تاریخ انتشار: ۱۰:۳۷ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
مواد غذایی در آستانه ماه رمضان چند به فروش می‌رود؟

جزئیات قیمت اقلام اساسی در رمضان ۹۸

با توجه به آنکه کمتر از چهار روز به آغاز ماه رمضان باقی است، بازار اقلام اساسی نظیر گوشت، مرغ، برنج، خرما و دیگر محصولات مورد نیاز سبد خانوار با رفت و آمد بیشتری روبروست که این امر بر نوسان قیمت این کالا‌ها بی تاثیر نیست.
کالاهای اساسی
اقتصاد24 - اگرچه در روز‌های اخیر قیمت برخی محصولات و مواد غذایی همچون گوشت قرمز، برنج، شکر، حبوبات با نوساناتی در بازار روبرو شده است، اما به اذعان بسیاری از مسئولان به سبب واردات و تولید مناسب، مشکلی در تامین کالا نداریم و عمده مشکلات مربوط به بخش توزیع است.

بررسی‌ها از بازار اقلام اساسی نشان می‌دهد که قیمت هر کیلو برنج ایرانی ۱۷ تا ۲۲ هزار، برنج خارجی ۸ تا ۸ هزار و ۵۰۰، عدس ۷ تا ۷ هزار و ۵۰۰، لوبیا قرمز ۱۰ تا ۱۱ هزار، لپه ۹ تا ۱۲ هزار، لوبیا چیتی ۱۳ تا ۱۵ هزار، لیمو عمانی ۵۵ تا ۶۰ هزار، شکر ۴ هزار و ۵۰۰ تا ۵ هزار، قند ۵ هزار و ۵۰۰ تا ۶ هزار و ۵۰۰، روغن ۵ کیلویی ۴۰ تا ۴۵ هزار، چای ۴۵ تا ۵۰ هزار، خرما پیارم ۶۰ تا ۷۰ هزار، رطب ۲۳ هزار و بم ۳۰ تا ۳۱ هزار، هر بسته پنیر ۵۰۰ گرمی ۵ تا ۷ هزار، خامه کوچک ۲ هزار و ۵۰۰، هر بطری شیر ۴ هزار و ۳۰۰ تا ۴ هزار و ۷۰۰ و کشک ۹ تا ۱۱ هزار تومان است.

همچنین بازار محصولات پروتئینی نشان می‌دهد که قیمت هر کیلو مرغ ۱۱ هزار و ۵۰۰ تا ۱۳ هزار، ران مرغ با کمر ۱۱ هزار و ۵۰۰، سینه با کتف ۲۲ هزار، سینه بدون کتف ۲۳ هزار، فیله مرغ ۲۵ هزار، شقه گوسفندی ۱۰۳ تا ۱۰۵ هزار، شقه گوساله ۱۰۰ تا ۱۰۳ هزار، راسته گوسفندی ۱۱۰ هزار، سردست گوسفندی ۱۱۵ هزار، سردست گوساله ۱۱۰ هزار و راسته گوساله ۱۰۵ تا ۱۰۷ هزار تومان است.

حال به سراغ مسئولان ذی ربط می‌رویم تا از آخرین تحولات بازار اقلام اساسی در آستانه ماه مبارک رمضان و میزان ذخایر در انبار‌ها با خبر شویم:

کمبودی در عرضه اقلام اساسی ماه رمضان وجود ندارد/ افزایش قیمت روغن در بازار منتفی است

قاسمعلی حسنی دبیرکل اتحادیه بنکداران مواد غذایی، با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه اقلام اساسی ماه رمضان وجود ندارد، اظهار کرد: هم اکنون هر کیلوگرم عدس کانادایی با نرخ ۵ هزار و ۵۰۰ تا ۶ هزار و ۵۰۰، نخود ۶ هزار و ۹۰۰ تا ۷ هزار و ۹۰۰، لوبیا قرمز خارجی ۸ هزار و ۶۰۰، لوبیا قرمز ایرانی ۹ هزار و ۴۰۰، لپه ایرانی ۹ هزار و ۲۰۰، لپه اتیوپی ۸ هزار و ۳۰۰، لپه استرالیایی ۸ هزار و لوبیا چیتی ۱۳ تا ۱۳ هزار و ۲۰۰ هزار تومان در عمده فروشی‌ها عرضه شود.

وی نرخ هر کیلوگرم برنج خارجی را ۶ هزار و ۵۰۰ تا ۷ هزار و ۳۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: قیمت هر کیلوگرم برنج ایرانی ۱۷ تا ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان است.

