تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۸

آیا حقوق همه معلمان ۴۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان افزایش می‌یابد؟

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه چگونه طبق گفته سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اعتبار ۲۰۰۰ میلیارد تومانی ۴۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان به حقوق همه معلمان اضافه می‌شود؟ گفت: نگاه ما توزیع یکسان پول بین معلمان نیست؛ آن چیزی هم که گفته شده در مجموع و به طور کلی بیان شده، نه اینکه برای تک تک معلم‌ها این اتفاق بیافتد. در مجموع یک افزایشی صورت می‌گیرد؛ ولی برای کسانی که صاحب امتیاز و صلاحیت‌ها هستند.
57890589
اقتصاد24- علی الهیار ترکمن توضیحاتی درباره رتبه بندی فرهنگیان و افزایش ۱۰ درصدی بودجه و افزایش حقوق همه معلمان ارائه و اظهار کرد: ۱۸۰۰ میلیارد تومان از بودجه رتبه‌بندی ابلاغ شده بود و سازمان برنامه اعلام کرد ۱۰ درصد دیگر هم تخصیص می‌دهند که به همان ۲۰۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید. در واقع این ۲۰۰۰ میلیارد تومان ابلاغ شده ولی هنوز تخصیص نیافته است.

وی افزود: طرح را در کمیسیون اجتماعی دولت دنبال و تلاش می‌کنیم تا بتوانیم آن را به جریان بیاندازیم و مصوبه را از دولت گرفته و احکام را اجرایی کنیم.

به گفته معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش، در سال ۹۴ دولت مصوبه‌ای را گذراند و اجازه رتبه‌بندی حرفه‌ای را داد. پولی که در سال‌های ۹۴ و ۹۵ گرفتیم به ۵۰۰۰ میلیارد تومان رسید و با افزایش‌های سنواتی بعدی تا ۹۸ به ۷۰۰۰ میلیاردتومان رسیده که اگر این ۲۰۰۰ میلیارد هم اضافه شود برای رتبه بندی ۹۰۰۰ میلیارد تومان بودجه داریم.

الهیار ادامه داد: مصوبه‌ای که از دولت خواهیم گرفت نحوه کار ما را مشخص می‌کند. فرهنگیان در گروه‌های حرفه‌ای طبقه بندی می‌شوند. رتبه بندی فرایند علمی است و اصلا هدف افزایش حقوق ندارد گرچه یکی از کارکردهای آن افزایش حقوق است. هدف اصلی رتبه بندی ارتقای کیفیت و رسیدن به این نقطه است که یک معلم برای کسب به مشوق‌ها یکسری صلاحیت‌ها و ویژگی‌هایی را در خود ایجاد کند و مکانیزم‌های خودتنظیمی داشه باشد. این امر موجب افزایش مشارکت فعال در فرایند آموزش شده و از این طریق هم کیفیت کار افزایش می‌یابد و هم نحوه مدیریت منابع انسانی تسهیل می‌شود. معلم در قبال این عملکرد به یکسری مشوق‌های مادی و غیرمادی دست می‌یابد که افزایش حقوق از آن جمله است.

وی با بیان اینکه مطالعات مربوط از مدت‌ها قبل شروع شده و معلمان بر اساس ارزیابی شرایط موجود در گروه‌هایی قرار می گیرند گفت: همه معلمان در گروه اول قرار می‌گیرند اما برای رفتن به گروه دوم تا چهارم باید شرایط لازم را کسب کنند. رتبه بندی همانند فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه و ارتقاء به استادیاری و دانشیاری است.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه به این ترتیب آیا همه فرهنگیان شامل رتبه بندی می‌شوند؟ گفت: ما پایه را روی چیزی که الان هست می‌گذاریم؛ اما معلمان باید برای افزایش، شرایط لازم را داشته باشند تا بتوانند پول بیشتری را دریافت کنند. به عبارت دیگر پایه را روی سال ۹۴ می‌گذاریم و برای رتبه بندی جدید با توجه به شرایطی که فرهنگیان کسب می‌کنند که قطعا باید همینطور باشد؛ بودجه را توزیع و کمک می‌کنیم شرایط ارتقا را کسب کنند و از این پول هم بیشتر بهره مند شوند. قطعا نمی‌خواهیم با نگاه معیشتی و صرفا افزایش حقوق به موضوع نگاه کنیم. خود فرهنگیان هم باید کمک کنند تا رتبه بندی وارد فرایند علمی شود و اولین زمینه مدیریت علمی منابع انسانی را شکل دهیم.

الهیار درباره ضرورت تصویب این طرح در مجلس اظهار کرد: قرار بر این شده با توجه به اختیارات دولت، رتبه بندی را در دولت مصوب و برای اول مهر اجرا کنیم. اگر نمایندگان ملاحظه‌ای داشتند به دولت اعلام کنند تا دولت تصمیم بعدی خودش را بگیرد؛ اگر هم مشکلی نداشت همان مصوبه مبنای کار بشود و طبق آن حرکت کنیم. در این مدت کار را روی یکسری اصول علمی پیش بردیم که تصور می‌کنم نظر نمایندگان را هم تامین می‌کند.

وی در پاسخ به اینکه آیا در این زمان اندک باقی مانده به اول مهر فرصت تصویب و اجرا وجود دارد؟ عنوان کرد: باید صبر کنیم دستورالعمل برسد؛ اگر فرآیند تصویب شروع شود تا قبل از ۲۰ شهریور هم می‌توانیم دستورالعمل را ابلاغ کنیم.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش درپاسخ به اینکه چگونه طبق گفته سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اعتبار ۲۰۰۰ میلیارد تومانی ۴۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان به حقوق همه معلمان اضافه می‌شود؟ اظهار کرد: نگاه ما توزیع یکسان پول بین معلمان نیست؛ آن چیزی هم که گفته شده در مجموع و به طور کلی، بیان شده نه اینکه برای تک تک معلم ها این اتفاق بیافتد. در مجموع یک افزایشی صورت می‌گیرد؛ ولی برای کسانی که صاحب امتیاز و صلاحیت‌ها هستند.

