تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۲۰ تير ۱۴۰۵

خبر مهم و فوری درباره مذاکرات ایران و آمریکا

با اعلام منبع آگاه، هیچ مذاکره‌ای نیز تا زمانی که طرف آمریکایی از مواضع خود عقب‌نشینی نکند، انجام نخواهد شد.

اقتصاد۲۴- یک منبع آگاه نزدیک به تیم مذاکره‌کننده ایرانی گزارش‌های منتشرشده در برخی رسانه‌های نزدیک به رژیم صهیونیستی درباره درخواست ایران برای مذاکره با آمریکا را «کذب» خواند.

وی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران هیچ درخواستی برای مذاکره با آمریکا ارائه نکرده و هیچ مذاکره‌ای نیز تا زمانی که طرف آمریکایی از مواضع خود عقب‌نشینی نکند، انجام نخواهد شد.

این منبع آگاه افزود: شاخص این عقب‌نشینی، اجرای تفاهمات مورد توافق است؛ از جمله تشکیل کارگروه ویژه لبنان با هدف پایان دادن به جنگ و عقب‌نشینی، حل‌وفصل موضوع عبور و مرور از تنگه بر اساس ترتیبات مورد نظر ایران و همچنین بازگشت روند صادرات و جریان نفت به وضعیت عادی.

وی تصریح کرد که هرگونه گمانه‌زنی درباره آغاز مذاکرات، پیش از تحقق این موارد، فاقد مبنا بوده و با واقعیت‌های موجود همخوانی ندارد.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha