تاریخ انتشار: ۱۵:۰۵ - ۰۴ مهر ۱۴۰۵

پزشکیان: چرا و برای چه باید با ترامپ دیدار کنم؟

مسعود پزشکیان اظهار داشت که قطر و پاکستان هم‌اکنون میان ایران و آمریکا میانجی‌گری می‌کنند و پیام‌های تهران را به واشنگتن می‌رسانند.

اقتصاد۲۴- مسعود پزشکیان به شبکه الجزیره گفت که ایران پس از «حملات و تحریم‌های مکررِ متعاقبِ هر دور مذاکره»، دیگر به گفت‌و‌گو با واشنگتن اعتماد ندارد.

 او اظهار داشت که قطر و پاکستان هم‌اکنون میان ایران و آمریکا میانجی‌گری می‌کنند و پیام‌های تهران را به واشنگتن می‌رسانند.

پزشکیان همچنین خاطرنشان کرد که این مذاکرات بر پایه تفاهم‌نامه پیشینِ امضاشده میان دو کشور استوار است و افزود که «آمریکایی‌ها باید موضع خود را در قبال آن اعلام کنند».

پزشکیان در خصوص روابط با واشنگتن و توافق هسته‌ای پرسید: «چرا و با چه هدفی باید با رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کنم؟ وقتی پیش‌تر توافق را امضا کردیم، آنها به آن عمل نکردند.» او توضیح داد که مذاکرات ایران با ایالات متحده مبتنی بر یک تفاهم‌نامه پیشین است و این واشنگتن است که باید موضع خود را در قبال آن روشن کند.

رئیس‌جمهور ایران با پرداختن به مسائل راهبردی و امنیت دریایی، تأکید کرد که بحران تنگه هرمز به جای توسل به زور، از طریق گفت‌و‌گو و مذاکره قابل حل است؛ وی در عین حال خاطرنشان کرد که «اگر مسیر‌های ایران مسدود شود، بستن تنگه هرمز واکنشی طبیعی خواهد بود.»

منبع: فرارو
ارسال نظر
captcha