اقتصاد۲۴- مرتضی صفری در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر منطقه آزاد ماکو افزود: ظرفیتهای گردشگری خدادادی بسیاری در کشور داریم که بالقوه مانده اند و بالفعل تبدیل نشده است و سیاست دولت ارتقای حوزه گردشگری و میراث فرهنگی کشور است.
وی با بیان اینکه هرسه بخش گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مکمل و لازم و ملزوم هم هستند ادامه داد: در معرفی و شناساندن جاذبههای گردشگری منطقه نقایصی داریم که سادهترین اقدام برای آن نصب تابلوهای تبلیغاتی و حساس سازی مخاطبان درخصوص جذابیت سفر به این منطقه میباشد.
صفری با اشاره به اینکه خوشبختانه شهرستانهای واقع در منطقه آزاد ماکو ظرفیتهای گردشگری بهتری نسبت به دیگر شهرهای استان دارند اضافه کرد: ۱۶۰ اثر ثبت ملی در منطقه آزاد ماکو موجود است و این ظرفیت بی نظیری است.
وی تاکید کرد: باید موضوع بافت تاریخی شهر ماکو را مدیریت کنیم و در کنار حفاظت و صیانت از آثار، رضایت مردم را نیز در نظر داشته باشیم.
بیشتر بخوانید: بلاتکلیفی فعالان اقتصادی در مناطق آزاد/ توسعه مناطق آزاد از مسیر اجرای ماده ۶۵ قانون احکام دائمی کشور میگذرد
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: در خصوص بناهای پردیسان در صورت رفع مشکل واگذاری بناهای متعلق به دارایی و نیروی انتظامی، احیای این بناها بزودی آغاز میشود.
وی حجم سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه گردشگری منطقه آزاد ماکو را ۱۶۸۴ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: اگر به ظرفیت موجود منطقه، این حجم از زیرساختها نیز اضافه شود در هتلینگ و اسکان منطقه آزاد ماکو مشکلی نخواهیم داشت.
صفری اعتبار استانی تخصیص یافته به سه شهرستان واقع در منطقه آزاد ماکو را ۲میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان عنوان کرد و افزود: این مبلغ به دلیل محدودیت اعتباری دولت ناچیز است و با مشارکت سازمان منطقه آزاد ماکو و سرمایه گذاران بخش خصوصی میتوانیم جهش قابل قبول در حوزه گردشگری را در منطقه شاهد باشیم.