تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۵

ابطال کارت بازی علیرضا بیرانوند همزمان با نزدیک شدن زمان اعزام او به سربازی

علیرضا بیرانوند این روزها در شرایطی در اردوی تیم ملی حضور دارد که وضعت سربازی او سوژه اخبار زیادی شده است. او روز گذشته راهی سازمان نظام وظیفه شد تا پرونده سربازی خود را پیگیری کند و برخی رسانه‌ها اعلام کردند او به دلیل خالکوبی‌های زیاد درخواست تشکیل کمیسیون پزشکی کرده است.

اقتصاد۲۴- پیش از این بار‌ها اعلام شده بود علیرضا بیرانوند از اول مهرماه ۱۴۰۵ سرباز است و باید به خدمت مقدس سربازی برود. البته که مدیرعامل باشگاه فجر چند روز قبل اعلام کرد بیرانوند از اوایل آذر به تمرینات تیم جدیدش اضافه خواهد شد.

بیرانوند این روز‌ها در شرایطی در اردوی تیم ملی حضور دارد که وضعت سربازی او سوژه اخبار زیادی شده است. او روز گذشته راهی سازمان نظام وظیفه شد تا پرونده سربازی خود را پیگیری کند و برخی رسانه‌ها اعلام کردند او به دلیل خالکوبی‌های زیاد درخواست تشکیل کمیسیون پزشکی کرده است.

شنیده می‌شود پرونده دروازه‌بان تراکتور برای بررسی خالکوبی روی دست و آسیب دیدگی یکی از رباط‌های دست به کمیسیون پزشکی ارجاع شده است. قرار است وضعیت رباط او با انجام MRI بررسی شود.


بیشتر بخوانید: درخواست عجیب علیرضا بیرانوند در آستانه اعزام به خدمت


با این حال اعتبار کارت بازی علیرضا بیرانوند تا ۳۱ شهریور است و پس از آن اجازه بازی برای تراکتور را ندارد.

یکی از مدیران سازمان لیگ درباره این موضوع به فوتبالی گفت: سازمان نظام وظیفه نامه جدیدی به سازمان لیگ ارسال نکرده و کارت بازی این بازیکن فقط تا ۳۱ اعتبار دارد. همچنین باشگاه تراکتور نیز برای حل مشکل این بازیکن پیگیری دوباره‌ای انجام نداده و ما نیز روال قانونی خود را انجام می‌دهیم.

حالا باید منتظر ماند و دید که تکلیف این دروازه‌‍بان سرشناس چه خواهد شد و آیا او می‌تواند کماکان برای تراکتور بازی کند یا اینکه شرایط به شکل دیگری برای او رقم خواهد خورد.

منبع: پارسینه
ارسال نظر
captcha