تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۲۶ تير ۱۴۰۰

دولت از سفر‌های ارزان پساکرونا حمایت کند

مجید انصاری گفت: یکی از فکر‌های ما این است که مردم در دوران پساکرونا راحت و ارزان بتوانند به سفر بروند یا در همان شهر سکونت خود با کمترین دغدغه بتوانند از فضا‌های گردشی و تفریحی استفاده کنند. برای این منظور، باید قیمت‌های حمل و نقل را کاهش داد، چون با این قیمت‌ها امکان سفر برای عموم مردم وجود ندارد.

سفر‌های ارزان پساکرونا

اقتصاد ۲۴- ۱۷ ماه از شیوع ویروس کرونا در کشور می‌گذرد و علیرغم کشف چند واکسن در دنیا و ایران، همچنان طرح واکسیناسیون عمومی به منظور قطع زنجیره این بیماری در کشورمان به کندی پیش می‌رود.

در حالی که مردم در بسیاری از کشور‌های پیشرفته دز دوم واکسن را هم زده‌اند، در ایران حدود سه درصد جامعه دز اول واکسن را دریافت کردند و این یعنی برای قطع زنجیره ویروس کرونا باید ماه‌ها به انتظار نشست.

هرچند در این یک سال و نیم، اقتصاد ایران لطمات زیادی را به واسطه تحریم‌ها و کرونا دید، اما باید بپذیریم خسارت‌های روحی – روانی و اجتماعی که از بابت این ویروس منحوس به جامعه وارد شده، کمتر از آسیب‌های اقتصادی آن نبوده است و از این‌رو بسیاری از مردم در ایران علاقه دارند به هر قیمتی شده این بحران دست از سرشان بردارد.


بیشتر بخوانید: خطری که مسافران واکسن را تهدید می‌کند


در این یک سال و نیم و براساس آمارها، افسردگی، نزاع‌های خانوادگی و اجتماعی و حتی سرقت‌ها که مطمئناً ریشه در بحران اقتصادی دارد، بیش از همیشه شده است و ضرورت دارد که مسئولان برای مردم به خصوص در روز‌های پساکرونا برنامه‌ریزی کنند تا با بازسازی روحی – روانی مردم بتوان قدم‌های بلندتری در جهت پیشرفت کشور برداشت.

در همین خصوص، مجید انصاری، سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: شیوع ویروس کرونا در جهان و ایران، چالش‌های بسیاری در بخش‌های مختلف برای مسئولان و مردم به وجود آورد. عوارض ناشی از ویروس کرونا چند وجهی و گسترده است به خصوص در بخش اجتماعی. به طور مثال در زمینه تحصیل فرزندانمان با شیوع کرونا و تعطیلی مدارس، آموزش دچار مشکل شد، حتی بسیاری از دانش آموزان به علت نبود بستر تحصیل مجازی از تحصیل بازماندند، یا در بخش‌های ورزشی، اوقات فراغت و گردشگردی تاثیر ویروس کرونا و آسیب‌های وارده مشهود است. تمامی این نکات در رشد و توسعه یک جامعه دخیل است، زیرا آن ورزشکار که به علت نبود امکانات، از تمرین خود بازمی‌ماند و یا دانش آموزی که به دلیل نداشتن تبلت و اینترنت در نقاط مختلف ایران، امکان ادامه تحصیل را پیدا نمی‌کند، نتیجه چنین بحرانی است. همین دلایل کافیست که مسئولان به طور جدی به فکر برگرداندن روحیه، امید و انگیزه به مردم باشند.

نماینده ممسنی و رستم در مجلس افزود: در شرایط فعلی و شیوع نوع جدید ویروس کرونا و افزایش آمار فوتی‎های ناشی از این ویروس، تنها نکته مثبت و امیدبخشی که وجود دارد، تولید واکسن داخلی است که در راستای تولید داخلی و اعتماد به متخصصین کشور است و امیدواریم هرچه سریع‌تر با واکسن‌های داخلی و خارجی، واکسیناسیون عمومی به طور کامل برای تمام جمعیت ایران انجام شود.

