اقتصاد۲۴- یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر بناست منابع مالی را بگذاریم و فرصت و بازار جذاب داخل را برای ساخت مسکن در اختیار خارجیها قرار دهیم کار غلطی است و قطعا ما با آن مخالفت خواهیم کرد.
مجتبی یوسفی با اشاره به اخبار مطروحه در خصوص مشارکت چینیها در ساخت مسکن بیان کرد: ما در سال ۹۱ به ساخت حدود ۹۰۰ هزار واحد مسکونی در سال رسیدیم که اوج ساخت و ساز در کشور بود. این تجربه نیز با همت نیروهای داخلی و نیروهای متخصص و ظرفیتهای فنی و مهندسی داخل کشور رقم خورد.
وی در ادامه اظهار کرد: این تجربه نشان میدهد که بنیه فنی و مهندسی کشور که امروز حتی در خیلی از پروژههای خارجی حرف برای گفتن دارد از توانایی لازم برای اجرای قانون جهش تولید مسکن برخوردار است. قطع به یقین روزی که بازار وارد رکود شده بود و مشکلات در حوزه ساخت و ساز پابرجا بود از ظرفیتهای داخلی حمایت نشد.
بیشتر بخوانید: قیمت رهن و اجاره، نجومیتر از همیشه/ مهاجرت معکوس دست آورد بحران مسکن در ایران
این عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: امروز که با پیگیری مجلس و قانون جهش تولید مسکن و ۳۶۰ هزار میلیارد تومانی که مجلس در بودجه ۱۴۰۰ برای توجه ویژه به مسکن اختصاص داده است، یک فرصت ویژه ایجاد شده است، این فرصت را در اختیار خارجیها قرار نخواهیم داد. اگر مشارکت خارجیها در انتقال تکنولوژی و حرکت به سمت صنعتی سازی باشد، برای دوران گذار قابل قبول است.
وی در ادامه تاکید کرد:، اما اگر بناست منابع مالی را بگذاریم و فرصت و بازار جذاب را در اختیار خارجیها قرار دهیم کار غلطی است و قطعا ما با آن مخالفت خواهیم کرد. انتقال تکنولوژی و حرکت به سمت صنعتی سازی در کنار استفاده از نیروهای متخصص و ظرفیتهای داخلی توامان با یکدیگر باید دنبال شود.