تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۰۷ تير ۱۴۰۵

متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به کجا رسید؟ جزئیات تصمیم جدید سازمان تأمین اجتماعی

به گفته نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس توافق شد سازمان تامین اجتماعی، متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را مانند سال های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ انجام بدهد.

اقتصاد۲۴- علی جعفری‌آذر، با اشاره به اولویت و دغدغه کمیسیون اجتماعی مجلس در پیگیری مطالبات بازنشستگان، اظهار داشت: هفته گذشته جلسه‌ای با دعوت کمیسیون اجتماعی مجلس ترتیب دادیم و در این جلسه مطالبات بازنشستگان که مربوط به سایر مزایا، نظیر حق اولاد و حق مسکن و متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان است و موضوعات دیگر مرتبط به بازنشستگان صندوق کشوری مطرح و بحث و بررسی شد.

وی ادامه داد: پس از بحث و بررسی و ارائه گزارش و پاسخ از سوی معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی، درخصوص اقداماتی که انجام شده است، در خصوص مبنا و ملاک صدور احکام سال جاری بازنشستگان یک موضوع تقریبا مورد توافق قرار گرفت و آن هم اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بر اساس مدل دو سال گذشته است؛ یعنی به نوعی توافق بر این شد سازمان تامین اجتماعی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را مانند سال ۱۴۰۳ و ۱۴۰ انجام بدهد.

جعفری‌آذر با بیان اینکه در خصوص سایر موضوعات همچنان بحث ادامه دارد، اضافه کرد: هم صندوق و هم وزارت کار به نوعی استدلالشان بر این است که آنچه مقرر شده مطابق قانون بوده و حق و حقوقی از بازنشستگان کسر نشده است، اما با توجه به مجموع شرایط موجود نظر کمیسیون اجتماعی مجلس بر این است که باید بتوانیم به لحاظ شرایط تورمی کشور و اوضاع احوال سختی که در آن قرار داریم، تا جایی که مقدور است هم سازمان تامین اجتماعی و هم وزارت کار و دولت در حق این بازنشستگان مساعدت داشته باشند؛ بنابراین در خصوص متناسب‌سازی اقدام لازم انجام خواهد شد و در خصوص سایر موارد هم پیگیری‌ها همچنان ادامه دارد.

منبع: مهر
ارسال نظر
captcha