تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۲۰ تير ۱۴۰۵

نیروهای هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند

رئیس هلال‌احمر شاهرود گفت: پس از زلزله طرود، نیرو‌ها آماده‌باش هستند.

اقتصاد۲۴- زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۳.۵ ریشتر عصر شنبه منطقه طرود از توابع شهرستان شاهرود را لرزاند، رخدادی که در پی آن نیرو‌های امدادی جمعیت هلال‌احمر برای بررسی وضعیت منطقه و آمادگی در برابر هرگونه حادثه احتمالی به حالت آماده‌باش درآمدند.

علی عامریان، رئیس جمعیت هلال احمر شاهرود اظهار کرد: این زمین‌لرزه ساعت ۱۷:۴۳ عصر شنبه در حوالی طرود به وقوع پیوست و بر اساس اطلاعات ثبت شده کانون آن در عمق ۱۰ کیلومتری زمین قرار داشته است.

وی افزود: مختصات این زمین‌لرزه در طول جغرافیایی ۵۴.۳۴ و عرض جغرافیایی ۳۴.۹۷ ثبت شده و بررسی‌های اولیه تیم‌های امدادی نشان می‌دهد که تاکنون هیچ‌گونه گزارشی از خسارت‌های جانی یا مالی در منطقه دریافت نشده است.


بیشتر بخوانید: روایت تکان‌دهنده از زلزله ویرانگر ونزوئلا؛ کرکس‌ها زودتر از نیروهای امدادی رسیدند


رئیس جمعیت هلال احمر شاهرود ادامه داد: همزمان با وقوع این زمین‌لرزه، نیرو‌های داوطلب و عملیاتی جمعیت هلال‌احمر در منطقه به حالت آماده‌باش درآمدند تا در صورت نیاز، خدمات امدادی را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به حادثه‌دیدگان احتمالی ارائه کنند.

عامریان تصریح کرد: خوشبختانه تا این لحظه هیچ موردی از مصدومیت شهروندان بر اثر این زمین‌لرزه گزارش نشده و ارزیابی میدانی مناطق اطراف کانون زلزله همچنان توسط نیرو‌های امدادی در حال انجام است.

وی گفت: بر اساس گزارش‌های اولیه این زمین‌لرزه اگر چه در برخی نقاط اطراف احساس شد، اما تاکنون هیچ گونه خسارت قابل توجهی از روستا‌ها و مناطق پیرامونی اعلام نشده و دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان همچنان شرایط منطقه را به‌صورت مستمر رصد می‌کنند.

رئیس جمعیت هلال احمر شاهرود خاطرنشان کرد: با توجه به قرار گرفتن شهرستان شاهرود در محدوده‌ای با سابقه فعالیت‌های لرزه‌ای، آمادگی نیرو‌های امدادی و پایش مستمر شرایط پس از وقوع زمین‌لرزه، از مهم‌ترین اقدامات برای مدیریت سریع حوادث احتمالی و اطمینان از حفظ ایمنی ساکنان منطقه به‌شمار می‌رود.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha