تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸

عمره برگزار می‌شود؟

معاون سازمان حج و زیارت راه‌اندازی عمره مفرده در سال ۹۸ را به پذیرش شرایط ایران از سوی عربستان منوط دانست و تاکید کرد: مذاکرات برای راه‌اندازی عمره مفرده پس از عملیات حج تمتع ۱۴۴۰ (۱۳۹۸) انجام می‌شود و در صورت مهیا شدن شرایط، انشاالله در نیمه دوم امسال راه‌اندازی خواهد شد.
حج
اقتصاد24 - اکبر رضایی درباره راه‌اندازی عمره مفرده در سال جاری و برخی اخبار منتشر شده درباره برقرار نشدن آن، توضیح داد: مذاکرات برای راه‌اندازی عمره مفرده بعد از حج تمتع ۱۴۴۰ قمری (۱۳۹۸) انجام می‌شود که امیدواریم با توافق طرفین و پذیرش شروط جمهوری اسلامی ایران این مهم انجام شود.

وی یادآور شد: حمایت‌های کنسولی از عمره‌گزاران کشورمان و توجه به عزت، امنیت و کرامت زائران از جمله شروط اصلی ما محسوب می‌شود که در مذاکرات برای راه‌اندازی عمره مفرده مورد تاکید خواهد بود.

معاون امور حج و زیارت سازمان حج و زیارت گفت: در صورت توافق طرفین و برقراری دوباره عمره مفرده، اعزام زائران ایرانی از سال آینده قمری یعنی ۱۴۴۱ هجری قمری (نیمه دوم سال ۱۳۹۸) آغاز خواهد شد.

وی بیان کرد: امیدواریم در سال قمری بعدی، یعنی در ادامه سال ۹۸ شمسی از سرگیری عمره مفرده انجام شود.

رضایی افزود: حدود شش میلیون نفر از مردم کشورمان متقاضی عمره مفرده هستند که امیدواریم پس از توافق طرفین زمینه اعزام متقاضیان فراهم شود.

سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری نیز پیش‌تر از تلاش‌ها و پیگیری‌های ایران برای برقراری دوباره عمره خبر داده بودند. اعزام زائران ایرانی به عمره از سال ۱۳۹۴ پس از حادثه فرودگاه مجسدالحرام متوقف شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار