تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۵

وحید جلیلی از صداوسیما می‌رود

علاوه بر نام‌هایی که به‌عنوان رقبای پیمان جبلی برای ریاست سازمان صداوسیما منتشر کرد، چند گزینه دیگر هم شانس جدی دارند؛ از جمله علی داربی. با این حال همچنان گفته می‌شود خود جبلی سکاندار خواهد ماند؛ مگر اینکه مصلحتی دیگر اندیشیده شود.

اقتصاد۲۴- خبر‌های موثق از چند منبع، حکایت از این دارد که در صورت ابقای جبلی، تغییرات اساسی در بدنه مدیران ارشد صداوسیما کلید خواهد خورد. همان‌طور که قبلا نوشتیم رفتن وحید جلیلی قطعی به‌نظر می‎رسد و حالا از جواد رمضان‌نژاد به‌عنوان قائم مقام رئیس صداوسیما نام برده می‌شود.

همچنین گفته می‌شود عبدالکریم خیامی که سابقه ریاست سیمای استان‌ها را دارد، جای محسن برمهانی در معاونت سیما را خواهد گرفت.

نام سعید مقیسه رئیس سابق ساترا و مدیر اسبق شبکه پنج، به‌عنوان جایگزین مهدی نقویان در سیمافیلم مطرح است.

این هم گفته شده است که مدیران شبکه‌ها از جمله میثم مرادی بیناباج، حامد بامروت‌نژاد، علی فروغی و... رفتنی هستند.

منبع: برترین ها
ارسال نظر
captcha