بیشتر بخوانید: کاهش گردشگران سلامت به دلیل کرونا

وی تصریح کرد: دولت سیزدهم در دوران پساکرونا رسالت مهمی را بر دوش دارد. یکی از مهم‌ترین کار‌های دولت آقای رئیسی باید، ایجاد امید و آرامش بخشیدن به زندگی و معیشت مردم باشد، یعنی دولت در دوران پساکرونا نباید بگوید که ویروس از کشور رخت بست و حالا سعی و تلاش کنیم تا آینده کشور را بسازیم. مردم توقع دارند مسئولان برای بازسازی روحیه آن‌ها تلاش و تا حدی خسارت‌های وارده شده به خصوص در حوزه زندگی اجتماعی و شخصی را رفع و رجوع کنند.

مجید انصاری، سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس

این نماینده استان فارس اظهار داشت: برای برطرف کردن خلاء‌های کشور که در دوران کرونا پررنگ‌تر شد، می‌بایست در زمینه‌های مختلف اجتماعی آسیب شناسی جدی و اصولی کرد. یکی از مهم‌ترین بخش‌ها، آموزش و پرورش است که باید بستر تحصیل حضور دانش آموزان در مدارس با حداکثر امکانات فراهم شود. حتماً باید فضایی آماده شود که فرزندانمان بتوانند با ورود به مدارس و دانشگا‌ه‌ها جبران گذشته که کاهش سواد تحصیلی بود را بکنند. از سوی دیگر، احیای صنعت گردشگری باید یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم باشد، چون تاثیر مستقیم در شادی و نشاط مردم و اقتصاد ایران دارد.

انصاری افزود: مجلس از سال گذشته، آسیب شناسی در زمینه کرونا را شروع کرد، به گونه‌ای که در بودجه ۱۴۰۰ تلاش شد تا نگاه ویژه‌ای به مشاغل آسیب دیده از کرونا شود و تسهیلاتی برای بهبود معیشت مردم، مانند وام کرونا لحاظ شود. از سوی دیگر، مجلس ریل‌گذار دولت است و با همکارانمان در تلاشیم طرح‌هایی را آماده کنیم تا دولت بتواند در دوران پساکرونا با عمل به آن برنامه‌ها، مردم را از فشار‌های روحی – روانی خارج کند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس یادآور شد: یکی از فکر‌های ما این است که مردم در دوران پساکرونا راحت و ارزان بتوانند به سفر بروند، یا در همان شهر سکونت خود با کمترین دغدغه بتوانند از فضا‌های گردشی و تفریحی استفاده کنند. برای این منظور، باید قیمت‌های حمل و نقل را کاهش داد، چون با این قیمت‌ها امکان سفر برای عموم مردم وجود ندارد. اگر دولت نتواند قیمت حمل و نقل و بلیط‌ها را کاهش دهد حتماً باید تسهیلات و کار‌ت‌های اعتباری را در اختیار مردم گذاشت که بتوانند تا حدی نیاز خود را برطرف کنند. این کار، هم روحیه مردم را بهبود می‌بخشد و هم صنعت گردشگری که حدود دو سال است آسیب دیده را سرپا می‌کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: باید کاری کنیم که در دوران پساکرونا، مردم و مسئولان همراه‌تر از همیشه به آبادانی کشور فکر کنند. ما نمی‌توانیم همیشه از مردم توقع همکاری و همراهی داشته باشیم، ولی نیاز‌های آن‌ها را نادیده بگیریم.

 

منبع: جامعه ۲۴

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ ژست عجیب شیدا یوسفی با فرش ایرانی

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ نمایی بی نظیر از ۶۳ سال پیش ایستگاه راه آهن یزد

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

عکس/ استایل بهاری زیبا کرمعلی با عینک چند میلیونی و رنگ موی سال

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

مرگ هولناک دختر مدرسه‌ای در ویلای اجاره‌ای

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟

فیلم/ تمرین شنای سوئدی امام جماعت با نمازگزاران در مسجد

خوانندگی زنان با کدام قواعد فقهی و قانونی مغایرت دارد؟

عکس/ سلفی حسن روحانی و ابطحی در یک مراسم افطاری