تاریخ انتشار: ۲۰:۲۵ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۵

واکنش معاون سازمان نظام وظیفه به درخواست عجیب بیرانوند

سردار زاهدی در مورد درخواست گلر تیم ملی و تراکتور تصریح کرد: پرونده او در جریان است به این معنی که افراد می‌توانند درخواست‌ها و ادعا‌هایی داشته باشند و بیرانوند نیز درخواستی داشته که صحت و سقم آن در ستاد کل در حال بررسی است.

اقتصاد۲۴- سردار زاهدی در مورد درخواست گلر تیم ملی و تراکتور تصریح کرد: پرونده او در جریان است به این معنی که افراد می‌توانند درخواست‌ها و ادعا‌هایی داشته باشند و بیرانوند نیز درخواستی داشته که صحت و سقم آن در ستاد کل در حال بررسی است. به زودی نتیجه آن مشخص می‌شود.

معاون سازمان نظام وظیفه تاکید کرد: تحصیل بیرانوند به اتمام رسیده و امیدواریم او و باشگاهش همکاری کنند.

سردار زاهدی در پاسخ به این سوال که آیا بیرانوند می‌تواند اعزام به خدمتش را به تعویق بیندازد؟ گفت: بیرانوند از حداکثر مهلت معرفی استفاده کرده و دیگر نمی‌تواند اعزام به خدمتش را به تعویق بیندازد.

منبع: فرارو
ارسال نظر
captcha