تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۱۶ تير ۱۴۰۵

پیش‌بینی قیمت طلا امروز سه شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار چند شد؟

براساس نرخ‌های سایت اتحادیه طلا و جواهر تهران هر گرم طلای ۱۸ عیار ۱۷ میلیون و ۷۴۰ هزار تومان و طلای آبشده ۷۶ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان نرخ‌گذاری شده است.

اقتصاد۲۴- بازار طلا و سکه و ارز در حالی معاملات نیمه تعطیل روز سه‌شنبه را آغاز می‌کند که قیمت‌ها در آخرین روز معاملاتی هفته یعنی پنج‌شنبه گذشته، با رشد به سر وقت تعطیلات رفتند. روز شنبه تا دوشنبه به دلیل تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب بانک‌ها و بازار‌ها و بورس تعطیل بودند و فقط کشیک بانک‌ها فعالیت داشتند.

با اعلام رسمی روز سه‌شنبه بازار بورس تهران باز خواهد بود، اما در تهران بانک‌ها تنها شعب کشیک خدمات رسانی می‌کنند. با این اوصاف شاهد بازار نیمه تعطیل و تق و لقی خواهیم بود و معاملات آنچنانی صورت نخواهد گرفت.

با توجه به مراسم تشییع پیکر رهبر شهید و خانواده شهید ایشان، طی امروز در قم، فردا در کربلا و نجف و روز پنج‌شنبه در مشهد، بازار‌ها نیمه تعطیل خواهد بود و بازاری کم‌عمق خواهیم داشت.

کماکان اخبار سیاسی در صدر کانال‌های معاملاتی قرار دارد و هرگونه سیگنالی درمورد ادامه مذاکرات یا تنش یا ادامه نیافتن می‌تواند روی بازار و قیمت‌ها تاثیرگذار باشد. بر این اساس یک روزنامه پاکستانی از احتمال برگزاری دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام‌آباد در روز‌های ۱۴ و ۱۵ ژوئیه (۲۳ و ۲۴ تیر) خبر داده است. در حالی که آخرین دور مذاکرات فنی ایران و آمریکا به صورت غیرمستقیم در دوحهٔ قطر برگزار شد، رسانه‌های پاکستانی مدعی شده‌اند که به احتمال زیاد، اسلام‌آباد میزبان دور سوم این مذاکرات فنی خواهد بود.

در روز پنج‌شنبه بازار طلا و سکه نیز با رشد دو عامل اصلی یعنی دلار و طلای جهانی، با گپ مثبت در کانال‌های بالاتر بازگشایی شدند و در ادامه روز نوسانات محدودی داشتند. دلار با افزایش دو کاناله، در کانال ۱۷۵ هزار تومان معامله شد و انس طلای جهانی با افزایش بین ۴۰۵۵ دلار و ۴۰۷۹ دلار در نوسان بود.

روز پنج‌شنبه هر گرم طلای ۱۸ عیار معاملات خود را با گپ ۳۰۰ هزار تومانی در نرخ ۱۷ میلیون و ۴۷۵ هزار تومان آغاز کرد و تا پایان در همین نرخ در معامله بود.

قیمت طلای آبشده نیز در این روز با گپ مثبت یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومانی در نرخ ۷۵ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان بازگشایی کرد و در نرخ ۷۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان بسته شد.


بیشتر بخوانید:افت اونس جهانی طلا؛ آیا کاهش قیمت طلا ادامه‌دار خواهد بود؟


همچنین قیمت سکه امامی معاملات را با گپ مثبت ۳ میلیون تومانی در نرخ ۱۷۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان آغاز کرد و در نرخ ۱۷۶ میلیون تومان بسته شد.

روند معاملات پشت خطی طلای ۱۸ عیار از شنبه ۱۳ تیر تا دوشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۵

هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز در روز شنبه ۱۳ تیر، با نرخ ۱۷ میلیون و ۵۹۰ هزار تومان آغاز کرد و در ادامه در نیمه دوم کانال ۱۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در نوسان بود. طلای ۱۸ عیار در روز یکشنبه ۱۴ تیر، بین کانال ۱۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و ۱۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در نوسان بود. طلای ۱۸ عیار در معاملات پشت خطی روز دوشنبه ۱۵ تیر، بین ۱۷ میلیون و ۴۹۰ هزار تومان و ۱۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان در نوسان بود.

روند قیمت سکه امامی در معاملات پشت خطی از شنبه ۱۳ تیر تا دوشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۵

قیمت سکه امامی نیز روز شنبه ۱۳ تیر، در نرخ ۱۷۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان بازگشایی شد و تا نرخ ۱۷۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان کاهش یافت و در پایان روی نرخ ۱۷۸ میلیون تومان قرار گرفت.

