مدیرعامل بیمه زندگی خاورمیانه در گفتوگو با اقتصاد 24 مطرح کرد:
شرط موفقیت شرکتهای بیمه در بازخرید بیمههای زندگی/ اجرای آیین نامههای بیمه مرکزی مانع از ورشکستگی بیمهها میشود
مدیرعامل بیمه زندگی خاورمیانه شرط موفقیت شرکتهای بیمه در بازخرید بیمههای زندگی را اجرای دقیق آییننامههای بیمه مرکزی درباره سرمایهگذاری درآمدهای حاصل از محل بیمههای عمر و پسانداز در بخشهای مختلف اقتصادی کشور عنوان کرد.
اقتصاد24 - مهدی نوروزی در گفتوگو با خبرنگار اقتصاد24 با بیان اینکه بیمه عمر با توجه به شرایط و نیازهای بیمهگذاران ارائه میشود، گفت: بیمه عمر یکی از انواع بیمههای اشخاص است که علاوه بر ارائه پوششهایی برای زمان حیات، پوششهایی مختص فوت نیز دارد و شخص بیمهگذار میتواند با پرداخت مبلغی به عنوان حقبیمه و انتخاب پوششهای مورد نظر، بیمه عمر مناسب خود را از شرکتهای بیمه تهیه کند.
وی افزود: بیمه عمر با توجه به شرایط و نیازهای بیمهگذاران و همچنین سیاستهای شرکت بیمه، در قالبهای مختلفی از قبیل بیمههای تمام عمر، بیمه عمر زمانی، بیمه عمر و سرمایهگذاری، انواع طرحهای آتیه برای کودکان، بیمههای مستمری و بازنشستگی و بیمههای عمر گروهی ارائه میشود.
مدیرعامل بیمه زندگی خاورمیانه در پاسخ به سوال اقتصاد24 مبنی بر اینکه با توجه به نزدیک شدن اولین سررسیدهای بیمههای زندگی در کشور، آیا شرکتهای بیمه با توجه به شرایط اقتصادی کشور و نیز مشکلات عدیده خود میتوانند پاسخگوی حجم بزرگی از بازخریدهای مربوط به این نوع بیمهها باشند؟ افزود: در هر سال بیمهنامههای جدید فروخته می شود و نمی توان نام آن را نقطه سررسید ذکر کرد. پتانسیل شرکت های بیمه در حوزه بیمه های زندگی با توجه به ذخایر و سرمایه گذاری هایی که از محل درآمد این بیمهها داشتهاند طوری است که میتوانند نسبت به بازخرید بیمه هایی که سررسید آنها فرارسیده است، اقدام کنند.
نوروزی در عین حال اظهار کرد: اگر بسیاری از بیمه گذاران به سمت بازخرید بیمههای خود بروند آنگاه ممکن است شرکتهای بیمه را با محدودیتهایی به لحاظ مالی مواجه کنند اما وقتی شرکت بیمهای بر اساس آیین نامه های بیمه مرکزی نسبت به سرمایه گذاری درآمدهای خود از محل بیمههای عمر و پس انداز اقدام کرده باشند، قاعدتا نباید با مشکلی مواجه شوند.
وی عنوان کرد: البته در سیل اخیر خسارت های بسیاری به شرکت های بیمه وارد شد که می تواند بخشی از توانگری شرکت های بیمه را با مشکل مواجه کند اما با توجه به آیین نامه های بیمه مرکزی، شرکت های بیمه باید درآمدهای حاصله خود را به صورت جداگانه و در بخش های مختلف اقتصادی سرمایه گذاری کنند تا اخلالی در این زمینه ایجاد نشود.
مدیرعامل بیمه زندگی خاورمیانه ادامه داد: ضریب نفوذ بیمه های زندگی در کشور پایین است و پایین ترین ضریب نفوذ را در میان سایر رشته های بیمهای برخوردار است که بخشی از آن به عملکرد ضعیف در خصوص فرهنگ سازی دولت و شرکت های بیمه برمی گردد.