تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸

جام قهرمانی در اتوبان تهران - اصفهان

رقابت برای قهرمانی در لیگ برتر به اوج رسیده است. حالا فقط سه تیم پرسپولیس، سپاهان و استقلال شانس قهرمانی دارند.
لیگ برتر
اقتصاد24 - «فقط دو بازی مانده. فقط دو بازی تا تعیین قهرمان لیگ برتر. دو بازی تا پایان این ماراتن جذاب و نفس‌گیر که حالا همه در انتظار شناختن برنده آن هستند.

در حالی که فقط دو بازی هفته بیست‌ونهم و سی‌ام لیگ برتر باقی مانده، سه تیم بالای جدول با میزان شانس‌هایی متفاوت این اقبال را دارند تا در نهایت جام هجدهمین دوره لیگ را به خانه ببرند. لیگی که بالا و پایین‌های زیادی به خود دید و حالا کم‌کم دارد قهرمانش را می‌شناسد.

پرسپولیس

صدرنشین تقریباً دائمی لیگ برتر ایران طی فصول اخیر، حالا فاصله خیلی کمی تا هت‌تریک قهرمانی دارد. شاگردان برانکو که در دو فصل اخیر هم جام را بالای سر برده‌اند، حالا اما برای تکرار قهرمانی برای بار سوم از همیشه بیشتر به چالش خورده‌اند. آنها در سه بازی اخیر خود مقابل سه تیم قدرتمند لیگ یعنی ذوب آهن، سپاهان و تراکتورسازی موفق به کسب پیروزی نشده‌اند. فقط یک گل زده‌اند و به سه مساوی قناعت کرده‌اند. با این حال نتایج ضعیفی که سایر مدعیان به ویژه استقلال و تراکتور در رقابت با سایر تیم‌ها گرفتند، پرسپولیس را همچنان در بالای جدول نگه داشته است.

شاگردان برانکو الان با ۵۷ امتیاز اول هستند و با تیم دوم جدول فاصله‌ای سه امتیازی دارند. این یعنی آنها اگر در دو بازی نه چندان سخت پیش رویشان ۴ امتیاز بگیرند کار قهرمانی‌شان تمام است. البته که توقف سپاهان و استقلال در بازی‌های آینده می‌تواند کار را به نفع پرسپولیس به پایان برساند و شاید اصلاً شاگردان برانکو با کسب کمتر از ۴ امتیاز از دو بازی پیش رویشان هم عنوان قهرمانی را مال خود کنند. پرسپولیس همه چیز قهرمانی‌اش در اختیار خودش است و نتایج سایرین برایش اهمیتی ندارد و این دقیقاً حالتی بر عکس دو تیم دیگر مدعی است و دقیقاً به همین دلیل آنها بیشترین بخت را برای قهرمانی دارند.

دو بازی پایانی پرسپولیس در لیگ:

ماشین سازی تبریز (میزبان)

پارس جنوبی جم (مهمان)

سپاهان

تیم امیر قلعه‌نویی قطعاً یکی از پرمهره‌ترین تیم‌های لیگ بود. سپاهان که با خریدهای فراوان در نیم‌فصل اول پا به لیگ برتر گذاشت، در نقل و انتقالات نیم‌فصل هم خودش را تقویت کرد و تقریباً در تمام طول فصل هم در رده‌های بالایی جدول قرار داشت اما توقف‌های بد موقع مقابل ذوب آهن و نساجی و پس از آن هم باخت ثانیه آخری مقابل استقلال، تیم قلعه‌نویی را از صدر جدول دور کرد با این حال آنها با یک مساوی مقابل پرسپولیس و پیروزی مقابل ماشین سازی، نزدیک‌ترین تعقیب‌کننده تیم برانکو به حساب می‌آیند.

دو بازی برای سپاهان باقی مانده و آنها برای قهرمانی باید سه امتیاز فاصله با صدر را جبران کنند. اتفاقی که بخشی از آن در اختیار خودشان است و بخش دیگرش به نتایج پرسپولیس در دو هفته پایانی بستگی دارد. نکته‌ای که سپاهانی‌ها را نگران و پرسپولیسی‌ها را امیدوار می‌کند، این است که سپاهان هفته آینده باید در مشهد به مصاف تیم با انگیزه پدیده برود و آنجا کوچک‌ترین لغزش از سوی طلایی‌پوشان عملاً رؤیای قهرمانی را به پایان می‌برد.