قیمت سکه امامی در صبح روز یکشنبه ۱۴ تیر، در نرخ ۱۷۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان قرار داشت و با افزایش در نرخ ۱۷۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قرار گرفت.

سکه امامی در معاملات پشت خطی روز دوشنبه ۱۵ تیر، در نرخ ۱۷۹ میلیون و ۴۸۰ هزار تومان استارت زد و با کاهش تا نرخ ۱۷۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان پایین آمد.

قیمت طلای جهانی از پنج‌شنبه ۱۱ تیر تا بامداد سه‌شنبه ۱۶ تیر

قیمت طلای جهانی که در شب پنج‌شنبه در محدوده ۴۰۷۴ دلار در معامله بود؛ در روز جمعه در نیمه دوم کانال ۴۱۰۰ دلار در نوسان بود و شب تا نرخ ۴۱۹۹ دلار بالا رفت و در نهایت در نرخ ۴۱۷۵ دلار بسته شد و روز شنبه و یکشنبه به دلیل تعطیلات آخر هفته جهانی در این نرخ ثابت بود.

روند طلای جهانی از چهارشنبه ۱۰ تیر تا ساعت ۳ بامداد سه‌شنبه ۱۶ تیر

انس طلای جهانی بامداد دوشنبه با گپ مثبت بازگشایی شد و تا مرز ۴۱۹۹ دلار بالا رفت و با مقاومت از این نرخ، نزولی شد و تا نرخ ۴۱۲۸ دلار کاهش یافت و با حمایت از این مرز صعودی شد و در ساعت ۲:۵۰ بامداد سه‌شنبه در نرخ ۴۱۶۳ دلار قرار دارد.

قیمت طلا و سکه در بامداد سه‌شنبه

براساس نرخ‌های سایت اتحادیه طلا و جواهر تهران در ساعت ۲:۵۰ بامداد سه‌شنبه، هر گرم طلای ۱۸ عیار ۱۷ میلیون و ۷۴۰ هزار تومان و طلای آبشده ۷۶ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان نرخ‌گذاری شده است. همچنین قیمت سکه امامی نیز ۱۷۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت‌گذاری شده است.

پیش‌بینی قیمت طلای ۱۸ عیار 

بازار طلا، سکه و ارز روز سه‌شنبه فعالیت خود را در شرایطی آغاز می‌کند که بخش زیادی از فعالان اقتصادی هنوز به دلیل محدود بودن فعالیت بانک‌ها و کاهش حجم معاملات، با احتیاط وارد بازار می‌شوند. تحلیلگران معتقدند نیمه‌تعطیل بودن بازار می‌تواند باعث کاهش عمق معاملات و افزایش نوسانات مقطعی شود. از سوی دیگر، اخبار سیاسی همچنان مهم‌ترین عامل اثرگذار بر انتظارات معامله‌گران است و هرگونه خبر درباره روند مذاکرات یا تحولات منطقه‌ای می‌تواند مسیر قیمت‌ها را تغییر دهد.

برای طلای ۱۸ عیار نیز کارشناسان معتقدند ترکیب نرخ بالای دلار و باقی ماندن انس جهانی طلا در سطوح بالاتر از ۴۱۰۰ دلار، همچنان از قیمت‌ها حمایت می‌کند. از نگاه آنها، حمایت ۱۷ میلیون و ۵۰۰ تا ۱۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان از اهمیت بالایی برخوردار است و در صورت حفظ این سطح، احتمال حرکت قیمت به سمت مقاومت ۱۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تا ۱۸ میلیون تومان وجود دارد. در مقابل، افت نرخ ارز یا کاهش بهای طلای جهانی می‌تواند فشار فروش را افزایش دهد.

تحلیلگران بازار سکه نیز معتقدند سکه امامی همچنان بیشترین حساسیت را نسبت به نوسانات دلار و تغییرات حباب قیمتی دارد. از این رو، محدوده ۱۷۷ تا ۱۷۸ میلیون تومان به عنوان حمایت مهم سکه شناخته می‌شود و تا زمانی که این سطح حفظ شود، شانس رشد قیمت تا مقاومت ۱۸۰ تا ۱۸۲ میلیون تومان وجود خواهد داشت. با این حال، معاملات کم‌حجم ممکن است باعث نوسانات سریع و مقطعی در این بازار شود.

در مجموع، پیش‌بینی تحلیلگران برای معاملات روز سه‌شنبه ادامه نوسانات محدود، اما متمایل به ثبات در بازار ارز، طلا و سکه است. به باور آنها، تا زمانی که خبر مهمی در حوزه سیاست خارجی یا مذاکرات منتشر نشود، قیمت‌ها بیشتر در محدوده‌های حمایتی و مقاومتی یادشده نوسان خواهند کرد و معامله‌گران نیز با احتیاط بیشتری نسبت به انجام معاملات اقدام خواهند کرد.

منبع: اقتصاد نیوز
ارسال نظر
captcha