تاریخ انتشار: ۰۶:۴۱ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۸
اقتصاد ۲۴ گزارش می‌دهد؛

همه اقدامات کرونایی منطقه آزاد کیش/ تعطیلی کلیه فعالیت‌ها‌ی تفریحی و گردشگری در کیش

رئیس مرکز توسعه سلامت و سخنگوی شورای سلامت سازمان منطقه آزاد کیش گفت: این منطقه از ابتدای شیوع کرونا در چین و با توجه به اینکه مراودات کالا و مسافر با چین داشتیم، تمهیدات لازم را با شورای سلامت و شورای اداری جزیره اتخاذ و ابلاغیه‌ها و هشدار‌های لازم را در این زمینه ارائه کرد.
همه اقدامات کرونایی منطقه آزاد کیش/ از نظارت بر کمپ های کارگری تا کنترل مبادی ورودی مسافران به کیش
اقتصاد ۲۴ - از روز‌های نخست شیوع ویروس کرونا در ایران، مناطق آزاد نیز پا به پای دیگر مناطق، فعالیت‌ها و اقدامات بسیاری برای کنترل این ویروس و گسترش بهداشت و سلامت داشته اند. منطقه آزاد کیش نیز روز جمعه دوم اسفند ماه جاری با تشکیل ستاد پیشگیری از شیوع ویروس کرونا با حضور مسئولان و کادر درمانی بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش، طی جلسه‌ای راهکار‌های پیشگیری از شیوع ویروس H ۱ N ۱ و تعبیه اتاق ایزوله در شرایط بحران احتمالی برای بیماران مشکوک به کرونا در کیش را بررسی کردند.

در این نشست مقرر شد تا به‌منظور آگاهی بیشتر کیشوندان، با ارائه توضیحاتی در برنامه زنده و همچنین مرجع قرار دادن اطلاعات رئیس مرکز توسعه سلامت و رئیس بیمارستان در این خصوص، به حذف شایعات کمک شود.
 
غلامحسین مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش شامگاه دوشنبه ۱۲ اسفند در بازدید از تجهیزات بیمارستان تخصصی و فوق‌تخصصی کیش، ضمن تشکر و قدردانی از تلاش‌های ارزشمند پرسنل بیمارستان تخصصی و فوق‌تخصصی کیش برای کنترل و پیشگیری بیماری کرونا گفت: در راستای مصوبات شورای سلامت کیش بیمارستان تخصصی و فوق‌تخصصی کیش نیز اقدامات پیشگیرانه را در این خصوص اتخاذ کرده و با ارائه خدمات ارزشمند کادر پزشکی و درمانی این بیمارستان آرامش خاطر مضاعفی را در ساکنین کیش ایجاد کرده که قابل تقدیر است.

در همین راستا و طی هفته گذشته عزت‌الله محمدی، مدیرکل فرودگاه‌های کیش نیز خبر از به‌کارگیری تدابیر لازم برای پیشگیری و شیوع بیماری کرونا در کیش خبر داد و گفت: بنابر دستورالعمل‌هایی که فرودگاه‌ها در چنین شرایطی دارند، فرودگاه کیش نیز در همین راستا فعالیت‌های خود را آغاز کرده و درصورت لزوم تدابیر شدیدتری هم به‌کار گرفته می‌شود.
وی همچنین از میکروب‌زدایی و گندزدایی مرتب تمامی تجهیزات فرودگاه، نشیمن‌گاه‌ها، دستشویی‌ها و... و آموزش لازم به کارکنان برای مقابله با ویروس سخن گفت.
بیشتر بخوانید: انجام عملیات ضدعفونی در فرودگاه بین المللی کیش
درهمان روز‌های اول شیوع کرونا در ایران، مجید ملانوروزی، معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش هم در ابلاغیه‌ای به مراکز اقامتی و دفاتر مسافرت هوایی اعلام کرد: همانگونه که اطلاع دارید رعایت حقوق گردشگران و حفظ امنیت بهداشتی و آرامش روانی گردشگران از اهم وظایف فعالان صنعت گردشگری است. در همین راستا باتوجه به شرایط خاص روز‌های اخیر و سیاست‌های اتخاذ شده برای رفع مشکلات گردشگران محترم، ضمن رعایت الزامات «دستورالعمل پیشگیری و کنترل شیوع ویروس کرونا» به‌موجب ابلاغیه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به شماره ۳۹۴۱۳/۹۸۲۴۰۰ مورخ 98/12/06 و ابلاغیه سازمان هواپیمایی کشوری به شماره ۶۰۵۹۸ مورخ 98/12/06 که به پیوست ارائه می‌گردد، شایسته است از تاریخ یکم اسفند ماه سال جاری تا اطلاع ثانوی با مسافرانی که قصد کنسل نمودن رزرو اتاق و بلیط پرواز خود را دارند، همکاری لازم به‌عمل آورده و بدون اخذ هیچگونه جریمه‌ای نسبت به ابطال یا تغییر تاریخ رزرو آن‌ها اقدام شود.

بیشتر بخوانید: ابلاغیه منطقه آزاد کیش به هتل‌ها، مراکز اقامتی و دفاتر خدمات هوایی درباره کرونا
خبرنگار اقتصاد ۲۴ برای اطلاع بیشتر از اقدامات و فعالیت‌های صورت گرفته در منطقه آزاد کیش در زمینه پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا با دکتر محمدرضا رضانیا، رئیس مرکز توسعه سلامت و سخنگوی شورای سلامت سازمان منطقه آزاد کیش گفتگویی انجام داد.

دکتر رضانیا به خبرنگار اقتصاد ۲۴ گفت: منطقه آزاد کیش از ابتدای شیوع کرونا در چین و با توجه به اینکه مراودات کالا و مسافر با چین داشتیم، تمهیدات لازم را با شورای سلامت و شورای اداری جزیره اتخاذ و ابلاغیه‌ها و هشدار‌های لازم را در این زمینه ارائه کرد.
 
وی افزود: بعد از شیوع اپیدمی کرونا در کشور هم تمام تمهیدات لازم مانند در نظر گرفتن فضای قرنطینه برای افراد و تمهیدات درمانی در بیمارستان کیش و ایجاد بخش تنفسی مستقل، کلینیک تنفسی مستقل و .. را پیش بینی کردیم.

رئیس مرکز توسعه سلامت منطقه آزاد کیش خاطرنشان کرد: در این میان بخش خصوصی یعنی جامعه بازاریان، بازرگانان، هتلداران و... نیز پای کار آمدند و ضوابط و دستور العمل‌های نحوه ضد عفونی و نحوه مراقبت را به آن‌ها ابلاغ کردیم و این افراد اقدام به ضدعفونی کردن سطح بازارها، هتل‌ها و... کردند.

دکتر رضانیا اظهار کرد: محدودیت ساعات کاری بازار‌ها و مراکز پذیرایی، کافی شاپ‌ها و... را نیز اعمال کردیم و نیز محدودیت در تعداد ورودی مسافران به جزیره اعم از دریایی و هوایی را در دستور کار داریم.
 
وی تصریح کرد: علاوه بر مدارس و دانشگاه‌ها که تعطیل شدند و تعطیلی هم به صورت مقطعی تمدید شد، کلیه فعالیت ها‌ی تفریحی و گردشگری مانند جُنگ‌ها و فعالیت‌های شبانه، موسیقی زنده، فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی، باشگاه‌های ورزشی، استخرها و کلوپ‌های ورزشی هم تعطیل شدند تا از تجمع افراد جلوگیری شود.

رئیس مرکز توسعه سلامت منطقه آزاد کیش افزود: فعالیت آموزشی و اطلاع رسانی نیز در سطح گسترده‌ای از طریق روابط عمومی سازمان منطقه آزاد کیش صورت گرفت که شامل نصب بنرها، تهیه موشن گرافیک، تولید محتوا، چاپ حدود ۲۱۰ هزار بروشور آموزشی و توزیع آن در اماکن مختلف است.
 
سخنگوی شورای سلامت سازمان منطقه آزاد کیش ادامه داد: ضد عفونی معابر و محیط‌های عمومی هم با همکاری شرکت عمران آب و خدمات و آتش نشانی صورت گرفت و روزانه تکرار می‌شود. مبادی ورودی مانند بندرگاه، فرودگاه و در سطح منطقه مانند بازارها، نیز کنترل و تب سنجی در آنها صورت می‌گیرد و از افراد در مورد علائم بیماری سوالاتی پرسیده می‌شود که اگر مشکوک باشند فرمی را پر می‌کنند و به کلینیک تنفسی ارجاع داده می‌شوند.
 