با همه این اوصاف شاگردان قلعه‌نویی برای قهرمان شدن باید دو بازی بعدی خود را ببرند و چشم انتظار لغزش پرسپولیس باشند. آنها البته با کسب یک برد از دو بازی پیش روی خود هم می‌توانند قهرمان شوند؛ به شرطی که پرسپولیس هیچ امتیازی از دو بازی آخرش نگیرد که احتمالش خیلی اندک است.

دو بازی پایانی سپاهان در لیگ:

پدیده (مهمان)

استقلال خوزستان (میزبان)

استقلال

هواداران استقلال به احتمال زیاد باز هم در حسرت کسب عنوان قهرمانی باقی خواهند ماند. استقلالی که در نیم‌فصل دوم اوج گرفت و می‌توانست با برتری در داربی به صدر جدول برسد و به بخت اول قهرمانی لیگ بدل شود، با دست خود این شانس را از خود سلب کرد و پس از آن هم درست در بزنگاهی حساس در مشهد و در جایی که پرسپولیس دو هفته پیاپی بود که نبرده بود و استقلال می‌توانست یک بار دیگر فاصله را در صدر جدول کم کند، تن به شکست تلخی داد تا رؤیای قهرمانی نه روی کاغذ، که حداقل در ذهن بازیکنان و هواداران این تیم از دست رفته باشد.

آبی‌ها الان با صدر جدول ۴ امتیاز و با رتبه دوم جدول یک امتیاز فاصله دارند بنا بر این به نظر می‌رسد که کسب رتبه دوم برای استقلالی‌ها آسان‌تر از قهرمانی است. ضمن این که استقلال نفس تراکتور و پدیده را هم پشت سر خود حس می‌کند و اگر لحظه‌ای غفلت کند، ممکن است حتی همین جایگاه را هم از دست بدهد و خبری از سهمیه آسیا برای فصل بعد نباشد.

استقلال قطعاً در این سه ضلعی از شانس کمتری برای قهرمانی برخوردار است. شاگردان فرهاد مجیدی باید ابتدا از دو بازی پیش روی خود شش امتیاز را کسب کنند و سپس به این انتظار نبردن دو تیم بالایی خود بنشینند. اگر مثلاً استقلال از دو بازی پیش روی خود امتیازات کامل را کسب کند و آن گاه سپاهان و پرسپولیس در دو بازی پیش روی خود با حریفان مساوی کنند یا ببازند، آن وقت استقلالی‌ها می‌توانند به شکلی دراماتیک جشن قهرمانی بگیرند. اتفاقی که خود آبی‌ها هم می‌دانند احتمالش کم است اما قطعاً تا آخرین لحظه برای آن تلاش می‌کنند.

دو بازی پایانی استقلال در لیگ:

صنعت نفت آبادان (مهمان)

سپیدرود رشت (میزبان)

منبع: خبرآنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت روز روغن خوراکی + جدول

قیمت انواع گوشی موبایل سامسونگ، شیائومی و نوکیا + جدول

قیمت انواع لپ تاپ لنوو + جدول

قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ایسر امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ لباس اجق وجق بهاره رهنما در دیدار با جاری سابقش

