تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۰۴ آبان ۱۴۰۰

ترفند‌های پخت خورش قیمه

یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای سنتی ایرانی خورش قیمه است. طبخ خورش قیمه لذیذ و جا افتاده نیازمند رعایت نکات و فوت و فن‌هایی است که در ادامه این مطلب به شرح آنها پرداخته‌ایم.

ترفند‌های پخت خورش قیمه

اقتصاد ۲۴- خورش قیمه گل سرسبد خورش‌های ایرانی و پای ثابت سفره‌های رنگین مجالس، مهمانی‌ها و مراسم مذهبی و هیئت‌هاست. این غذای سنتی که قدمت آن به زمان ساسانیان باز می‌گردد، طرفداران زیادی دارد و یکی از مهم‌ترین گزینه‌ها در برنامه غذایی کدبانوی خانه محسوب می‌شود. شاید برای شما هم پیش آمده باشد و یا شنیده باشید که خورش قیمه فلان رستوران یا فلان هیئت طعم بی‌نظیری دارد که خوشمزه‌تر از آن خورش قیمه را جایی ندیده و تجربه نکرده‌اید.

بهتر است بدانید که در تهیه این خورش محبوب یک سری نکات و ترفند‌های مهم وجود دارد که با رعایت کردن آن‌ها می‌توانید خورش قیمه جا افتاده با عطر و طعمی بهشتی را تجربه کنید. در این مطلب مهم‌ترین نکات و ترفند‌های پخت قیمه تقدیم شما کاربران گرامی خواهد شد.

نکات مهم و فوت و فن‌های پخت خورش قیمه
۱ ـ اولین و مهم‌ترین نکته برای تهیه خوش قیمه زمان کافی برای پخت و جا افتادن آن است. اگر قصد تهیه خورش قیمه دارید، حتما زودتر اقدام کنید و حداقل ۶ ساعت زمان را برای جا افتادن و لعابی شدن خورش قیمه در نظر بگیرید.


بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی سبزیجات؛ فوری و خوشمزه


۲ ـ همیشه سعی کنید لپه را جداگانه نیم‌پز و بعد به خورش اضافه کنید. به این ترتیب که ابتدا لپه را همراه با کمی آب توی یک قابلمه بریزید و روی شعله اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید و کمی نیم‌پز شود. ۱۵ دقیقه بعد لپه را توی صافی بریزید و روی آن آب بگیرید تا کف و بوی لپه از بین برود. هنگام پخت خورش قیمه بعد از اینکه کمی گوشت را با پیاز تفت دادید، لپه نیم‌پز را به آن اضافه کنید و همراه با گوشت تفت بدهید. با این کار بوی بد لپه از بین می‌رود؛ همچنین لپه‌ها بعد از پخت و جا افتادن خورش له و وا رفته نخواهند شد.

۳ ـ یکی از مهم‌ترین نکات در تهیه قیمه خوشمزه چگونگی اضافه کردن رب به خورش است. هرگز رب را مستقیم توی خورش قیمه نریزید. در یک ماهی تابه کوچک رب را با کمی روغن سرخ کنید و سپس به خورش قیمه اضافه کنید. توجه داشته باشید اگر رب را بیش از حد سرخ کنید، می‌سوزد و تلخ می‌شود.

۴ ـ یکی دیگر از مواردی که در خوشمزه و خاص شدن خورش قیمه تاثیر دارد، نوع گوشتی است که از آن استفاده می‌کنید. گوشت گوسفندی تازه بهترین گزینه برای پخت خورش قیمه است.

۵ ـ در مرحله آخر پخت قیمه وقتی خورش جا افتاده و آماده شد، به اندازه یک قاشق غذاخوری گلاب، و یک چهارم قاشق چای‌خوری پودر هل و نصف قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کنید و پس از ۱۵ دقیقه اجاق گاز را خاموش کنید. یکی از مهم‌ترین ترفند‌های پخت قیمه و طعم بی‌نظیر آن همین اضافه کردن شکر، گلاب و هل در مرحله آخر است.