الهیار افزود: به صراحت بگویم نه در دولت و آموزش و پرورش و نه نمایندگان مجلس هیچ نگاه معیشتی نسبت به رتبه بندی نداریم. رتبه بندی فرهنگیان را بر اساس شرایط عمومی و اختصاصی شان رتبه بندی کردیم. در شرایط عمومی مواردی چون سابقه، تجربه، مدرک تحصیلی، نمره‌های ارزشیابی، میزان قبولی در کلاس و هر آنچه به عملکردشان برمی‌گردد لحاظ شده است. در شرایط اختصاصی هم فعالیت‌های علمی و حرفه‌ای، ‌ شرکت در همایش‌ها، تالیف کتاب و مقاله، اختراع، نوآوری و ... پیش بینی شده است.

وی تصریح کرد: کار بسیار مبنایی انجام گرفته و طبق کار مشترکی با سازمان امور استخدامی و سازمان برنامه و کاملا با اصول علمی جلو می‌رویم که این امر قطعا مشارکت و همراهی فرهنگیان را می‌طلبد که ما را برای مدیریت علمی منابع در آموزش و پرورش کمک کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

نظر سید احمد خمینی درباره سید محمد خاتمی

بهترین دلیل برای نوشیدن آب کافی در طول روز

پدر علم اقتصاد ایران کیست؟

این ویتامین سبب کاهش کلسترول می‌شود

۸ عادت میلیاردرهای موفق جهان کدامند؟/ این عادت‌ها می‌تواند به موفقیت‌تان کمک کنند

واکنش دولت به توهین یک فرماندار به خبرنگاران

عکس/ استوری مدافع استقلال برای قلعه نویی

ادعای جدید چهره نزدیک به سعید جلیلی درباره فیلترینگ

پوتین: به آزمایش موشک‌های بالستیک مافوق صوت ادامه خواهیم داد

زاینده‌رود از امشب بازگشایی می شود

روسیه: قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام، هدیه بایدن به ترامپ است

انتقام قتل برادر در هلیلان

پرونده بازگشت عادل فردوسی‌پور به صدا و سیما بسته شد

وضعیت آب و هوای تهران طی روز‌های آینده

تخلیه برخی مدارس اصفهان به‌دلیل فرونشست

عکس/اولین واکنش به دیدار پزشکیان با مولوی عبدالحمید

آیت‌الله سید علی سیستانی کیست؟

افزایش تولید هیچ ارتباطی به حوزه وکالت ندارد/ قانون تسهیل باید از مسیر قانونی خود اصلاح شود

قانون تسهیل لطمات جبران‌ناپذیری بر پیکره نهاد وکالت زد/ حرفه وکالت را باید به جایگاه اصلی خود رساند

عکس/آقای ‎عراقچی، قرار نیست مملکت را نجات بدهید؟

پیش بینی قیمت سکه و طلا فردا ۳ آ‌ذر ۱۴۰۳/ دو شوک جدید به بازار طلا

پیش بینی بورس فردا شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳

ماسکرانو سرمربی مسی شد

قتل هولناک در پارک قیطریه تهران

کنایه محسن رضایی به اروپایی‌ها بعد از صدور قطعنامه علیه ایران

سید محمود علوی دستیار ویژه رییس‌جمهور کیست؟

ورثه منتظر واریزی سود سهام عدالت باشند

این نقطه آلوده‌ترین جای ایران شد

پیش بینی قیمت دلار فردا ۳ آذر ۱۴۰۳/ سیگنال جدید برای دلار؛ تتر صعودی شد

معنای قطعنامه جدید آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای چیست؟

وزیر خارجه عراق: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم صهیونیستی علیه عراق وجود دارد

اجرای همسان سازیِ ۴۰ درصدی برای همه بازنشستگان از آذرماه

توییت مهم پزشکیان بعد از سفر به سیستان و بلوچستان

پایان زودهنگام رویای بیرانوند و رفقا در تبریز

حمله موشکی حزب‌الله به پایگاه حیفا

ذاکر: افزایش قیمت بنزین سوپر شاید مقدمه‌ای بر بالا رفتن نرخ بنزین باشد

امام جمعه قم: حرمت قم نسبت به شهرهای دیگر چند برابر است

علم الهدی بالاخره پس از ۳ سال دولت رئیسی نگران گرانی ها شد

عکس/ عملکرد پرسپولیس و استقلال در ۱۰ دوره اخیر جام حذفی

مشخصات هواپیمای هشدار زودهنگام A-۵۰

مسعود جمعه مهاجم کنیایی و جدید استقلال کیست؟

لطفعلی خان زند کیست و چگونه به سلطنت رسید؟

کریمخان زند کیست و دوران سلطنتش چگونه گذشت؟

عکس / استوری بازیکنان تیم ملی برای تولد امیر قلعه نویی

اینفوگرافی/ مقایسه نرخ عوارض آزادراهی در ایران با سایر کشورها

اینفوگرافی/ فهرست پنجاه خوراک برتر جهان با گوشت گوسفندی!

مصرف مالیات برای توسعه با نظارت و انتخاب مستقیم مؤدیان

دلیل سفر کوتاه پزشکیان به سیستان‌وبلوچستان چه بود؟

توضیحات وزیر صمت درباره افزایش قیمت خودرو

همتی: دولت مصمم به اجرای اصلاحات اساسی است