عکس/ زنان اصفهانی ۵۸ سال پیش در حال شستن لباس در زاینده رود

عکس/ تیپ دیده نشده محمدرضا شریفی نیا در ۲۵ سالگی با انگشترای عجیب

عکس/ تاج پرنسسی همسر دوم معین در مراسم عروسیشان

تصاویر تکان دهنده از بازداشت قاتلان دانشجوی دانشگاه تهران

عکس/ چهره بامزه علی دایی ۲۳ سال پیش با لباس سربازی

عکس/ پوستر AFC برای بازی بین استقلال و الریان

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

خواص شگفت انگیز رزماری برای لاغری

هشدار فدراسیون کوهنوردی: از ۲ تا ۸ اسفند کوه نروید

آتش استیضاح زیر پای وزیر اقتصاد

اجساد ‌ ۴ اسیر اسراییلی فردا تحویل داده می‌شود

زلنسکی: ترامپ در دام اطلاعات نادرست گرفتار شده است

یک داور در باشگاه پرسپولیس مدیر شد

فیلم/ فیلمی کم‌تر دیده‌شده از تبدیل سفارت اسرائیل به فلسطین

شوک شبانه به استقلال

نقش بختیاری‌زاده در صعود استقلال

رهبر انقلاب: منتظر اقدام قطر برای بازگرداندن مطالبات ایران هستیم

فیلم/ توضیحات فعال سیاسی آمریکایی در مورد چگونگی شهادت سیدحسن نصرالله

محمد حبیبی آزاد شد

منوچهر والی‌زاده صدای جاودان دوبله ایران کیست؟

عکس/ محمدرضا زنوزی در جلسه با مسعود پزشکیان

بیانیه قطر درباره دیدار امیر این کشور با رهبر انقلاب و رئیس‌جمهور

میزان واردات بنزین امسال به سه میلیارد دلار می‌رسد

فیلم/ واکنش عابدینی به طولانی‌شدن ساخت ماکت ساختمان فدراسیون

عدد سبد معیشت مشخص شد

فیلم/ نشست خبری امیر قطر با پزشکیان

فیلم/ قدردانی وزیر علوم از صاحب سوپرمارکت اطراف دانشگاه شریف

بازگشت کریستیانو رونالدو در آستانه دیدار با استقلال + عکس

اعلام محدودیت ترافیکی جاده‌ای تا چهارم اسفند

علی پروین از خودش رفع اتهام کرد

روزنامه اصولگرا: می‌خواهند با پروژه قتل یک دانشجو، ناآرامی خیابانی را شروع کنند

جویباری: منتظر جواب ماتزاری هستیم

سیدمحمد خاتمی یک پیام صادر کرد

سازمان لیگ برای تعویق دربی همراهی کند

نخستین عکس از دیدار امیر قطر با رهبر انقلاب

قدردانی پزشکیان از تلاش امیر قطر برای برقراری آتش بس در غزه

استراتژی ما، هوشمندسازی فرآیند‌ها و خلق ارزش بر مبنای تحلیل نیاز‌های مشتریان است

ورود برنج ۴۸ هزار تومانی به بازار

همدلی قوا باعث خروج از مشکلات اقتصادی کشور می‌شود/ اقدامات مهم غیرتورمی برای رسیدن به رشد اقتصادی

عزم جدی برای تأمین مالی رشد اقتصادی/ تأمین حدود ۸۰ درصد بودجه دولت از سوی وزارت اقتصاد

لزوم حمایت سازمان پدافند غیرعامل کشور برای مدیریت پیشگیری و توسعه زیرساخت‌های کیش

آمار عجیب از شمار مرگ‌و میر‌های جاده‌ای در ایران

بانک صادرات ایران برترین غرفه اولین نمایشگاه دستاورد‌ها و توانمندی‌های حراست

ادارات این استان تا آخر سال پنج‌شنبه‌ها تعطیل شد

حمایت بانک رفاه کارگران از واحد‌های فعال در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی

پزشکیان: قطر جایگاه ویژه‌ای در ایران دارد

شخصی‌سازی بیمه‌نامه‌ها و توسعه خدمات آنلاین چشم‌انداز آینده بیمه نوین

عملکرد مناسب و قابل دفاع شرکت سرمایه‌گذاری دستاورد دی

پاپ فرانسیس رهبر کلیسای کاتولیک کیست؟ / از نگرش‌های نوین در دنیای معاصر تا ترویج هم‌زیستی میان ادیان

60 هزار فروشنده در پیندو تا نیمه بهمن 1403

قیمت حبوبات افزایش یافت

فیلم/ امیر قطر: ما تاکید کردیم که بهترین راه برای حل نزاع‌هایی که در منطقه وجود دارد گفت‌و‌گو‌های سازنده است

اینفوگرافی/ ترفندهای خانه‌تکانی سریع و آسان برای عید

اروپا و خاورمیانه در برابر دو انتخاب

اولین واکنش بازار به استیضاح همتی در بحبوحه فشار‌های خارجی

سالمندان از چه رفتار‌هایی بدشان می‌آید؟

فیلم/ جزئیات کالابرگ قبل از عید از زبان عضو کمیسیون اجتماعی