حسنی نرخ هر کیلو خرما دشستان را ۱۵ هزار، رطب ۲۱ هزار و ۵۰۰، خرما بم ۲۸ هزار و ۵۰۰ تا ۳۱ هزار و ۵۰۰، پیارم ۶۵ تا ۷۰ هزار و خرمای بسته بندی ۷۰۰ گرمی را ۱۶ تا ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد.

دبیر کل اتحادیه بنکداران مواد غذایی نرخ مصوب هر کیلو شکر را ۳ هزار و ۲۰۰ تومان اعلام کرد و افزود: این در حالی است که در بازار آزاد شاهد عرضه شکر با نرخ‌های بالاتر هستیم که از این رو مسئولان باید تمهیداتی بیندیشند چرا که قیمت‌های کنونی در بازار کاذب است.

وی از منتفی شدن افزایش قیمت روغن در بازار خبر داد و گفت: اگرچه کارخانه‌های روغن کشی خواستار افزایش قیمت روغن هستند، اما تا کنون سازمان حمایت با درخواست آن‌ها مخالفت کرده است. از این رو تا ۱۵ مرداد قیمت روغن هیچ گونه تغییری نخواهد داشت.

حسنی قیمت اقلام اساسی در ماه رمضان را پیش بینی کرد و افزود: با توجه به اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی به واردات برنج و عرضه فراوان اقلام اساسی پیش بینی می‌شود که نوسان خاصی در قیمت اتفاق نیفتد.

قیمت هر کیلوگرم خرما در مبدا ۲۵ هزار تومان

رشید فرخی رئیس انجمن ملی خرما، با اشاره به دلایل گرانی خرما در بازار اظهار کرد: در سال زراعی گذشته حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش محصول داشتیم که این امر در کنار افزایش صادرات خرما بر نوسان قیمت این محصول در بازار دامن زده است.

وی قیمت هر کیلوگرم خرما در شهرستان مبدا را حدود ۲۵ هزار تومان اعلام کرد و گفت: این در حالی است که هر کیلو خرما در خرده فروشی‌های تهران با نرخ حدود ۴۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

فرخی موجودی کنونی خرما در سردخانه‌های کشور را بیش از ۱۰۰ هزار تن اعلام کرد و افزود: موجودی فعلی سردخانه‌ها برای مصرف ماه رمضان کافی است، ضمن اینکه از ۲ ماه آینده خرمای نوبرانه به بازار عرضه می‌شود.

این مقام مسئول ادامه داد: با توجه به افزایش مصرف خرما در ماه رمضان، کسانی که خرما در اختیار دارند، این محصول را روانه بازار خواهند کرد.

به گفته وی، با پایان ماه مبارک رمضان به سبب گرمای هوا مصرف خرما کاهش پیدا می‌کند که به این ترتیب ممکن است قیمت تا حدودی در بازار افت کند.

ثبات نرخ لبنیات در بازار ماه رمضان

رضا باکری دبیر انجمن صنایع لبنی، از ثبات نرخ لبنیات در ماه رمضان خبر داد و گفت: با توجه به افزایش هزینه‌های حقوق و دستمزد، تغییرات نرخ ارز یا حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از کره وارداتی، مواد بسته بندی و پتروشیمی به کارخانه‌های لبنی پیشنهاد داده ایم تا مستندات لازم را در این زمینه ارائه کنند تا انجمن مدارک و مستندات را به ستاد تنظیم بازار ارسال کند.

وی با بیان اینکه قیمت محصولات لبنی تا ابلاغ مصوبه جدید از سوی ستاد تنظیم بازار تغییری نخواهد داشت، افزود: قیمت محصولات لبنی تا بررسی نهایی از سوی ستاد تنظیم بازار به طور قطع تا پایان ماه رمضان افزایشی نخواهد داشت.

باکری در پایان تصریح کرد: با توجه به اعتراض دامداران به افزایش قیمت نهاده‌های دامی پیشنهاد داده ایم که تولیدکنندگان اسناد و مدارک لازم برای تعیین تکلیف قیمت را در اختیار سازمان حمایت قرار دهند تا پس از بررسی‌های لازم نرخ مصوب شیر خام و به تناسب آن محصولات لبنی اعلام شود.
قیمت هندوانه در ماه رمضان نوسان خاصی ندارد

حسن صابری رئیس اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی میوه و تره بار در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی،از ثبات نرخ میوه و صیفی در بازار خبر داد و گفت: با توجه به فراوانی عرضه، اقلام میوه و صیفی همانند هفته‌های گذشته در بازار عرضه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه هندوانه ماه رمضان وجود ندارد، افزود: با توجه به عرضه فراوان هندوانه از سیستان و بلوچستان و چابهار نوسان خاصی در قیمت هندوانه ماه رمضان نخواهیم داشت.

صابری نرخ هر کیلو سبزی جور (پلو، آش، قورمه) را یک هزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار و ۵۰۰ و سبزی خوردن را ۲ تا ۳ هزار تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به ازدیاد تقاضا در روز‌های ابتدایی ماه رمضان ممکن است قیمت سبزی تا حدودی نوسان یابد.

این مقام مسئول با بیان اینکه در عرضه سایر میوه‌ها در ماه رمضان مشکلی نداریم، اظهار کرد: با توجه به وقوع سرمای اخیر ممکن است تا حدودی میوه‌های سردرختی به سبب سرمازدگی دچار آسیب شده باشند، اما به سبب وقوع یخبندان در برخی مناطق برآورد دقیقی از میزان خسارت و تولید نداریم.

وی قیمت هر کیلو خیار بوته‌ای را ۳ تا ۶ هزار تومان اعلام کرد و گفت: هم اکنون هر کیلوگرم خیار گلخانه با نرخ ۴ تا ۶ هزار، هندوانه یک هزار تا ۲ هزار، سیب لبنانی زرد و قرمز ۶ تا ۱۱ هزار، ملون ۳ تا ۵ هزار و ۵۰۰، پرتقال تامسون شمال ۴ هزار و ۵۰۰ تا ۷ هزار، پرتقال جنوب ۵ تا ۷ هزار و ۵۰۰، موز ۱۰ تا ۱۱ هزار و ۵۰۰، کیوی ۶ تا ۱۰ هزار، گوجه سبز ۱۰ تا ۳۵ هزار، توت فرنگی جیرفت ۵ تا ۸ هزار، توت فرنگی کرج ۱۶ تا ۲۴ هزار و توت فرنگی گرگان ۸ تا ۱۷ هزار تومان در میدان مرکزی میوه و تره بار عرضه می‌شود که با احتساب سود ۳۰ تا ۳۵ درصد در خرده فروشی‌ها به فروش می‌رسد.

این مقام مسئول قیمت هر کیلو پیاز را ۵ تا ۶ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد و افزود: قیمت هر کیلوگرم سیب زمینی نو ۳ هزار و ۵۰۰ تا ۴ هزار و ۵۰۰، سیب زمینی کهنه ۲ تا ۳ هزار، سیر تازه ۸ تا ۱۱ هزار، سیر خشک ۱۰ تا ۱۵ هزار، فلفل دلمه سبز ۵ تا ۸ هزار، فلفل تند ریز ۵ تا ۸ هزار، کاهو پیچ سالادی یک هزار تا ۲ هزار و ۵۰۰، کاهو رسمی یک هزار تا ۲ هزار، گوجه فرنگی ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۴ هزار، لوبیا سبز ۷ تا ۱۰ هزار و هویج ۲ تا ۳ هزار و ۵۰۰ تومان است.
ازدیاد تقاضا برای خرید مرغ بر نوسان قیمت بی تاثیر نیست

برومند چهار آیین عضو هیئت مدیره اتحادیه کانون سراسری مرغداران گوشتی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی، درباره آخرین تحولات بازار مرغ در ماه رمضان اظهار کرد: هم اکنون متوسط نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۸ هزار و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی‌ها ۱۲ هزار تومان است.

وی افزود: با ازدیاد تقاضا برای خرید مرغ از ابتدای هفته آینده پیش بینی می‌شود که قیمت مرغ با افزایش ۳۰۰ تا ۵۰۰ تومانی به ۱۲ هزار و ۳۰۰ تا ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان برسد.

چهار آیین نرخ واقعی هر کیلو مرغ زنده را ۹ هزار و ۵۰۰ و مرغ گرم در خرده فروشی‌ها را ۱۴ هزار تومان اعلام کرد و گفت: فروش با نرخ‌های کنونی بیانگر زیان یک هزار و ۵۰۰ تومانی مرغداران در فروش هر کیلو مرغ است.

این مقام مسئول قیمت مرغ در ماه رمضان را پیش بینی کرد و گفت: با استمرار افزایش قیمت نهاده‌های دامی و مشکلات در تامین و حمل و نقل پیش بینی می‌شود که قیمت مرغ از نیمه دوم ماه رمضان به سبب کمبود جوجه ریزی یا عرضه مرغ با وزن پایین‌تر نوسان چشمگیری در بازار داشته باشد.
شرایط مساعد بارندگی و امتناع دامداران از عرضه بر نوسان قیمت گوشت بر بازار دامن زد

علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی، درباره آخرین تحولات بازار گوشت قرمز اظهار کرد: هم اکنون هر کیلو شقه گوسفندی بدون دنبه با نرخ ۹۳ تا ۹۶ هزار تومان به مغازه دار و با احتساب ۱۰ درصد سود ۱۰۳ هزار تومان به مصرف کننده عرضه می‌شود.

وی با اشاره به دلایل نوسان مجدد قیمت گوشت در بازار افزود: اگرچه در هفته‌های اخیر قیمت گوشت ۴ تا ۵ هزار تومان در بازار کاهش یافت، اما به سبب شرایط مساعد بارندگی و رویش علف در مراتع و جنگل‌ها تا حدودی دامداران از عرضه امتناع کردند که در نهایت این کمبود زمینه را برای نوسان مجدد قیمت در بازار فراهم کرد.

ملکی نرخ کنونی هر کیلو دام زنده در میادین را ۴۳ تا ۴۵ هزار تومان اعلام کرد و گفت: این درحالی است که در هفته‌های اخیر هر کیلو دام زنده با نرخ ۴۷ تا ۴۸ هزار تومان خرید و فروش می‌شد.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی قیمت گوشت در ماه رمضان را پیش بینی کرد و گفت: با توجه به افزایش عرضه دام و ورود بره‌های نو به بازار پیش بینی می‌شود که قیمت گوشت در ماه رمضان نوسان خاصی نداشته باشد.

کمبودی در عرضه نان ماه رمضان وجود ندارد/ قیمت نان سنتی تغییری نخواهد داشت

قاسم زراعت کار رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران، از ثبات نرخ نان در ماه رمضان خبر داد و گفت: با وجود افزایش هزینه‌های تولید همچون حقوق و دستمزد، آب و برق، حمل و نقل، بیمه و...، اما نرخ انواع نان نظیر لواش، تافتون، بربری و سنگگ از سال ۹۳ تا کنون تغییری نداشته است و همواره نرخ انواع نان سنتی تا پایان ماه رمضان ثابت خواهد ماند.

وی افزود: با توجه به ثبات نرخ نان، همه روزه نانوایان انتقاداتی را به اتحادیه مطرح می‌کنند که متاسفانه با وجود پیگیری‌های مکرر، نرخ نان تا این لحظه نوسانی نداشته است. این در حالی است که همه ساله آنالیز قیمت براساس هزینه‌های تولید برای اصلاح قیمت به دستگاه‌های ذی ربط ارسال می‌شود.

زراعت کار با بیان اینکه کمبودی در عرضه نان ماه رمضان وجود ندارد، گفت: براین اساس مردم می‌توانند در هر جایی که کمبود در عرضه نان را مشاهده کردند با شماره اتحادیه تماس بگیرند تا در اسرع وقت به تخلف واحد نانوایی مربوط رسیدگی شود.

رئیس اتحادیه نانوایان سنتی درباره آخرین وضعیت ساعات کار نانوایی‌ها در ماه رمضان بیان کرد: ساعت کار برخی نانوایی‌های لواش و تافتون از صبح تا بعد از افطار، برخی دیگر از این واحد‌ها از صبح تا بعد ازظهر و همچنین ساعات کار نانوایی‌های بربری و سنگگ از صبح تا بعد از افطار خواهد بود.
ثبات و آرامش بر بازار طلای سرخ در ماه رمضان حاکم است

علی حسینی عضو شورای ملی زعفران در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی، اظهار کرد: هم اکنون حداقل قیمت هر کیلو طلای سرخ ۷ میلیون و ۵۰۰ میلیون و حداکثر ۱۴ میلیون تومان است.

وی افزود: همه ساله در آستانه ماه رمضان، دلالان به سبب ازدیاد تقاضا از سوی کشور‌های مسلمان، قیمت‌ها را به طور کاذب افزایش می‌دهند که خوشبختانه از چند روز گذشته با فروکش کردن حباب قیمت ها، بازار به ثبات نسبی رسیده است.

حسینی درباره آخرین تحولات قیمت زعفران در ماه رمضان گفت: با توجه به کاهش تقاضا برای خرید زعفران در ماه رمضان پیش بینی می‌شود که نوسان خاصی در بازار اتفاق نیفتد.

کمبودی در عرضه برنج و شکر تنظیم بازار وجود ندارد/ نرخ مصوب هر کیلو برنج هندی ۷ هزار و ۴۰۰ تومان

عباس ارشدی عضو هیئت مدیره و معاون بازرگانی شرکت غله و خدمات بازرگانی استان تهران، با بیان اینکه مشکلی در تامین کالا‌های اساسی وجود ندارد، اظهار کرد: در طرح ضیافت به منظور تنظیم بازار ۵ هزار تن برنج هندی ۱۱۲۱ با نرخ مصوب ۷ هزار و ۴۰۰ و ۳ هزار و ۳۰۰ تن شکر مورد نیاز مصرف خانوار با نرخ ۳ هزار و ۴۰۰ تومان به مصرف کنندگان در تعاونی‌ها و فروشگاه‌های مصرف استان تهران توزیع خواهد شد.

وی افزود: توزیع روغن در طرح تنظیم بازار ماه رمضان وجود دارد، اما هنوز مقدار و قیمت آن ابلاغ نشده است.

ارشدی در پایان با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ هزار تن برنج در انبار‌های استان تهران موجود است، تصریح کرد: با وجود بیش از ۱۰۰ هزار تن برنج در بنادر و حمل به استان‌ها موجودی ذخایر برنج به بالای ۲۰۰ هزارتن می‌رسد.

منبع : باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

حسین شریعتمداری تغییر فاز داد

پرداخت معوقات بازنشستگان کارگری در بلاتکلیفی

ازازیل با دو معنای متفاوت در عربی و گیلکی/ معنای واژه ازازیل چیست؟

مبلغ عیدی بازنشستگان اعلام شد؟

بنای ۹۰۰ ساله بقعه درویش در حال فروریختن + عکس

واریز یارانه نقدی ۱.۲۰۰.۰۰۰ تومان به حساب این دهک‌ها

مسیر متناقض قیمت دلار در بازار رسمی و غیررسمی

عکس/ در کانال ایتا حمید رسایی چه خبر است؟

افشای منابع مالی مدرسه احمدی نژاد با نام مدیریت ایرانی/ تکرار مدل تشکیلات مصباح و جبهه پایداری در پارادایم ذهنی احمدی نژاد

عکس/ اطلاعیه تشییع قاضی رازینی از تهران به شهر قم

توضیحات وزیر ارتباطات درباره رفع فیلتر پلتفرم‌ها

عکس/ تیک‌تاک در آمریکا از دسترس خارج شد

پیوستن به FATF درخواست مهم مسکو از تهران؛ ایران به گروه ویژه اقدام مالی پیوسته و در توافق جامع قید شود

عکس/ آقای قاضی؛ رونمایی از دیوارنگاره جدید میدان ولیعصر

ترامپ در چالش خاورمیانه‌‏ای متفاوت

بررسی رسانه‌های جهان درباره سفر پزشکیان به روسیه

فرونشست در کمین میراث تاریخی ایران/ ۲۷ سایت از ۶۳ سایت میراث جهانی ایران در مناطق پرخطر فرونشست

چالش‌های مالی ناترازی‌های برق

ترور در دیوان؛ بازخوانی جزییات عملیات تروریستی که منجر به شهادت ۲ قاضی در محل کارشان شد

قیمت All-in-One اپل

صرافی XT: لیستینگ سریع و رشد استراتژیک – راز موفقیت یک پلتفرم پیشرو

قیمت ماهی امروز + جدول

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ امروز

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

زیان ۴ میلیارد دلاری ناترازی انرژی به فولادی‌ها/ دولت زمین‌های کویری را برای تولید برق ۱۷ میلیارد به صنایع می‌فروشد!

وضعیت هواشناسی امروز

وضعیت آلودگی هوای تهران در ۳۰ دی ۱۴۰۳

پیش بینی بورس امروز یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

رژیم کم‌ سدیم چیست؟

فواید زود شام خوردن

عوارض نوشیدن قهوه با شکم خالی

چگونه خوب عمر کنیم؟

آیا جهانی شدن ادامه خواهد داشت یا متوقف می شود؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه پس از تحلیف ترامپ/ بازار منفجر می شود یا اثراتش پیشخور شده است؟

تعیین تکلیف تعطیلی مدارس و ادارات تهران

پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی درپی درگذشت حجت‌الاسلام سقای بی‌ریا

فیلم/ جزییات جدید از سوء قصد امروز به قضات بلندپایه از زبان پورمحمدی

دعوای صدراعظم آلمان با وزیر خارجه بر سر اوکراین