دکتر رضانیا خاطرنشان کرد: ضدعفونی و گندزدایی شناور‌های مسافری، سالن بندرگاه و کامیون‌های حامل باری که به جزیره وارد می‌شوند در محوطه بندر انجام می‌شود. همچنین ضد عفونی و گند زدایی سالن‌های ترمینال هوایی و اقلامی که در آن وجود دارد و نیز اتوبوس‌های حامل بین ترمینال تا هواپیما بعد از هر بار تخلیه مسافران انجام می‌شود.

وی در ادامه گفت: از همان ابتدای کار سازمان منطقه آزاد کیش، با توجه به وجود شرکت داروسازی کیش مدیفارم در جزیره که تولید کننده اقلام دارویی است، صحبت‌هایی برای تولیدات ژل ضد عفونی دست انجام و بازار جزیره از این لحاظ تامین شد و امروز کمبودی در زمینه این نوع مواد بهداشتی نداریم. از سوی دیگر سازمان منطقه آزاد ژل‌های یک نفره‌ای را خریداری کرده و به صورت رایگان در اختیار افراد در مبادی ورودی و یا افراد شاغل در کمپ‌های کارگری، ساختمانی و یا اقشار آسیب پذیر قرار داد.

رئیس مرکز توسعه سلامت منطقه آزاد کیش افزود: در این مدت نظارت و سرکشی به کمپ‌های کارگری نیز انجام شد و تمام مکان‌های اینچنینی با نظارت سازمان و کارفرما، کنترل بهداشتی شد و تب سنجی نیز در آن انجام می‌شود.

دکتر رضانیا افزود: طبق مصوبه اخیر، تا اطلاع ثانوی برپایی نماز‌های جمعه و جماعت اهل تسنن و تشیع، تعطیل خواهند شد و ساعت کار رستوران‌ها هم به ساعت ۱۲ تا ۱۵ ظهر و شب از ساعت ۲۰ تا ۲۳ محدود شده است. رنت کار‌های جزیره هم به علت در معرض خطر بودن، فعلا تعطیل هستند.

وی در پایان تاکید کرد: ستاد نوروزی جزیره هم مکلف شد در راستای سیاست‌های ستاد کرونای جزیره و همگام با این ستاد، اقدامات خود را انجام دهد و علاوه بر آن طبق مصوبه روز چهارشنبه ۱۴ اسفند ماه، فعلا شرکت آب و برق کیش مکلف شده است که به جهت بدهی، انشعاب برق و آب مشترکی را قطع نکند تا از این شرایط بحران عبور کنیم.
 
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت پسته، تخمه، آجیل و خشکبار + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت تبلت اپل امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

تعطیلی گسترده مدارس و ادارات استان‌های کشور در روز سه‌شنبه ۷ اسفند

عکس/ روحانی افغان: افغان‌ها در ایران حق مالکیت دارند!

عکس/ شباهت شوکه کننده امین حیایی به مادرش

اینفوگرافی/ تنها ۴ عضو کمیسیون اقتصادی مجلس حامی استیضاح همتی

عکس/ استایل متفاوت مازیار لرستانی و خسرو شکیبایی ۳۳ سال پیش با اکسسوری و عینک لاکچری

عکس/ نقشه با جزییات ایران ۲۷۸ سال پیش در زمان سلسله افشاری

عکس/ لامبورگینی میورا ۵۳ سال پیش در خیابان فردوسی تهران

عکس/ استایل گنگ النازشاکردوست و لیلا اوتادی با دستمال سر و کلاه جنگی

عکس/ جولان خودرو‌های خارجی ۷۲ سال پیش در خیابان‌های تهران

عکس/ چشم انداز شگفت انگیز از مقبرۀ کوروش کبیر ۹۷ سال پیش

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

استقبال پر شور بازدید کنندگان از غرفه شرکت نفت ایرانول در سومین نمایشگاه اختصاصی تجارت با اوراسیا/توسعه صادرات پایدار اولویت اساسی ایرانول

