اقتصاد۲۴- دکتر اسماعیل للـهگانی در کمیته نقدینگی این بانک گفت: حدود 80 درصد تأمین مالی طرح ها و پروژه های اقتصادی توسط شبکه بانکی انجام می شود و تعامل بازار سرمایه و بانک ها می تواند به رشد و شکوفایی هر چه بیشتر اقتصاد کشور کمک کند.
وی تصریح کرد: منابع محدود شبکه بانکی مانع از پاسخگویی به تمام نیازهای اقتصادی است بنابراین، باید از ابزارهای نوین تأمین مالی همچون اوراق گام، گواهی سپرده خاص و انتشار اوراق با همکاری بازار سرمایه استفاده کرد و این ابزارهای نوین نقطه پیوند و همکاری شبکه بانکی با بازار سرمایه است که باید بر آن تأکید کرد.
مدیرعامل بانک رفاه کارگران افزود: اگر چه بار اصلی تأمین مالی بر دوش شبکه بانکی است، اما برای اینکه بانک ها بتوانند وظیفه و رسالت خود را به خوبی انجام دهند، نیاز به استفاده از ابزارهای جدید و نوین تأمین مالی دارند.
بیشتر بخوانید: پرداخت تسهیلات ۲۰ میلیون تومانی به بازنشستگان در بانک رفاه کارگران آغاز شد
دکتر لله گانی ادامه داد: سیاست های بانک مرکزی در سال جدید، کنترل نقدینگی و کاهش تورم در اقتصاد است. بانک رفاه کارگران برای همراهی با این سیاست ها، از ابتدای سال جدید با تشکیل کمیته نقدینگی تلاش کرد هم نقدینگی بانک را مدیریت و هم منابع لازم را برای طرح ها و پروژه های اقتصادی تأمین کند.
وی اظهار داشت: در موضوع تسویه مطالبات بانک رفاه کارگران از سازمان تأمین اجتماعی، سهام برخی از شرکت ها به بانک واگذار شده است که با تصویب هیئت مدیره، فروش سهام شرکت ها و دارایی های مازاد در اولویت برنامه ها قرار گرفته است.
دکتر للـهگانی در پایان تصریح کرد: با تشکیل کمیتهای ویژه، راهکارهای تعامل بانک رفاه کارگران با بازار سرمایه مورد بررسی قرار می گیرد و امیدواریم بتوانیم حضور مؤثری در این بازار داشته باشیم.