تاریخ انتشار: ۱۹:۱۲ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۴

جان باختن ۳ دانش‌آموز تهرانی در سواحل رامسر

آموزش‌وپرورش درباره جان باختن سه دانش‌آموز در دریا گفت:اردوی مورد اشاره هیچ‌گونه ارتباطی با آموزش و پرورش نداشته و به‌صورت مستقل توسط یکی از نهادهای محلی یعنی مسجد محله، برنامه‌ریزی و اجرا شده است.

جان باختن ۳ دانش‌آموز تهرانی در سواحل رامسر

اقتصاد۲۴- در روز‌های اخیر خبر غرق شدن سه دانش‌آموز تهرانی در سواحل رامسر بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها داشته است. این حادثه تلخ برای دانش‌آموزانی رخ داد که به‌صورت گروهی به اردو رفته و در منطقه‌ای با هشدار شنا ممنوع وارد دریا شده بودند؛ اقدامی که متأسفانه به جان‌باختن سه نوجوان منجر شد.

روابط عمومی آموزش و پرورش منطقه ۱۷ شهر تهران در واکنش به این سانحه ناگوار، با ابراز تأسف عمیق و تسلیت به خانواده‌های داغدار، توضیحاتی برای تنویر افکار عمومی ارائه کرد.

بر اساس این اطلاعیه، اردوی مورد اشاره هیچ‌گونه ارتباطی با آموزش و پرورش نداشته و به‌صورت مستقل توسط یکی از نهاد‌های محلی یعنی مسجد محله، برنامه‌ریزی و اجرا شده است.


بیشتر بخوانید:  فیلم/ لحظه نجات جوان تهرانی در آب هاى ساحلى رامسر


هیچ‌گونه مجوزی از سوی آموزش و پرورش برای برگزاری این اردو صادر نشده است و اساساً از زمان آغاز شرایط فوق‌العاده و جنگ ۱۲ روزه اخیر، سامانه صدور مجوز اردو‌های برون‌استانی به‌طور کامل غیرفعال بوده است.

همچنین، محل اعزام، اسکان و اجرای برنامه نیز در هیچ‌یک از مراکز متعلق به آموزش و پرورش نبوده و به گفته این نهاد، سفر مذکور به‌صورت کاملاً خارج از چارچوب فعالیت‌های رسمی نظام تعلیم و تربیت صورت گرفته است.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار