می‌شود هواپیمای ما می‌رود گوشت وارد کند سقوط می‌کند و نیروی انسانی‌مان کشته می‌شود. دولت کنترل نمی‌کند. شما از دولت و بانک مرکزی دعوت کنید من حاضرم با آنها مناظره کنم. دولت خودش عامل افزایش قیمت ارزهای خارجی شد. من این را ثابت می‌کنم. با افزایش ارز قدرت خرید مردم به یک سوم و یک چهارم رسید و مقصر آن دولت است. من با سند این را ثابت می‌کنم. چرا ما واقعیات را نمی‌بینیم. دولت برای این کاری که انجام می‌دهد اهدافی دارد و من آن اهداف را می‌دانم اما بیان نمی‌کنم. مناظره بگذارید تا بگویم.
شما که می‌گوئید دولت نباشد چه کسی را می‌خواهید به جای روحانی بنشانید؟
من کاری با آن ندارم.

یعنی فقط می‌دانید چه چیزی نمی‌خواهید؟
این که چه کسی باشد تصمیمش با مردم است من که نمی‌توانم جای آنها تصمیم بگیرم. روحانی نباشد افرادی ثبت نام می‌کنند و انتخاباتی برگزار می‌شود و مردم انتخاب می‌کنند. من هم اینجا یک نفر از مردم هستم و یک رأی دارم. در مجلس و امر قانونگذاری نماینده مردم هستم و به جای آنها تصمیم می‌گیرم اما در این که رئیس جمهور بعدی چه کسی باشد من فقط یک نفر هستم و مردم باید انتخاب کنند هر کسی را که آنها انتخاب کنند می‌بوسیم و روی سرمان می‌گذاریم.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت All-in-One اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ استقلال در دربی تهران با لباس جدید

عکس/ سفر مسعود پزشکیان به جنوب غرب تهران

اینفوگرافی/ برنده پرسپولیس است یا استقلال؟

عکس/ توپ فینال جام جهانی فوتبال ۱۹۳۰ در موزه فیفا

عکس/ شباهت باورنکردنی سیروان خسروی به مادرش

عکس/ لحظه آزادی اسرای فلسطینی

عکس/ استایل خاص فردین و ناصر ملک مطیعی ۴۳ سال پیش با لباس‌های برند

عکس/ جولان اتوبوس‌های دو طبقه ۵۱ سال پیش در میدان فردوسی تهران

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

آیا سرطان دهان کشنده است؟

عکس/ لاله مرزبان و شهاب حسینی در حاشیه یک سریال

رقابت جذاب والیبال برفی دختران در دیزین

آیا وام ودیعه مسکن در سال آینده افزایش می‌یابد؟

پیش‌بینی بازار خودرو در هفته دوم اسفند ۱۴۰۳

بازار فرش ایران در اختیار قاچاقچیان افغانستانی

عکس/ پرتاب ساعت مچی به سوی رامین رضاییان در دربی ۱۰۵

قیمت جدید کالا‌های اساسی اعلام شد+ جدول

عکس/ خشکبار شاهرضا ۶۰ سال پیش در خیابان شاهرضا سابق و انقلاب فعلی

ماجرای سرقت گردبند ۱۰۰میلیونی در پیروزی چه بود؟

اظهارات جدید عارف درباره قطعی برق

تصویری قدیمی از فریدون جیرانی

رکورد فوق العاده گلزن پرسپولیس در دربی

عکس/ آیین نوروز خوانی در گرگان

فیلم/ انفجار بمب حین اقامه نماز جمعه در پاکستان

عکس/ الناز شاکردوست در کنار جانی دپ ۱۰ سال پیش

عکس/ استایل جنجالی هنگامه قاضیانی

اظهارات تازه وزیر خارجه ترکیه علیه ایران

فیلم/ خبر خوش وزیر رفاه برای مددجویان و معلولان

فیلم/ فحاشی رکیک سعید قاسمی در هیئت اهل بیت

طائب: پول فروش نفت به حساب خودمان واریز می‌شود

پیش‌بینی همتی از وضعیت اقتصاد ایران در ماه‌های آینده

حمله قایق‌های جنگی اسرائیل به سواحل غزه

اینفوگرافی/ شلوغ‌ترین مسیر‌های مهاجرتی دنیا کجاست؟

خبر خوش وزیر کار درباره افزایش حقوق کارگران

آیا تاسیان واقعا سریال خوبی است؟

آبله میمونی همچنان در وضعیت اضطرار

اظهارات تازه پزشکیان درباره افزایش اختیارات استانداران

رکورد استقلال در دربی‌ها شکسته شد

عکس/ نمایی دیدنی از حرم امام رضا ۱۳۰ سال پیش و دوره قاجار

افزایش یارانه نان و دارو برای سال ۱۴۰۴

اعلام قیمت جدید زولبیا و بامیه در ماه رمضان

فیلم/ اژه‌ای: کسی که خطا کرده را با کسی که مرتکب فساد شده باید فرق گذاشت

عکس/ ساعت میلیاردی محمدرضا گلزار خبر ساز شد

عکس/ ایران رتبه پنجم جدیدترین رنکینگ لیگ‌ فوتبال آسیا

عکس/ سرویس و نگهداری لامبورگینی چقدر هزینه دارد؟

سقوط قیمت بیت کوین به کمتر از ۸۰ هزار دلار

زلنسکی وارد واشنگتن شد

قیمت رهن و اجاره آپارتمان در جنوب تهران + جدول

قیمت طلای جهانی کاهش یافت

روزگار سخت سیستان؛ بلای ویرانگری که گرد و غبار و خشکسالی بر سر یک استان آورد

هشدار یک اقتصاددان نسبت به وقوع ابرتورم در ایران

عکس/ لباس زنان در تشریفات دربار پهلوی ۵۰ سال پیش

شکست طرح مالیات بر خانه های خالی که پزشکیان هم به آن کنایه زد/ دولت به جای مالیات ستانی به دنبال کاهش تورم در نهاده‌های ساختمانی باشد

ماجرای واریز یارانه معیشتی ۳ میلیونی ماه رمضان چیست؟

چه تعداد خودرو امسال توسط خودروسازان تولید شد؟

قیمت پژوپارس ریخت+ جدول

تهرانی‌ها تابستان منتظر کم‌آبی باشند

عکس/ تئاتر دهقان ۵۴ سال پیش ابتدای خیابان لاله‌زار

ترامپ تحریم های علیه روسیه را تمدید کرد