تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۸

درخواست عربستان برای واردات بنزین از ایران

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه تولید نفت عربستان ۲۵ میلیون لیتر کاهش پیدا کرده است، گفت: عربستان دست نیاز به سمت ایران دراز کرده تا بتواند بنزین مورد نیاز خود را از ایران وارد کند.
2727140
اقتصاد24- ابوالفضل حسن‌بیگی در خصوص حمله انصارالله به مجتمع نفتی آرامکو عربستان و همچنین درخواست عربستان برای واردات بنزین از ایران گفت: در حال حاضر دو جبهه سنگین در خاورمیانه در مقابل یکدیگر قرار گرفتند، اسلام و ملت‌های مسلمان در یکسو و جبهه کفر و نفاق به سرکردگی آمریکا در سوی دیگر، جبهه کفر سربازانی تا بن دندان مسلح در اختیار دارد و در جبهه حق ملت‌های منطقه و جبهه مقاومت هستند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: امروز شاهد بلوغ، قدرت نمایی و قدرت‌یابی جبهه مقاومت در منطقه و جهان هستیم، جبهه مقاومت با اتکا به جوانان خود توانسته جایگاه قدرتمندی را کسب کند و جبهه کفر را شکست دهد، آمریکا و اذنابش در عراق، سوریه، لبنان و خاورمیانه شکست خوردند، این امر موجب شده در خاورمیانه دست به اقدامات خبیثانه‌تری بزنند.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: امروز عربستان زندان ها، بیمارستان ها و مناطق مسکونی را در یمن بمباران می کند. آمریکا، عربستان و اسرائیل قوانین بین المللی را زیر پا می گذارند تا روحیه مردم یمن را تضعیف کنند.

عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: کشورهای عربی ائتلاف چندگانه علیه یمن ایجاد کردند و امروز به جایی رسیدند که هر نقطه‌ای را که عربستان و امارات در یمن تصرف و تثبیت می‌کنند با موشک باران یمنی‌ها از دست می‌دهند.

اشتباه عربستان در همکاری با آمریکا برای تحریم فروش نفت ایران


وی با اشاره به ساخت پهپادهای رادار گریز توسط یمنی‌ها اظهار داشت: انصارالله مجتمع نفتی آرامکو را بمباران کرد، این اقدام پیروزی برای جبهه مقاومت در منطقه بود زیرا اولا قدرت و اقتدار ملت یمن علیه ارتش عربستان سعودی و آمریکا را نشان می‌داد، ثانیا ثابت کرد آمریکایی‌ها نمی توانند توسط ناوهای خود از ریاض و آرامکو حفاظت کرده و از طرفی پهپادهای جبهه انصار الله یمن را منهدم کنند. آرامکو یکی از بزرگترین مجتمع های نفتی عربستان است که آمریکایی‌ها اعلام کرده بودند از آن حفاظت می‌کنند اما نتوانستند این کار را انجام دهند.

حسن‌بیگی خاطر نشان کرد: عربستان سعودی در مراحل مختلف تحریم ایران توسط آمریکا در ابتدای انقلاب، در دوران دفاع مقدس و در دوران تحریم‌های اقتصادی، هر بار در همراهی با جبهه استکبار اعلام می‌کرد که نفت خود را جایگزین نفت تولیدی ایران خواهد کرد تا بازار نفت بین المللی مشکلی پیدا نکند و در واقع از آمریکا برای تحریم ایران دفاع می‌کرد.

بازسازی آرامکو سال‌ها طول می کشد


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: با بمباران مجتمع نفتی آرامکو از سوی یمنی‌ها، عربستان این بار نخواهد توانست نفت مورد نیاز جهان را تامین کند.

عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس اظهار داشت: بخشی از پالایشگاه نفت عربستان به کلی ذوب شده است و تا سال‌ها قابل بازسازی نیست و علاوه بر این روحیه کارکنان این شرکت کاملا از بین رفته است و مستشاران خارجی از ترس حمله مجدد یمنی‌ها در حال ترک شرکت‌های نفتی عربستان هستند.

حسن‌بیگی گفت: آمریکا امروز اعلام کرد که ما از ریاض محافظت می‌کنیم، آمریکا پیش از این آرامکو را تحت حفاظت خود اعلام کرده بود اما این شرکت نفتی برای سومین بار بمباران شد.

قیمت نفت قطعا افزایش می یابد


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطر نشان کرد: آمریکا به هم پیمانانش در اروپا اعلام کرده که از ذخایر استراتژیک نفتی خود استفاده کنند تا قیمت نفت افزایش نیابد. با توجه به اینکه در آستانه فصل سرما قرار داریم، کشورهای اروپایی و آمریکا نمی‌توانند در بلند مدت از ذخایر استراتژیک خود استفاده کنند لذا قطعا قیمت نفت افزایش قابل توجهی پیدا خواهد کرد.

