تاریخ انتشار: ۲۱:۲۵ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۸

آمادگی شرکت صنايع شير ايران برای پشتیبانی فنی و لجستیکی از کارخانه کاله در عراق

در پي بروز سانحه آتش سوزی در کارخانه کاله در عراق شرکت صنايع شير ايران، پگاه، از آمادگی خود برای ارائه هرگونه پشتیبانی فنی و لجستیکی به آن شرکت خبر داد.
398300_228
اقتصاد24 - حسینی مدیر عامل شرکت صنایع شیر ایران در پیامی به سلیمانی مدیر عامل صنایع غذایی و لبنی سولیکو (کاله) با ابراز تاسف از بروز سانحه آتش سوزی در کارخانه کاله در عراق تصریح کرد: شرکت صنایع شیر ایران در اجرای سیاست راهبردی دولت و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و در چارچوب تعاملات صنفی، آمادگی خود را برای ارائه هرگونه پشتیبانی فنی و لجستیکی به آن شرکت در گذار از مرحله دشوار کنونی اعلام می‌کند.

سید ابراهیم حسینی خاطرنشان کرد: ضرورت دارد با پیگیری دستگاه‌های ذیربط از جمله وزارت امور خارجه و وزارت صنعت، ابعاد این حادثه روشن و تمهیدات لازم برای جبران خسارت وارد شده به شرکت سولیکو فراهم شود.

حسینی در پایان ابراز امیدواری کرد همدلی و همراهی عموم فعالان حوزه صنایع غذایی و لبنی به نمادی از عزم و اراده تولید کنندگان و صادر کنندگان ایرانی برای تثبیت و ارتقای سهم کشورمان از بازار‌های منطقه‌ای و بین المللی تبدیل شود. ‎
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار