به گفته محققان، افراد مبتلا به دیابت میتوانند با تغییرات ساده در رژیم غذایی، میزان قندخون خود را کنترل کنند.
اقتصاد24- محققان دریافتند دارچین میتواند به کاهش میزان قندخون در افراد مبتلا به دیابت کمک کند. در این شرایط، بدن قادر به تولید میزان کافی انسولین نیست به همین دلیل میزان قندخون افزایش مییابد. در صورت عدم درمان دیابت، قندخون بالا میتواند منجر به بیماری قلبی و سکته شود.
به گفته محققان، افزودن دارچین به رژیم غذایی موجب بهبود حساسیت انسولین و کاهش میزان ورود قند به جریان خون میشود.
مطالعات نشان می دهد دارچین با اختلال در آنزیمهای مختلف هضم، میزان گلوکز (قند) ورودی به جریان خون را کاهش می دهد. این روند موجب کُندشدن روند تجزیه کربوهیدراتها در دستگاه گوارش میشود. زمانیکه کربوهیدراتها تجزیه می شوند، تبدیل به قند قابل هضم میشوند، سپس وارد جریان خون شده و میزان قندخون را افزایش می دهند.
دارچین از طریق کُندکردن روند تجزیه و جذب کربوهیدراتها به کنترل میزان قندخون کمک می کند.
نتایج تحقیق اخیر نشان می دهد این عملکرد دارچین ناشی از وجود دو آنزیم است: α-amylase لوزالمعده ای و α-glucosidase روده ای. این 2 آنزیم، فعالیت انسولین را تقلید کرده و موجب می شوند جذب گلوکز از طریق سلول ها کُند شود.
به گفته محققان، دارچین میتواند قندخون در حالت ناشتا را 10 تا 20 درصد کاهش دهد.
محققان توصیه میکنند مصرف روزانه یک گرم دارچین میتواند به افزایش حسایست انسولین و کنترل بهتر دیابت نوع2 کمک کند. همچنین میتواند موجب کاهش میزان کلسترول بد بدن در مدت 40 روز بعد از مصرف توسط افراد دیابتی میانسال شود.