تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۱۸ تير ۱۴۰۵

برخورد دو پرتابه به اسکله صیادی بنود/ ۱۰ قایق صیادی دچار آتش‌سوزی شد

فرماندار عسلویه گفت: دو پرتابه به اسکله صیادی بنود در این شهرستان ۱۰ قایق صیادی دچار آتش‌سوزی شد. در پی این حادثه که ساعت ۹ و ۱۰ دقیقه صبح پنجشنبه رخ داد ۱۰ فروند قایق صیادی مردمی دچار آتش‌سوزی شدند.

اقتصاد۲۴-فرماندار عسلویه در گفت‌و‌گو با مهر گفت: دو پرتابه به اسکله صیادی بنود در این شهرستان ۱۰ قایق صیادی دچار آتش‌سوزی شد. در پی این حادثه که ساعت ۹ و ۱۰ دقیقه صبح پنجشنبه رخ داد ۱۰ فروند قایق صیادی مردمی دچار آتش‌سوزی شدند که با حضور به‌موقع نیرو‌های آتش‌نشانی شهرداری چاه‌مبارک، حریق مهار و خاموش شد.

وی افزود: بلافاصله پس از وقوع حادثه، نیرو‌های آتش‌نشانی شهرداری چاه‌مبارک در محل حاضر شدند و عملیات اطفای حریق را با موفقیت انجام دادند و از گسترش آتش جلوگیری کردند.

تمامی تیم‌های مدیریت بحران شهرستان در آماده‌باش کامل قرار دارند و روند بررسی ابعاد حادثه و ارزیابی خسارات با هماهنگی دستگاه‌های مسئول در حال انجام است.

ارسال نظر
captcha