۶ ـ برای پخت خورش قیمه هرگز از پودر دارچین استفاده نکنید؛ زیرا رنگ خورش را تیره می‌کند. برای اینکه خورش قیمه شما طعم دارچین داشته باشد، هنگام تفت دادن گوشت و پیاز چند تکه چوب دارچین بزرگ توی قابلمه بیاندازید و در مرحله آخر پخت حتما چوب دارچین‌ها را از خورش خارج کنید.

۷ ـ برای چاشنی قیمه به جای آب لیمو حتما از لیمو عمانی برای خوش طعم شدن خورش استفاده کنید. بهتر است قبل از استفاده لیمو عمانی‌ها را یک ساعت در آب گرم خیس کنید تا تلخی‌اش گرفته شود. هنگام اضافه کردن لیمو عمانی‌ها به خورش حتما با چاقو چند شیار کوچک روی لیمو‌ها ایجاد کنید.

۸ ـ پیاز یکی از مهم‌ترین مواد در ترکیب خورش قیمه است. سعی کنید حتما از پیاز سفید که عطر و طعم بهتری دارد، برای تهیه خورش قیمه استفاده کنید. در استفاده از پیاز دست و دل باز باشید و هرگز برای پخت قیمه از پیاز داغ آماده استفاده نکنید. پیاز باید به صورت خام و تازه باشد و بعد از اینکه کمی نرم شد، گوشت را اضافه کنید تا با آب پیاز و روغن تفت داده شود.

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

ناترازی بنزین با اقتصاد ایران و سلامت جامعه چه می‌کند؟

بهترین استراتژی برای مقاومت چیست؟

عباس نیلفروشان که بود؟

قیمت ماهی امروز + جدول

وضعیت آلودگی هوای تهران در ۸ مهر ۱۴۰۳

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ امروز

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

پشت پرده‌های قیمت نجومی و چند برابری قهوه در ایران/ قهوه فوری با ارز نیمایی با دلار چند تومانی محاسبه می‌شود؟

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

پیش بینی بورس امروز یکشنبه ۸ مهر ۱۴۰۳

خبر خوب برای دیابتی‌ها

عوارض مصرف زیاد ویتامین C

سمی به نام ترکیب چای و عسل

با این ورزش چربی‌سوزی کنید

قیمت دلار تا بهمن ماه به ۷۰ هزار تومان می‌رسد؟/ بازار‌ها در انتظار شوک جدید گرانی دلار

نخستین واکنش محمود احمدی‌نژاد به شهادت سیدحسن نصرالله

تصویری از شهیدان حاج قاسم سلیمانی و سید حسن نصرالله

فیلم/ لحظه اعلام شهادت شهید نصرالله در حرم امام علی (ع)

عکس/ محدودیت انتشار تصاویر شهید سیدحسن نصرالله در اینستاگرام

عراقچی خواستار برگزاری فوری نشست فوق‌العاده سران کشورهای اسلامی شد

جاده کرج - چالوس باز شد

آغاز نام‌نویسی برای اعزام نیروها به لبنان؟

دفاع تمام قد بایدن از ترور شهید نصرالله

پیکر سید مقاومت کجا به خاک سپرده می‌شود؟ + عکس

تمامی پروازهای ایران به بیروت لغو شد

رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح پیام صادر کرد

فیلم/ حزن ،اشک و اندوه در پارلمان عراق پس از خبر شهادت سید حسن نصرالله

سینماها و تئاترها تا اطلاع ثانوی تعطیل شدند

فیلم/ گریه‌های مداوم در محل شهادت سیدحسن نصرالله

فیلم/ مجری سابق صدا و سیما با تیپ و حجابی متفاوت!

درویش: رای بیرانوند زودتر صادر شود

عکس/ فقیهه سلطانی با آرایش ملو در کنار دخترش

لبنان ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد

واکنش وزیر کشور و سخنگوی دولت به ترور شهید نصرالله

آخرین وضعیت بازسازی ورزشگاه آزادی

عکس/ سردار شهید نیلفروشان در محضر رهبر انقلاب

۵ روز عزای عمومی در ایران

فیلم/ نخستین ویدیو از پیکر شهید سید حسن نصرالله