دستیابی به دانش طراحی و ساخت شیر‌های کنترلی پیشرفته با حمایت شرکت پتروشیمی اروند

عکس/ چهره خاص نیوشا ضیغمی قبل از عمل زیبایی

استقلال در به در سرمربی برای دربی

امضای تفاهم‌نامه اولین میزبانی مسابقات مقدماتی جام جهانی فوتبال خیابانی در کیش

خط و نشان پلیس برای چهارشنبه آخر سال

بیمه نوین حامی اصلی اولین مسابقه هوش مصنوعی دانشگاه تهران

آیا قیمت طلا اصلاح می‌شود؟

گزارش عملکرد چشمگیر بیمه نوین در دوره یک ماهه منتهی به پایان بهمن ماه

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران: خدمت به جامعه ایثارگری باید همراه با اخلاص باشد

فیلم/ ناپدید شدن کوهنورد ۴۷ ساله در توچال

عوامل روشن نشدن موتور سیکلت و روش‌های تعمیر آن

عکس/ بازار آستارا در گیلان حدود ۵۴ سال پیش

گزارش بورس امروز سه شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳

عیدی بازنشستگان ۱۴۰۴ برابر با قیمت یک جفت کفش

تنها غایب قطعی پرسپولیس برای دربی ۱۰۵

عکس/ تغییر باورنکردنی چهره زیبا بروفه با استایل زمستانی

بیمه ابزار کلیدی در مدیریت ریسک مطلوب

صدور حکم نهایی ۴۴ متهم پرونده چای دبش

همسران دردسرساز علیه استقلال و پرسپولیس

فیلم/ حمله تند یک نماینده به جلیلی در صحن مجلس

اعلام شعار دربی ۱۰۵ از سوی سازمان لیگ

زمستان رویایی در آستارا

زیدآبادی: روسوفیل‌های وطنی احساس شرم نمی‌کنند؟

دستگیری عده‌ای در پی فراخوان تجمع ۲۵ بهمن برای رفع حصر

عکس/ نمایی خارق العاده از دروازه شمیران ۹۳ سال پیش در یک روز برفی

واعظی: در جهان امروز سیاست در خدمت اقتصاد است

تهران _ مسکو؛ بزنگاه دوباره برای وزن کشی روابط

خطر جدی فرونشست زمین در تهران

جاده چالوس تا اطلاع بعدی مسدود است

قیمت جدید آپارتمان در مناطق ۴ و ۵ تهران از تهرانپارس تا جنت آباد+ جدول

واکنش تند و صریح پزشکیان به استیضاح همتی

احتمال فروش دوباره دلار به هر ایرانی؛ هر شهروند ۲۱۰۰

پیش‌بینی هولناک از روند افزایش قیمت مسکن در سال ۱۴۰۴

عکس/ موتورسواری داریوش با دخترش ۳۳ سال پیش

مصرف ساعتی ۳.۵ میلیون مترمکعب گاز در تهران

جدیدترین قیمت خانه در شهریار اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت نفت بعد از تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران جهشی شد

پشت پرده پتروشیمی تبریز؛ زنگ خطر یا یک نوسان طبیعی؟

معرفی خودرو پژو ۵۰۸ L با جعبه دنده ۸ سرعته اتوماتیک AT + عکس

سایه سهمگین دلار و طلا بر سر مسکن

فیلم/ زن میانسال زورگیر خیابان پیروزی با بخشید

فیلم/ ریزش پل در کره جنوبی قربانی گرفت

عکس/ رستوران گردی شبنم قلی خانی با کت ساتن چندرنگ

١۵ مربی ایرانی استقلال در تاریخ دربی

تیر خلاص مجلس به مستاجران با انفجار قیمت خانه در نوروز ۱۴۰۴

فیلم/ توضیحات قوه قضائیه در مورد پرونده قتل امیر محمد خالقی

فیلم/ سایت‌های غیرمجاز فروش طلا مسدود می‌شوند

توقیف پاسپورت متهم پرونده کوروش کمپانی در امارات

سود سهام عدالت پایان اسفند ۱۴۰۳ واریز می‌شود؟