وی با بیان اینکه عربستان در سطح جهان نا امنی ایجاد کرده است، گفت: امروز رژیم صهیونیستی نیز نگرانی خود را از اقدامات عربستان پنهان نمی‌کند. عربستان اعلام کرده بود ظرف شش ماه یمن را تصرف می‌کند اما امروز سال‌ها از حمله عربستان به یمن می‌گذارد.

کشتی‌های آمریکایی و انگلیسی در باب‌المندب امنیت ندارند


حسن بیگی با بیان اینکه یکی از آبراه های بزرگ جهان باب المندب است خاطرنشان کرد: ناوهای آمریکایی و انگلیسی در باب المندب حرکت می کنند و امنیت ندارند زیرا موشک‌های زیادی اطراف باب المندب مستقر شده است.

عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس ادامه داد: مجموع عملکرد ایران و مقاومت افکار عمومی جهان را علیه زیاده خواهی‌های آمریکا برانگیخته است تا جایی که حزب جمهوری خواه در آمریکا نسبت به استراتژی متزلزل ترامپ در برابر ایران انتقادات فراوانی دارد و معتقد است جمهوری اسلامی در حال بهره‌برداری از این استراتژی است.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: آمریکا و هم پیمانان منطقه ای‌اش در غرب آسیا نه تنها نتوانستند طرح خود مبنی بر شکل‌گیری خاورمیانه جدید را اجرایی کنند، بلکه امروز جبهه مقاومت نقشه خاورمیانه جدید را به نفع جمهوری اسلامی ایران رقم زده است.

جبهه مقاومت نقشه خاورمیانه جدید را به نفع ایران طراحی کرد


عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: امروز کشورهایی که در مقابل مقاومت قرار گرفته بودند در کنار مقاومت هستند، اقتدار و هژمونی آمریکا در منطقه فرو ریخته و شکست است. آمریکا مقصر اصلی این شکست را اسرائیل می‌داند که ایالات متحده را فریب داده و در باتلاق خاورمیانه فرو برده است.

وی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران به راحتی تحریم‌ها را دور زده و نفت خود را به فروش می‌رساند و پولش را به کشور باز می‌گرداند و استراتژی مقام معظم رهبری برای عبور از تحریم‌ها ارتباط با روسیه، چین، هند و تامین نیاز میلیون‌ها نفر جمعیت کشورهای همسایه ایران بوده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی تاکید کرد: آمریکا متکی به پول نفت عربستان بود و حوثی‌ها به راحتی این درآمد را قطع کرده‌اند. جهان امروز باید بداند که جمهوری اسلامی ایران تنها کشور با ثبات منطقه است که می‌تواند نفت جهان را تامین کند.

حسن‌بیگی اظهار داشت: در پی حمله پهپادی یمن به پالایشگاه عربستان تولید نفت عربستان ۲۵ میلیون لیتر کاهش یافته است لذا جهان نیازمند نفت ایران در آستانه فصل سرما خواهد بود زیرا ایران مطمئن ترین و امن ترین مسیر برای تامین سوخت مورد نیاز جهان است.

وی ادامه داد: علاوه بر این عربستان نیز دچار مشکل شده است زیرا تولید بنزین و فرآورده‌های نفتی در این کشور به شدت کاهش یافته و به همین دلیل دست نیاز به سمت ایران دراز کرده است تا بتواند بنزین مورد نیاز خود را از ایران وارد کند. ایران حدود ۲۰ میلیون لیتر مازاد بر نیاز خود بنزین در تولید می کند و می تواند به عربستان بفروشد.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: آمریکا نگران افزایش قیمت نفت در جهان است و به کشورهای اروپایی دستور داده است که از ذخایر استراتژیک نفتی خود استفاده کنند. با توجه به اینکه بازسازی پالایشگاه نفت عربستان ماه‌ها و حتی بیش از یک سال به طول خواهد انجامید و علی‌رغم میل آقای ترامپ قیمت نفت قطعا افزایش می یابد.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع موتورسیکلت در بازار امروز + جدول

قیمت انواع زعفران + جدول

عکس/ حضور سردار قاآنی و فرمانده‌کل ارتش و سپاه در مراسم چهلم سرلشکر باقری

عکس/ شهادت سرهنگ جواد نارنجی ۲۹ روز پس از حمله اسراییل

عکس/ چهره خندان فریبرز عرب نیا در ۳۲ سالگی به همراه همسر اولش آتنه فقیه‌نصیری در تئاتر شهر

عکس/ لباس و ژست عجیب اشرف پهلوی ۶۵ سال پیش در جشن عروسی سوم اش

عکس/ چهره دیده نشده از مادرزن سنان بن انس سریال مختارنامه در ۶۶ سالگی

عکس/ طعنه کاریکاتوری روزنامه اصلاح طلب به سخنگوی دولت

عکس/ چهره زیبا و دیده نشده ملوک سریال پدرسالار ۶۴ سال پیش در کنار دخترش ثریا

عکس/ دیدار دوستانه فردین، کیومرث پوراحمد و داوود رشیدی ۳۴ سال پیش با استایل رسمی

عکس/ آتش‌سوزی مرگبار خودروی ۲۰۶ در بزرگراه تهران - قم

عکس/ منظره رویایی و دیده نشده تهران ۱۴۰ سال پیش در دوران قاجار با دروازه تاریخی

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ اتفاق عجیب برای صداوسیما بعد از سریال پایتخت

عکس/ حمایت حسن یزدانی از کودکان غزه

فرزندان بازنشستگان در صف وام ازدواج

فیلم/ جزئیات حذف یارانه سه دهک بالا

عکس/ استوری تازه و معنادار ترلانه پروانه با متنی عجیب

عکس خاصی که از جلیلی و رسایی شکار شد

فیلم/ سیل مرگبار در آمریکا

عکس/ تولد ۵۶ سالگی جنیفر لوپز در ترکیه

تهران فردا ۴ مرداد ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

عکس/ اولین دیدار با میرحسین موسوی پس از ۱۵ سال حصر

تغییر ساعت فعالیت ادارات در این استان

فیلم/ سردار قاآنی در مراسم چهلمین روز شهادت سردار سلامی

عکس/ استایل پریناز ایزدیار بیشتر از ۲۰۰ میلیون آب خورد!

عکس/ واضح‌ترین تصویری که ناسا از سطح مریخ منتشر کرده است

اولین گفت‌و‌گو‌های ایران و اروپا بعد از جنگ ۱۲ روزه

گروسی: ایران آماده مذاکرات فنی است

فیلم/ روایت دختر شهید طهرانچی از دقایق اولیه موشک باران اسرائیل

رونمایی از زنی که می‌خواست نتانیاهو را بکشد+ عکس

۷ تکلیف راهبردی در پیام رهبری به مناسبت اربعین شهدای جنگ ۱۲ روزه

مدافع پاری‌سن‌ژرمن به اردوی پرسپولیس اضافه شد

عکس/ دیدار عراقچی با خانواده شهید حاجی‌زاده

عکس/ خداحافظی معنادار هوتن شکیبا با سریال تاسیان

عکس/ کامنت وینگر خارجی استقلالی‌ها را سر ذوق آورد

عکس دیده نشده از قالیباف و فرزاد حسنی در مراسم احمد توکلی

فیلم/ عملیات نجات یک کوهنورد در ارتفاعات دماوند

نحوه خرید و فروش مسکن تغییر کرد + جزییات

محرومیت علیرضا بیرانوند؛ حرفش را هم نزنید!

فیلم/ تازه‌ترین جزییات مذاکرات استانبول

عکس/ توضیحات غریب آبادی درباره مذاکره با سه کشور اروپایی

چرا اتحادیه نانوایان قیمت جدید نان را اعلام نمی‌کند؟

واکنش امیرحسین ثابتی به مصاحبه عراقچی با فاکس نیوز

فیلم/ فراستی بعد از پورشیرازی به لیلا هم رحم نکرد!

آتش‌سوزی گسترده شیراز پس از ۲۲ ساعت مهار شد

ادعای تازه نتانیاهو علیه ایران

محو کردن اسرائیل از روی زمین عزم رهبری است

صدور هشدار قرمز برای این استان‌ها

این دارو بدون ورزش و رژیم چربی می‌سوزاند

وداع با خودکفایی/ بحران خشکسالی، بی آبی و کشاورزی پرهزینه آینده ایران را به واردات صرف گره زد

عکس/ نقشه تاریخی تهران ۸۰ سال پیش

قطعی جهانی کم‌سابقه استارلینک ایلان ماسک

تنبلی معده را چگونه درمان کنیم؟

اعلام شعار روز جهانی پیشگیری از غرق شدگی

منبرنشینی به سبک علی لاریجانی در هیئت میثم مطیعی/ چگونه رئیس مجلس قانون گذار برجام روی منبر مداح ضد برجام سخنرانی کرد؟

محاسبه قیمت خودروهای وارداتی تغییر کرد؟

اردوان پنجم اشکانی کیست چرا در نبرد هرمزدگان شکست خورد؟

عکس/ واکنش سی‌ان‌ان به وضعیت دردناک انسانی در غزه

فیلم/ لحظه سقوط هواپیمای روسی آنتونف ۲۴

عکس/ نانوایی در عهد قاجار و حدود ۱۲۵ سال پیش

جوئل کوجو از استقلال جدا شد

موضع جدید رافائل گروسی درباره ایران